F Som na dne! #6 - Aďulik Sun

Som na dne! #6

Ahojte :)

Dnes tu máme prvé spotrebované produkty v tomto roku 2016 ! Musím sa priznať, že som toto fotila v Štedrý deň, keď krásne svietilo slnko. Musela som využiť ten čas ... Dnes tu budú aj produkty, ktoré som dostala na Vianoce - nejaké tie kazety a podobne. Tie produkty som dostala pred Vianocami, takže som tam hodila rovno celú kazetu a nie každý produkt zvlášť. To len pre vysvetlenie ... 



Začnem najskôr produktami, ktoré "ležia". Balzam od značky Ziaja je totálny TOP. Ja mám doma aj kakaový aj kokosový a obidva ich milujem. Bude na ne aj samostatná recenzia, ktorá vyjde za nedlho na blogu. Určite ich môžem odporučiť a nemusíte sa ničoho báť. Pery sú vyživené a ten balzam ta dobre chutí !!! Ďalšou vecou je tekuté mydlo od značky Balea. To je vždy dobré. Nie je žiadne tajomstvo, že Balea vie robiť hlavne vône. Ich produkty vždy voňajú skvelo ! Ani mydlo nepokazili. Bola som spokojná a nemenila by som. Kupujem si tieto mydlá už pravidelne a vždy iná vôňa. Tiež som minula čistič na štetce. O tom nemusím nič hovoriť. Kúpite si ho v DM drogérii. Všetci ho chvália a neklamú. Ja som dovtedy umývala so šampónom, no odkedy ho mám doma, tak už som zostala verná tomuto čističu. Tiež som minula vatové tampóny od Cleanic. Ja používam iba tieto ... Sedia mi a nejako ich neplánujem meniť. 

Teraz sa vrhneme na produkty, ktoré "stoja". Ako prvý je odličovač od značky Dermacol. Písala som na tento produkt aj recenziu, ktorá je už na blogu. Jednoduchom s jedným slovom - skvelý ! Opäť som minula aj šampón od Syoss, ktorý milujem a nikdy ho nebudem meniť. Tu sa dostávame ku kazetám. Prvá kazeta je od Miss Sporty, kde bol krásny fialový lak, špirala a ceruzka. Všetky veci som posunula kamarátke. Ja túto značku nepoužívam a tak som to posunula opäť ďalej ... Druhá kazeta je od Maybelline, kde bola riasenka, tieň a lak na nechty, ktorý je dokonalý ! Túto kazetu som vyhrala v jednej giveaway ! :) Tieto produkty boli naozaj skvelé !!! 




Dúfam, že sa vám dnešný krátky článok páčil. Snažila som sa veľmi krátko a stručne a hádam sa mi to podarilo. Keby ste mali nejaké bližšie informácie, tak mi napíšte do komentára a rada odpoviem. Tiež mi môžete napísať ako rýchlo míňate čističe na štetce ... Lebo mne sa zdá, že to míňam dosť pomaly. :) 


xoxo
Aďka  

CONVERSATION

16 Comments:

  1. Ten čistič štetcov mám tiež a som s ním spokojná!
    Tá kazeta od Maybelline by sa mi veľmi páčila:) A čo sa týka výdrže toho môjho čističu, tak je takmer ešte plný a to som ho kupovala ešte nejako v lete!
    Pozývam ťa na moju giveaway:
    http://vsetko-co-mam-rada-by-vaja.blogspot.sk/2016/01/novorocna-giweavay.html?m=1

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ja tiež značku Miss Sporty nepoužívam... Niekde som o nej počula, že je dosť nekvalitná. No veď za tú cenu čo by som chcela :) Inak, super článok :D
    Girl with pink nails

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak za tú cenu sa veľa čakať nedá :) .. ďakujem :)

      Odstrániť
  3. Moc pěkný článek, nově mám také odličovač Dermacol, ale zatím na něj nemám názor spíš pro mě nebude nic moc, ale věřím, že ostatním lidem může velice vyhovovat.
    :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Az som sa zlakla, ked som videla nadpis clanku :) Znacku Balea mam rada. Ebelin cistic na stetce dobre poznam len az tak nie som spokojena.

    http://missalexy.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak to bol zámer :) :) :) ... Prečo ? čo ti na ňom vadí ???

      Odstrániť
  5. Ten color tattoo mám tiež a je to ich najlepší odtieň, urobí mi vždy skvelú službu. Na oku urobí parádu v sekunde :) Čistič na štetce míňam pomerne rýchlo, ale to bude tým že mám veľa štetcov, raz za čas čístím všetky použáte aj tie čo nie a štetce ktoré používam na svoju pleť čístím denne - mám akné. Rovnako štetce čístím hneď po použití na klientku. Takže tu to je veľmi individuálne a ak ho míňaš pomaly teš sa - šetríš peniaze. Mydlá od Balea mám doma vždy, lacné a voňavé :) Balzám na pery od Ziaja nepoznám, ale ich vazelína je na pery skvelá, tak rada vyskúšam aj niečo iné od nich. :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak to chápem, že ty ho míňaš rýchlejšie :) ... Tak ten balzam je super :)

      Odstrániť
  6. Voděodolný dermacol je moje TOP! :) super článek
    Denisse Beauty

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Od Ziaji jsem toho vyzkoušela hodně, jejich výrobky jsou výborné.

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Teda to je zase produktů, super o tom čističi na štětce už delší dobu uvažuji.
    Beauty by K.

    OdpovedaťOdstrániť