F HAUL - www.notino.sk / part. 3 - Aďulik Sun

HAUL - www.notino.sk / part. 3

Ahojte :)

Dnes tu máme finálne môjho nákupu na e-shope www.notino.sk. Dlho som čakala, kým sa dostanem sem do tretieho článku. Dnes tu máme všetky moje obľúbené produkty, ktoré som už raz skúsila. Vítma vás teda vo finálne článku ! :) Nebudem to už viac naťahovať a ideme rovno na článok ... 



Tak takto vyzerá moja finálna verzia môjho nákupu. Dnes tu máme naozaj moje najobľúbenejšie produkty, ktoré som mala alebo ich chcem vyskúšať ! :) Poznáte nejaké z nich ? Napíšte mi do komentára ... 


Tak začnem hneď ľavej strany a budem pokračovať k pravej strane. Ako prvý tam je balzam od značky Ziaja. Nebojte sa, nepomýlila som sa. V minulom článku bol kakaový a toto kokosový balzam :) Ako som písala v minulom článku - je skvelý a skvelo chutí. Jedna vec, ktorú tu nie je dobre vidieť je pena do kúpeľa od Dove, ktorá je skvelá, no viac budete počuť v jednom článku. Táto pena stojí 4, 20 eur, čo je celkom dosť, no je to DOVE. Mne v minulosti nesadlo mydlo, tak hádam, že to neskončí tak aj pri tejto pene. Viac bude v ďalšom článku ... 

Ako ďalší tu máme krém od značky Avon, ktorý je s kakaovým maslom. Vonia krásne, vyživuje ešte lepšie a na pleti je príjemný a ľahký. Na stránke stojí 1, 90 eur, čo nie je vôbec veľa. Ja mám tieto krémy od tejto značky veľmi rada a zatiaľ som sa nikdy nesklamala. Plánujem jeden veľký článok o krémoch, tak hádam sa o ňom tam dozviete viac. Ako ďalší krém tu máme od značky Ziaja, ktorý je skvelý. Ja som dlho hľadala krém, ktorý by mi sadol a bol pre mňa ako stvorený. Našla som ho až tu ! Na stránke stojí 2, 75 eur. :) 

Kto ma sleduje dlhšie tak vie, že ja milujem bomby do kúpeľa. Je mi ľúto, že niektoré značky sú veľmi drahé. Ja som si našla tieto, ktoré si kupujem pravidelne. Stoja okolo troch euro, no aj tak sa mi páčia ! Zbožňujem ich ! 


Bione Cosmetics Antakne čistiace tonikum pre mastnú a problematickú pleť je ďalšia vec, ktorú chcem vyskúšať. Nemala som to nikdy, neviem aké to je. Určite vám dám vedieť v jednom článku ! Tu nemám čo viac písať. Počula som iba chválu, tak hádam to bude dobré. 

Bione Cosmetics Keratin Grain bezoplachová regeneračná starostlivosť v spreji - toto už skúšam a som zvedavá aké to bude. Počula som opäť chvály ako celkovo na značku BIONE. To isté je aj pri kréme s arganovým olejom. Táto značka je super ! Je lacná ! Zatiaľ mám iba plusy, ta dúfam, že to tak zostane. 

Objednala som tiež make up od Astoru a Rimmel. Tie testujem, takže vám dám vedieť určite neskôr. Skúšam spolu so sestrou, tak v článku bude určite super ! :) Máme tu aj krém od značky Ziaja, ktorý je nočný. Potrebovala som už aj nočný krém, keďže som nočným krém doteraz nepoužívala. Verím tomu, že to bude super. Opäť to budete vidieť a počuť o tom aj v článku. :) Soľ do kúpeľa je celkové finále ! Bude to parádne .. vonia skvelo :) 


Dúfam, že sa vám dnešný článok páčil a teším sa na ďalší článok ! :) Teším sa na vaše komentáre ... 

xoxo
Aďka 

CONVERSATION

8 Comments:

  1. Oba make-upy mám a řekla bych, že ten od Rimmelu se často srovnává s tím od Astoru. Já mám ten od Astoru radši. Jinak bomby do koupele jsem zkoušela a byly super!

    Rimmel London Lipstick

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Aj ja mám doteraz radšej Astor ... uvidím ako to bude po tejto skúsenosti :) :) :) ... Som rada, že si bola spokojná :)

      Odstrániť
  2. Kúpila si si super veci:) a značku Dove mám veľmi rada a keratín je fakt skvelý! A na make-upu sa teším, som na ne zvedavá aké sú!
    Pozývam ťa na moju giveaway o super ceny:
    http://vsetko-co-mam-rada-by-vaja.blogspot.sk/2016/01/novorocna-giweavay.html?m=1

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Riadne veľký nákup :) Dove výrobky nikdy nesklamú :)

    OdpovedaťOdstrániť