F HAUL - www.notino.sk / part. 1 - Aďulik Sun

HAUL - www.notino.sk / part. 1

Ahojte :)

Dnešný článok bude po naozaj dlhej dobe z nákupu kozmetiky. Ja som si dala pauzu, pretože išli sviatky a nechcela som kupovať veci sama sebe - aspoň pred Vianocami. Tento článok bude mať tri časti, pretože mám toho dosť a chcem vám porozprávať o nejakých produktoch a zas nechcem, aby ste mali nejaký chaos vo veciach. Takže som sa rozhodla, že vám to krásne všetko rozdelím ... Musím sa priznať, že som niečo kúpila aj pre mojich blízkych z rodiny ako darček na Vianoce, no dnes vám ukážem iba moje veci, na ktoré budete môcť vidieť aj niektoré recenzie. Nie na všetko ! :) Tiež sa mi zdá, že som sa trošku spustila a minula som na to veľmi veľa peňazí, takže to vidím tak, že do Februára nebudem nič kupovať. Doma mám toho veľa a nové asi nepotrebujem .. Zatiaľ samozrejme. Vieme ako končia všetky tie kozmetické stopky. :) Nikdy sa nedodržia ... Dnešný článok je z e-shopu www.notino.sk. To by bolo asi dosť na úvod a rovno začneme, čo poviete ? 


Ako prvú časť som vybrala takú menej zaujímavú časť. V skratke sa tu nachádzajú iba tie veci, ktoré používame každý deň a nikto o tom nehovorí. Pravdu povediac, chystám jeden článok pre mužov, takže som musela kúpiť nejaké veci aj do tohto článku. O tom neskôr ... 


Tak a ideme sa na to pozrieť z blízka. Ako som hovorila vyššie plánujem článok ohľadne mužov a navyše môj ocino potreboval vodu po holení. Spojila som 2 veci v jednu a vyšlo z toho to, že som mala darček na Vianoce pre ocina. Môj ocino vždy mal rád značku Nivea a tak som neváhala a zobrala som ju. On je s ňou spokojný a vždy si ju chválil. Vôbec nedráždi ( aspoň podľa slov ocina) a vonia naozaj dobre. Ma jemnú vôňu, nič extra. Táto voda po holení stojí 5, 60 eur, čo je za vodu po holení celkom primerané, aspoň čo sledujem ja v obchodoch. 

Ako druhú tu máme masku na vlasy od Elseve. Kto ma sleduje dlhšie, tak vie, že ja som mala takúto istú masku, no čierno-ružovej rady. Tá bola skvelá a tak som siahla opäť po druhej maske. Verím, že bude rovnako skvelá ako jej predchodca :) Používate masky na vlasy ? Napíšte mi do komentára. :) Táto maska stojí 5, 85 eur. Elseve maska na vlasy je vlastne regeneračná maska, ktorá má obnoviť celkovo vlasy. Takže to moje vlasy potrebujú - bude mať poriadnu skúšku. Určite o tejto maske budete ešte počuť ! 


V tejto často tiež môžete vidieť žiletky, ktoré sú jednorázové. Na e-shope stoja 2, 80 eur. V obchode nájdete rôzne druhy za rôzne ceny, takže si tam niečo nájde aj náročnejší kupec. Ja často používam práve jednorazové žiletky a niekedy aj pre mužov, pretože sa mi zdá, že sú lepšie, silnejšie a nič netrvá dlho. Tak isto to mám aj s penou na holenie. Na obrázku môžete vidieť hneď dva druhy. Prvý druh je klasický, ktorý nemá žiadnu vôňu a nič extra v sebe. Druhý druh je ten zelený, ktorý obsahuje mentol a je to aj dobre cítiť ! :) Ja mám najradšej tú s mentolom ! :) Na stránke stoja obidve 2, 40 eur, čo nie je vôbec veľa ! :) 

Ako ďalšiu vec tu máme klasiku z mojich nákupov - Rexona. Viete, že ja ju milujem a kupujem ju stále ! :) Na e-shope nestojí vôbec veľa a to je iba dobré. Ako poslednú vec tu máme suchý šampón od Batiste, ktorý poznáte absolútne všetci. Ja som konečne ukoristila tento na hnedé vlasy, ktorý je určený pre môj typ vlasov. Zatiaľ som neskúšala, no verím, že je skvelý ! Na stránke stojí 4, 40 eur, čo nie je veľa, keďže som ho videla už aj za oveľa drahšie ceny. 


Dúfam, že sa vám dnešný článok páčil a uvidíme sa aj pri ďalšej časti môjho nákupu ! :) Nezabudnite mi napísať odpovede na otázky, ktoré sú v článku. Teším sa na vaše komentáre ... 

xoxo
Aďka 

CONVERSATION

5 Comments:

  1. Ahoj, po dlhom čase som si pozrela so spolubývajúcou tvoj blog a zhodnotili sme že sa zlepšuješ :) napadlo nám, že by si mohla skúsiť spraviť don't judge challenge alebo čo nosíš v kabelke :) na také spestrenie. Keep going girl

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ahoj :) Som rada, že ste opäť zavítali na môj blog a teší ma, že si myslíte, že sa zlepšujem :) :) :) Možno spravím čo nosím v kabelke ... :) Challange má nejako neláka zatiaľ, ale ďakujem za tip ! :)

      Odstrániť