F Tipy na darčeky pre NEHO - Aďulik Sun

Tipy na darčeky pre NEHO

Ahojte :)

V minulom článku som vám sľúbila, že spravím aj tento článok a to teda tipy na vianočné darčeky pre NEHO. Každý sa niekedy dostane od situácie, kedy nevie kade a vôbec nevie, čo je sever a kde má ísť. väčšinou s tým majú problém chalani, no ani my ženy nie sme neomylné a stane sa to sem-tam aj nám. Opäť som vyberala veci z e-shopu notino.sk. Nebudem vám tu hovoriť o kozmetických sadách, poukážkach a podobne. To všetko ste mohli vidieť v článku, ktorý vyšiel nedávno. To sa dá uplatniť pri každom pohlaví. Kozmetické sady a poukážky sa hodia všetkým. Dnes sa skúsime pozrieť na niečo konkrétnejšie ... 





Na tomto e-shope nájdete sekciu - Holenie pre mužov. Myslím si, že táto sekcia je veľmi dobrá pre výber darčeku. Ja osobne som svojmu ocovi z tade objednala celý darček. Opäť tam nájdete rôzne značky - od najdrahších cez prijateľné až po najlacnejšie. Myslím si, že si tam dokáže vybrať každý aj keď má doma náročnejšieho muža. Nájdete tam žiletky, strojčeky, peny, gély, vody po holení - naozaj všetko ! Ceny sú naozaj prijateľné a nemôžem povedať, že by som nemala dilemu, čo z toho zobrať. Mala som ju ! Je prirodzené, že neviete, čo kúpiť. Ja som sa rozhodla, že zostanem pri klasike. Takže som kúpila iba najpotrebnejšie veci, keďže mám doma oca, ktorý si to nekúpi asi sám. Dá sa tam aj experimentovať a vybrať niečo, čo váš kamarát, priateľ, frajer, otec či manžel ešte nemal. 

Druhou možnosťou, ktorá mne napadla, tak je urýchlovače hojenia rán. Aj keď si to naše drahé polovičky nepriznajú - aj oni sú zraniteľní. Opäť sa na tejto stránke dá vybrať široká škála produktov od vazelín až po drahšie 50 eurové záležitosti. Naozaj si chlapi myslia, že nie sú zraniteľní. Keď si predstavíme maličkosť ako holenie. Aspoň raz sa stane, že si niečo na tej tvári spravia. Od škrabnutia až po odtrhnutie vyrážky - hlavne keď sa ponáhľajú. Myslím si, že by sa to tiež doma hodilo. Aj na menšie rany, no aj na väčšie ako porezanie či niečo horšie. Chlapi sú večný kutili a deti zároveň a treba dávať na nich pozor, aby sa nepozabíjali. Tak si to môžeme trošku zlepšiť. Ja mám doma osobne iba vazelínu, no zaujali ma nejaké produkty aj v práve tejto sekcii. 

Treťou a zároveň mojim posledným tipom na darček sú produkty do kúpeľa. Nech si hovorí kto chce, čo chce. Myslím si, že neexistuje človek, ktorý by nemal rád relax v kúpeľni, presnejšie vo vani. Taký človek jednoducho nie je ! Každý si chce nájsť chvíľu času, ktorý by mal iba pre seba a poriadne relaxovať vo vani. Na to sú skvelé prípravky do kúpeľa, ktoré som našla aj na tomto e-shope. Od kúpeľovej bomby cez soľ až po peny do kúpeľa. Niekedy stačí aj bohatá pena a svet je hneď krajší. V poslednej dobe veľa značiek vyrába rôzne vône. Teraz prichádzajú všetky firmy s vôňou jabĺk, škorice a podobne. Musím povedať, že mne tieto vône nikdy nesadli, vrátane vanilky. Takže ja si radšej vyberiem niekde na nejakej stránke vôňu, ktorá mi sadne a nebude ma vyháňať podvedome z tej vane, ako keby som mala mať nejakú vianočnú vôňu. Viem, že v obchodoch nájdem aj iné vône ako typické vianočné, no je lepšie z tepla domova vybavovať veci a nakupovať. 


Dúfam, že sa vám dnešný článok páčil a možno vás aj inšpiroval k darčekom na Vianoce. Určite m dajte vedieť, čo kupujete chalanom vy ... :) Teším sa na vaše komentáre ...

xoxo
Aďka 

CONVERSATION

6 Comments:

  1. E-shop Parfums.sk mám veľmi rada :) A priznám sa, že si musím zohnať nejakú dobrú kúpeľovú kozmetiku, pretože relax vo vani je najlepší. Presne ako hovoríš :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Som rada, že si s ním spokojná :) Na e-shope nájdeš určite niečo dobré a priamo pre teba :) Je tam široký výber :)

      Odstrániť
  2. Super článok! Ja som väčšinou vždy bezradná, až napokon skončím pri CD-čkách do auta :D

    Pozývam ťa na vianočnú Giveaway, ktorá práve prebieha na mojom blogu :)
    Hello, my name is Ev

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem :) Tak to poznám ... Nechcela som vypisovať konkrétne produkty, takých článkov je všade dosť. Naozaj som chcela vypichnúť všeobecnejšie veci :)

      Určite sa zapojím do Giveaway :) ...

      Odstrániť
  3. Na stránke vidím pár múch ale veľmi sa mi páčia ich cena

    Pozývam teba aj tvojich čitateľov na adventnú GIVEAWAY


    OdpovedaťOdstrániť