F Fotky zo Štedrého dňa 2015 - Aďulik Sun

Fotky zo Štedrého dňa 2015

Ahojte :)

Dnešný článok bude celkom vianočný a pravdepodobne aj posledný vianočný článok v tomto roku. Chceli ste článok, kde vám ukážem, čo som dostala na Vianoce - ten článok nebude. Môžem vám povedať, že môj Ježiško bol skvelý a dosť sa prekonal. Nejaké momenty vám možno poviem aj počas tohto článku. Dnes vám ukážem fotky, ktoré som spravila počas Štedrého dňa. Bude tu jedlo, darčeky, no aj ja s rodinkou ! :) Do komentára mi môžete napísať ako vyzerá váš Štedrý deň. Ja vám popíšem dnes ten môj ... 



Ráno som vstala a hneď som sa naraňajkovala. Pozerala som filmy, pomáhala som variť a bola som na na internete, kde som posielala pozdravy priateľom. Tiež som posielala vianočné sms-ky, ktoré si mohli nájsť moji najbližší priatelia a známi. Potom, keď sme mali všetko pripravené, tak sme išli pre starkú, ktorá u nás trávila Vianoce. Pripravili sme sa, obliekli a mohla začať večera. Naša večera je typická večera ako u všetkých - aspoň si to myslím. Nemáme kapra. Ja som nikdy kapra asi ani nemala v ústach. :) My mávame lososa a filé. Typický šalát nesmie chýbať. Kapustnica a mliečna polievka rovnako nechýba. Po večery si dávame oblátku s medom, kde nám mama dáva požehnanie. A potom bol čas na darčeky. My sme tento rok večerali dosť skoro, keďže sme mali večeru so starkou. 

Čo sa týka darčekov, tak s tými sme boli všetci spokojní. Darček sme dali aj starkej, ktorej sme kúpili veci, ktoré denne používa. Také praktické darčeky sú vždy najlepšie ! Vierke, sestre sme kúpili dve sady chemického laboratória. Samozrejme, nebola by som to ja, keby som jej nedala aj nejakú kozmetiku, ktorú už potrebovala. Mamina jej kúpila aj nejaké iné veci, no o tom vám možno povie ona sama na svojom blogu. :) Ocino je bežec a tomu sme dali niekoľko pomôcok, vrátane oblečenia. Samozrejme, nechýbali ani veci na holenie. Tak a konečne sa dostávame ku mne. Ja som dostala toho naozaj dosť. Dostala som veci, o ktorých som vedela, no aj veci, o ktorých som nemala ani poňatia. Dostala som svetrík s nápisom "Kiss", ktorý určite uvidíte v nejakom outfite ! Kozmetika nechýbala ani u mňa. Sestra mi prispela aj na mobil, takže to som bola najviac rada ! :) O krok bližšie k mobilu ... Tieto sviatky boli veľmi pokojné, láskyplné a štedré. Ja som si absolútne oddýchla v kruhu najbližších ľudí a neľutujem ani jednu minútu !


Dúfam, že sa vám dnešný článok páčil. Určite mi napíšte čo ste dostali vy :) Teším sa na vaše komentáre. Ďalšie články budú už menej vianočné, no hádam, že budeme stále spolu tu na blogu ! :)

xoxo
Aďka 

CONVERSATION

10 Comments:

  1. Moc krásná Vánoce jsi měla s rodinou. :-))

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Moc krásné fotky, úplně si vybavuji ty kupy jídla, které u nás vypadaly stejně :D

    OdpovedaťOdstrániť
  3. To je dobře, že článek o tom, co jsi dostala na Vánoce nebude, nechápu moc smysl těchto článků - jsou všude! :D Tohle je mnohem lepší :))
    http://prikrylovatereza.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem :) Som rada, že sa ti páči :) ... Tak ani ja moc nie. Ešte keď video, tak budiš ale ... článok mi príde zbytočný. Ak som dostala kozmetiku, tak o tom počuť budú čitatelia cez nejakú recenziu a podobne. :)

      Odstrániť