F Som na dne ! # 5 - Aďulik Sun

Som na dne ! # 5

Ahojte :)

Dnešný článok bude opäť o spotrebovaných produktoch. Viem, že nedávno vyšli jedny spotrebované produkty, lenže blíži sa koniec roka 2015. Spolu s týmto koncom som sa rozhodla skoncovať aj so všetkými produktami a baleniami, ktoré mám načaté, no nie prázdne. Rozhodla som sa, že miniem všetky produkty, ktoré som mala otvorené. Viem, že na začiatku roku budem mať aj narodeniny, takže tam opäť niečo pribudne. To bol taký môj dôvod ... Preto vám tu dnes prinášam po krátke dobe článok "Som na dne ! # 4 " :) Dúfam, že vám to nevadí ...  To by bolo všetko k úvodu a ideme rovno na produkty. 




Začnem hneď z ľavej strany. Balea sprej na vlasy pred tepelnou úpravou - Tak ten bol dobrý. Keď som ho videla prvýkrát, tak som si povedala, že Balea ? Neverila som tomu, no časom musím povedať, že stál za to. Mne trvalo ho minúť takmer polroka, čo je naozaj veľa. Tiež je pravda, že ja si nežehlím vlasy pravidelne. Musím povedať, že sa po ňom mala vlasy oveľa lepšie a tiež sa dobre rozčesávali. Tento produkt stojí do 2 euro, čo nie je veľa ( cena je približná, pretože to bolo dosť dávno, čo som to kupovala ja). 

Ďalej tu máme stabilne Rexonu. Tento produkt je už u mňa taký malý must have. Používam ju každý deň a som s ňou nadmieru spokojná. Ja si pravidelne kupujem iba túto "fialovú", pretože iné vône sú pre mňa dosť výrazné. Dlho mi Rexona aj vydrží, takže nemusíme kupovať každý týždeň jednu. Ja som s Ňou naozaj spokojná a môžem iba odporučiť :) 

Ako tretí produkt tu máme Aknelot.  Kúpila som ho v 101 drogérii a stál vtedy 2 eurá, pretože bol v zľave. Ja som hľadala nejaký produkt na akné, pretože vtedy som mala dosť problém s vyrážkami. Tak som sa rozhodla práve pre tento - aspoň na skúšku. Musím povedať, že bol dobrý, kvalitný. Tento produkt je iba na pleť - nie na okolie očí. Akonáhle ste to dali pri oči, tak ste cítili mierne pálenie. To isté sa dialo, ak ste to dali na vyrážku, ktorá mala ešte otvorenú ranu. Prvé dni sa mi vyhodila celá brada ( tam mám problém s akné) a potom to už bolo lepšie. Ja som tento produkt používala, keď som už mala akné. Hneď mi pomohol. Vydržal mi niečo cez rok a vyhodila som ho, pretože sa pokazil :) :) :) A chytil takú žltú farbu ... Inak je priesvitný. Môžete ho používať ráno a večer. Nanesiete na vatový tampón a pretrete celú tvár, pripadne miesta, kde máte akné. Ja ho môžem odporučiť ... 

Ziaja odličovač- Tak tento produkt bol môj skúšobný. Ja som nemala túto značku nejako v láske a dnes je to presný opak. Ja som s ním bola nadmieru spokojná ! Nejako som išla do toho s obavami. A dnes ? Som rada, že som to zvládla a išla som do toho. Dnes si kupujem odličovače od tejto značky pravidelne do zásoby. Neštípe, odlíči a je fakt dobrý ! 

Mandľový krém - tu nie je podstatná značka, pretože ju ani neviem. Na obale už nebola a ja som si ju nezapísala. Každopádne, som ho kúpila v Jednote. Všimli ste si, že je čoraz menej a menej mandľových krémov v predaji ? Viem, že ich robí značka Fyto a ešte nejaké menšie značky. Ja a moja mamina tento krém milujeme ! Pleť je po ňom krásne hydratovaná. Verte či neverte, je skvelý. Verím tomu, že nebude dobrý pre ľudí s mastnou pleťou, pretože samotný krém je veľmi mastný a bude sa asi zlievať dole z tváre. Pre suchú a zmiešanú pleť je skvelý a môžem ho odporučiť. 

Avon krém - sľubuje matný finiš. A to, čo sľubuje aj spĺňa. Konečne som našla krém, ktorý keď nanesiem, tak nemusím 10 minút čakať, kým mi krém vsiakne do pleti. Naozaj mám po ňom pleť hydratovanú, no nie lesklú. Opäť ako pri predchádzajúcom produkte - tento produkt nemusí sadnúť všetkým ľuďom. Verím tomu, že krém sadne ľuďom ako mne - teda so zmiešanou pleťou. )Tí, ktorí majú suchú pleť, tak by mohol tiež, no neviem či im bude stačiť hydratácia. Pre mastnú pleť bude tiež dobrý, len musíte poriadne prepudrovať. 

Make up od Yves Rocher  - tento make up som dostala v SWAPe ( už chystám s druhou blogerkou ďalší swap). Tento make up bol naozaj dobrý, kvalitný. Mne vadilo, že mal žltý podtón. Ja mám skôr do ružova tvár, takže to bude tým dôvodom. Napriek tomu som ho skúšala. Myslím si osobne, že robí dosť veľkú masku a nekryje tak ako by mal. Ja som mala aj lepšie produkty tohto druhu, napríklad od Rimmel. Nebol zlý - pre mladú pleť je priam dokonalý. Ešte by som ho odporučila tým, ktorí nemajú problém s pleťou. Neodporučila by som ho starším ľuďom s vráskami a tým, ktorí potrebujú veľkú vrstvu, resp. krytie. Ja keď som konečne zakryla nedokonalosti, tak som bola bledá ako stena a ešte viac. Moja tvár mala na sebe totálnu masku. Zachránila som to lícenkou a konturovaním. Každopádne, pri tomto produkte som tak na 50% spokojná. Verím tomu, že niekomu sadne priam skvelo ... Určite mi napíšte do komentára či ste ho mali a ak áno, tak či ste boli spokojné. 

Dermacol Face krém - tento krém mám doma od minulých Vianoc, kedy som dostala dva naraz. Konečne sa mi ho podarilo minúť. Bol dobrý, no žiadna sláva to nebola. Nemôžme ho odporučiť. Úprimne, neviem či by ste ho ešte zohnali. Ak áno, tak určite iba s tou celou radou. Ako samotný krém to nemá nijaké výsledky. Aspoň u mňa som nenašla žiadne výsledky, ktoré by boli spôsobené s týmto krémom. Ak ste ho mali, tak mi napíšte do komentára či vám pomohol. Ja ho môžem odporučiť iba preto, lebo dobre hydratuje pokožku. A to je teda veľké plus ... 



Dúfam, že sa vám dnešný článok páčil a teším sa na ďalší článok. Tieto články s´predpísané, takže keď to čítate, tak ja som na skúške - držte palce. Určite mi napíšte do komentára či ste niečo z tohto môjho spotrebovaného používali aj vy a aké ste mali skúsenosti. :) Teším sa na vaše komentáre ... 

xoxo
Aďka 

CONVERSATION

6 Comments:

  1. Aj ja by som už konečne mala spotrebovať nedomíňané produkty!..dnes som sa zrovna dívala na ten odličovač od Ziajy a zaujal, určite si ho kúpim a vyskúšam:)...a ten krém z Avonu si chcem objednať, keď bude o niečo lacnejší...
    Kukni môj blog:
    http://vsetko-co-mam-rada-by-vaja.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Teraz by ho mali dostať do zľavy :)

      Odstrániť
    2. Fakt?..tak to idem objednávať ten stojí asi 4,50€!

      Odstrániť
    3. http://www.parfums.sk/avon/nutra-effects-balance-zmatnujuci-denny-krem-spf-15/ .... Tu je za 3,60 :)

      Odstrániť
  2. Já chtěla vyzkoušet ten krém detox defence od Dermacolu, ale nakonec jsem odolala a jak tak čtu o nic jsem nepřišla. Nedávno šla ještě celá sada s tímto krémem koupit na mall.sk, ale nevím, zda tam ještě je. Zaujal mě i makeup od YR, ráda bych od této značky vyzkoušela nějakou dekorativku. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak to si mala šťastie, že si neskúšala :) -... Minulý rok to bola ako limitka na Vianoce :) ... Oni ju majú drahšiu, no je kvalitná :)

      Odstrániť