F JESEŇ : My Skin Care ( 2015 ) - Aďulik Sun

JESEŇ : My Skin Care ( 2015 )

Ahojte :)

Dnešný článok je veľmi sľubovaný. Chcela som ho vydať skôr, no nejako sa mi to nepodarilo. Dnes vám chcem ukázať moju Skin Care, ktorú som aplikovala na jeseň. Dnes tu máme prvý deň v Novembri, kedy u mňa začína zima. Vonku je chladné počasie, svieti menej slnko a tiež už nie je ani na pocit pekné počasie. Ak by ste chceli aj zimnú starostlivosť o pleť, tak mi dajte do komentára vedieť. Ja som typ človeka, ktorý si mení svoju starostlivosť o pleť pravidelne - podľa ročný období. V každom ročnom období moja pleť potrebuje iné produkty a tiež jej nestačí starostlivosť, ktorú používam napríklad v zime. Preto mením starostlivosti pravidelne a tiež aj produkty, ktoré používam. 

V lete napríklad používam aj masky, peelingy. V zime ich nepoužívam, tak skôr používam iba krémy a podobne. Veď uvidíte možno v zime, keď napíšem článok. Čo používam na jeseň ? Všetky produkty budú opäť zo stránky www.notino.sk. Tam nakupujem pravidelne a rýchlo mi aj prídu dané produkty. Takže, keď chcem zmeniť starostlivosť, tak nemám problém. Ja som človek, ktorý nemá zásoby. Takže veci, ktoré míňam cez leto, nevydržia na budúce leto. Takže rýchlu a expresnú zásielku využívam pravidelne. Nehovorím, že doma nemám zásobu micelárnych vôd. To mám, no špeciálne nemám vôbec. Skôr také - keby náhodou niečo došlo a nemala by som nič iné. Tak a to je všetko na úvod. Čo som si dávala na pleť na jeseň a ako som sa starala o svoju pleť ? Čítajte ďalej ... 


 Tak a tu je moja Skin Care v plnej kráse ! 

Na jeseň sa snažím svoju pleť čo najmenej zaťažovať. Preto moja skin care je veľmi jednoduchá a diametrálne rozdielna ako tá letná starostlivosť o pleť. Čo teda používam ? Používam väčšinu vecí od značky Mixa. Používam hlavne čistiacu vodu, ktorá je skvelá ! Neštípe a čistí bravúrne ! Myslím si, že je jedna z najlepších čistiacich vôd, ktoré som mala. A to som ich vyskúšala hneď niekoľko. Páči sa mi aj jej aplikátor, ktorý je klasický pumpička. Podľa mňa je to oveľa lepšie, ako keď si ju musíte vlievať na tampón - tak to má napríklad Dermacol. Tiež používam krém od rovnakej značky. Ja som človek, ktorý potrebuje všetky produkty od jednej značky - aspoň, ak to ide. Tento krém je skvelý. Nie je veľmi lesklý a vytvára suchý finiš. Potom tu máme od rovnakej značky odličovač. Ten som sem zaradila, lebo väčšinou som namaľovaná, keďže som na jeseň v škole. Najradšej mám tento ! Je skvelý. Mohli ste vidieť na blogu aj recenziu - nechcem sa tu o tom teda viac rozpisovať. 

Ako ďalší tu máme zmatňujúci krém od Avonu. Tento krém som vyskúšala nedávno a je skvelý. Hneď som vedela, že ho zaradím k starostlivosti o pleť. Krásne pleť vyživuje a je dobrý ako v lete, taj aj na jeseň. Má aj vôňu, ktorá je jemná, no ráno prebudí všetky bunky v tele a hneď máte krajšie ráno ! Na pery si dávam Vaselínu, ktorá je podľa mňa na jeseň najlepšia voľba ! Vaselína pery nádherne vyživí. Človek si potom na to môže dať aj rúž s matným finišom. To je všetko ! Myslím si, že každý by si mal dávať pozor na to, čo si na pleť dáva. Tiež si myslím si, že je lepšie dať na jeseň svojej pleti pauzu od všelijakých masiek a podobne. Po lete je dosť zaťažená od slnka a tiež sme si na ňu dávali niekoľko produktov, len aby bola vyživená. Ja som zástanca pauzy na jeseň  ... Každopádne, čo komu vyhovuje ! Musíme sa správať a starať o pleť podľa našich predstav a podľa toho, čo naša pleť vyžaduje. Ja vám tu poviem moju jednoduchú starostlivosť o pleť na jeseň, no vaša môže byť oveľa zložitejšia. Ja osobne masky, peelingy či toniká používam iba v lete a v zime, keď je prelom na jar. Tak mi to vyhovuje ... 


Dúfam, že sa vám dnešný článok páčil a teším sa na ďalší článok ! Do komentára mi môžete napísať či aj vy meníte svoju starostlivosť podľa ročných období a čo používate vy vo svojej starostlivosti o pleť ! :)

xoxo
Aďka

CONVERSATION

20 Comments:

  1. Zrovna taky hodně vsázím na Mixu, má skvělé výrobky! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Určite si rada prečítam aj zimnú starostlivosť o tvoju pleť:)..krém od Avonu mi celkom vyhovuje mám ten hydratačný, ale teraz si chcem objednať tento zmatňujúci!
    PS: Super článok!
    Kukni môj blog:
    http://vsetko-co-mam-rada-by-vaja.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  3. prý je tato značka velmi super,ale bohužel nemužu posoudit..ještě sem se nedostala k tomu abych si ji koupila
    www.roxi--blogg.blogspot.cz ráda bych získala nové čtenáře budu ráda když se přidaš... Krásný blog..

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Značku Mixa mám taky ráda. :) Já osobně si pleť bohužel celkem zanedbávám. Ani většinou nepoznám, co potřebuje. Po mnoha přípravcích se mi udělá nějaký typ exému a tak zůstávám u svých stálic.
    Zvu tě k sobě na giveaway. :)
    KattyLife - GIVEAWAY

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak to sa niekedy stáva, keď sa bijú tie látky, ktoré pôsobia na pleť ...

      Odstrániť
  5. Hlavne micelarku od Mixy mam vazne rada :))

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Se značkou Mixa nemám žádné zkušenosti, ale slyšela jsme na ní samé dobré recenze.. Asi od ní něco vyzkouším :-)

    Nela z Beauty Charm

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Vaseline si chci pořídit, z tvého článku mě láká ještě víc!

    Chapter #10 of 2015

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Od značky Mixa som ešte nemala žiaden produkt ale všade na ňu počujem len samú chválu, tak zrejme v najbližšej dobe pribudne aj ku mne:)

    Saja Frey blog

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak hádam pribudne aj do tvojej zbierky. Je naozaj super ! :)

      Odstrániť
  9. Zrovna dnes jsem měla v Glanc boxu tu micelárku, takže určitě vyzkouším!
    Beauty by K.

    OdpovedaťOdstrániť