F Victoria´s Secret - história a telový sprej - Aďulik Sun

Victoria´s Secret - história a telový sprej

Ahojte :)

Dnešný článok bude skutočne spontánny a neplánovaný. Dnes mál vyjsť článok o BIO produktoch, no ten vyjde neskôr. Namiesto neho vyjde článok, recenzia - proste nejaký článok o veľmi známej značke, ktorú všetci poznáme a predáva sa hlavne v zahraničí. Rozprávam vám tu o značke Victoria´s Secret, čo v preklade znamená Viktorino tajomstvo. Oficiálne je to americká značka, ktorá predáva spodné prádlo. Určite všetci viete, že už sa nepredáva iba spodné prádlo pod touto značkou. Dobre známe sú hlavne Body "splaše", ktorých existuje hneď niekoľko. Všetky blogerky ich majú, chvália sa a tak som musela aj ja. Kúpila som si jeden na stránke www.notino.sk. Kúpila som si ten fialový - telový sprej Love spell


































Táto značka vznikla v roku 1977, keď sa majiteľ a zakladateľ rozhodol ukázať všetým, že nákup spodného prádla môže byť aj príjemnou záležitosťou. Sam sa totiž necítil veľmi dobre, keď nakupoval spodné prádlo pre svoju manželku. O päť rokov neskôr, predal firmu spoločnosti The Limited, ktorá je majiteľom dodnes. Je to značka, ktorá sa preslávila so spodným prádlom, no dnes predáva už aj parfémy, oblečenie či módne doplnky. Táto značka má veľmi známe modelky, ktoré bývajú preberané v médiach kvôli ich vzhľadu. Také známe mená sú Karen Mulderová, Chanel Imanová či Karlie Kloss, ktorá je najnovšia v ich známej zostave. 

Parfémy Victoria´s Secret  sú aj na tomto e-shope naozaj v bohatej ponuke. Ja som si teda vybrala tento - Love Spell. Je to teda 250 ml a stojí 8, 80 eur v akcii. Väčšinou sa cena pohybuje od tých 10 euro do 15 eur. Čo je príjemná cena. Na letisku alebo v kamenných obchodoch je to cez tých 15 euro, čo už nie je malá čiastka. Tá vôňa ! Tá vôňa je krásna, sladká a hlavne prenikavá. Nemám rada veľmi sladké vône, no táto mi nevadí. Na tele vydrží dlho, približne tie 3 hodinky to určite spoľahlivo dá. Ja som to skúšala nastriekať aj do izby, kde som strekla dvakrát do rohov a zrazu som to mala v celej izbe a voňalo to naozaj dlho. Keď som to pustila ďalej cez otvorené dvere, tak to cítila aj mama v obývačke. Je to naozaj dobrá a príjemná vôňa, ktorá prevonia aj celú vilu ! Videla som video Teri Blitzen, kde ukazovala kozmetiku a tam mala práve aj tento telový sprej a hovorila, že to používa na prevoňanie izby - musela som to jednoducho skúsiť. Mala pravdu ... A som rada, že som to skúsila :) 


Aplikátor je klasický ako to pri sprejoch býva. "Vypúšťa" primerané množstvo voňavky a nerobí fľaky na oblečení a krásne osvieži. Táto konkrétna vôňa, ktorú mám aj ja, je vôňa čerešňového kvetu a broskyne. Takže si viete predstaviť tú sladkú vôňu. Samozrejme, na obale nenájdete nič po slovensky alebo česky. Je to všetko v angličtine a francúzštine tuším. Ja som s ním spokojná a nadšená. Naozaj je to dobrá a kvalitná značka ... 

Dúfam, že sa vám dnešný článok páčil a teším sa na ďalší článok ! Do komentára mi napíšte či vlastníte nejakú vec od tejto značky a či ste s ním spokojní. Prípadne mi povedzte váš názor na túto značku. Dosť ma to zaujíma. Môj názor je taký, že je to kvalitná značka a myslím si, že aj keď je to naozaj drahá značka, tak sa oplatí a aspoň jeden kúsok od tejto značky by ste mali mať v skrini alebo na poličke :) 

xoxo
Aďka 

CONVERSATION

22 Comments:

  1. Pěkný článek, nic této značky doma nemám a myslím, že je dost drahá :/!
    Zvu tě na můj blog, kde probíhá GIVEAWAY!
    Beauty by K.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. VS má skvelé produkty, ale ceny ma docela desia :D Nie je to až také závratné ale predsa len... Za značku sa platí. Sama som už ale dlho uvažovala o tom, že si nejaký ich produkt kúpim :)
    Vii,, http://with-love-vii.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  3. nic od vs nemam,ale vsichni si spoustu veci chvali.
    www.pimpleworld.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Díky za recenzi, já o něm taky přemýšlím, jen nevím jakou "příchuť" :D:)
    Denisse Beauty

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tento fialový je dobrý alebo taký ružový, čo má v pozadí také kvetiny :)

      Odstrániť
  5. VS je proste super značka a tento olej, sprej určite super vonia, ale tá je cena je dosť vysoká:(
    http://vsetko-co-mam-rada-by-vaja.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To áno, ale zas aj dosť dlho vydrží :) A je veľký. Ak si zoberieš nejakú vôňu, kde býva 50 ml ... tak niekedy stojí aj oveľa viac :) A VS je už nejaká značka ...

      Odstrániť
  6. Celkově miluji VS, takže i tento sprej bych klidně vyzkoušela :). Už ten obal vypadá skvěle :). Pěkná recenze!

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Hezký článek :) také mě značka Victoria's Secret dost lákala, třeba na sprchové gely nebo tělová mléka, já tělové spreje vůbec nepoužívám :/ maximálně v létě do místnosti jako osvěžovač stříknu, ale to mi přijde škoda spotřebovat na tohle tuhle značku.


    U mě na blogu probíhá GIVEAWAY, budu moc ráda, když se zapojíš :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Ja som si práve objednala Jahody a Šampanské, tak som zvedavá ♥

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Úplne si ma nažhavila na tento sprej po ktorom už pozerám dlho :-D Konečne nejaká slovenská blogerka) Ach jaj tie spreje na mňa tak smutne pozerajú :D Musím si už jeden kúpiť.
    Inak ak by si chcela môžeš sa pozrieť na môj podotýkam nový blog :)
    http://astoryofmystyle.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To som rada :) ... Ale veď nás je viac slovenských blogeriek :) ... Tak bež za nimi :)

      Odstrániť
  10. Ako si všímam tieto spreje chváli dosť veľa ľudí, ja som zatiaľ neskúšala - ktovie možno raz, zatiaľ ma nejak nelákajú :) Ale obaly a rozmanitosť voni vyzerá naozaj super :) Z telových sprejov mám vyskúšanú takú klasiku od Avonu s tými som v poslednom čase dosť spokojná, taktiež sprejový sprej od Baley - ale ten je absolútna katastrofa, a najnovšie som si objednala telový sprej Diamond Collection - jablkový a na ten som dosť zvedavá, kedže som čítala celkom pozitívne recenzie :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak to skúšaš dosť značiek. Ja telové spreje moc nepoužívam, tak mám iba tento. Na Baleu som počual negatívne recenzie :)

      Odstrániť