F Naj dedinka Slovenska ? #1 - Aďulik Sun

Naj dedinka Slovenska ? #1

Ahojte :)

Dnešný článok bude opäť z môjho cestovania. Tentokrát som bola v dedinke s názvom Vlkanová. Aj tentokrát to bol "výlet" s mojou prácou. Vlkanová mala Deň obce. Ja som tam bola so šmýkalou, ktorá sa dá aj objednať TU. Možno sa pýtate, prečo je v nápise to číslo. Rozhodla som sa, že spravím z toho jemnú sériu, ktorá bude vychádzať tak RANDOM, keď budem niekde so šmýkalou, pretože to chodíme väčšinou po dedinách, ktoré som dovtedy nepoznala a možno ani vy nie. Nebudú tu nijaké historické záležitosti. Bude to skôr o fotkách, zážitkoch s tou dedinou alebo informácie o danej akcii - ako to celé prebiehalo. Dúfam, že sa vám bude páčiť a idem rovno už na článok ... 





Dnes nemám nejaké fotky  programu, no so šmýkaly ich mám niekoľko. Ja som do tejto dedinky prišla okolo 10 ráno, keď to všetko začínalo. Začiatok patril hasičom, ktorí mali svoju súťaž a bolo to zaujímavé. Ďalej bol Otto Weiter a Andrea Fischer. Neskor bola dychovka a zábava, ktorá bola ukončená s ohňostrojom. Od rána do 15:00 hod. bol program pre deti - tvorivé dielne, nafukovací hrad a naša šmýkala. Nechýbalo ani divadielko, ktoré hralo nejaké rozprávky. Všetko sa odohrávalo pri škole. Čo sa týka občerstvenia, tak ľudia mali naozaj na výber z veľa vecí. Od klobásy cez hamburger až po palacinky na špajdle. Áno, skutočne palacinky na špajdle ! Medzi nápoje nechýbalo pivo, alkohol a kofola hlavne pre deti. Keď som prechádzala stánky, ktoré boli pri Obecnom úrade, ľudia mali aj svoj program, ktorí predstavovali. To bolo super, že sa do programu zapojili aj "umelci" z dediny. Počasie nám prialo a bolo naozaj horúco. Muselo byť aj viac ako 30 stupňov. Moja tvár vyzerá ako keby som prišla z Chorvátska :) Večer som nosila monterky a pracovala som :) Veď vidieť na fotke :) :) :) 









































Mne sa tu páčilo a bola to naozaj krásna dedinka. Je pravda, že som ju neprešla celú, no súdim aj podľa ľudí, ktorých som stretávala. Ja som dávala pozor na deti na šmýkale a musím povedať, že boli naozaj zlaté. DOKONCA som dostala svoju prvú pusu od malého dievčatka, ktoré bolo naozaj zlaté !!! Skvelí ľudia, skvelé miesto a skvelý zážitok ! Nemali sme ani problém s elektrikou, s ktorou je niekedy dosť problém. Takže túto dedinku hodnotím 8 z 10 bodov. 

Dúfam, že sa vám dnešný článok páčil a teším sa na ďalší článok, ktorý vyjde pravdepodobne zajtra a bude to úvaha - niečo motivačné. Teším sa ... Do komentára mi napíšte či bývate v meste alebo v dedinke na SR alebo ČR ! 

xoxo
Aďka 

CONVERSATION

6 Comments:

  1. super fotky, tu "klouzačku" si pamatuju z dětsví :D :)
    Denisse Beauty

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. táto je až do 18 rokov :D Takže, keď stretneš môžeš nabehnúť :)

      Odstrániť
  2. Super článek.. ta klouzačka je boží.. až ji potkám určitě musím jít!!

    http://wormake.blogspot.cz/2015/08/kosmeticke-peklo-nebe-po-druhe.html

    OdpovedaťOdstrániť