F Unboxing z notino.sk - Aďulik Sun

Unboxing z notino.sk

Ahojte :)

Dnešný článok je Unboxing. Nepamätám si či som ho niekedy robila, no dnes som sa rozhodla, že sa vám musím s takýmto spôsobom pochváliť, čo som si kúpila, resp. objednala z e-shopu notino.sk. Pokúsim sa vám sem hodiť aj linky na dané veci, prípadne vám aspoň poviem, kde to nájdete. Ja mám tento e-shop rada, vždy tam nájdem to, čo skutočne potrebujem a nemusím hľadať nejaký záložný plán. Môžem ho iba odporučiť. Ja som zástanca toho, že keď môžem nájsť všetko na jednej stránke, tak prečo ísť a porovnávať s druhými stránkami, keď nie sú o nič lacnejšie ?! Nemá to význam -  aspoň podľa mňa. V tomto e-shope nájdete naozaj všetko - od líčenia cez starostlivosť o pokožku  na Slnku až po darčekové balíčky. Hoci je názov parfums, to neznamená, že len voňavky a iné podobné veci tam majú. Majú tu naozaj všetko ! Stačí si nájsť to, čo potrebujete ... Ako som povedala dnešný článok bude Unboxing. Dopredu sa chcem ospravedlniť za odraz na jednej fotke rúžov, kde nie je dobre vidieť nápis Make up revolution - neišlo to inak, slnko a svetlo nespolupracovalo. A teraz na samotný článok ... 

Prišlo mi to v stredne veľkej krabici - takto starostlivo zabalené. Notino.sk je asi jediná firma, ktorá píše v maily, že to starostlivo zabalila a nie sú to len fámy a reči. Kým som sa dostala k týmto veciam, prešlo asi 10 minút. Naozaj sa ničomu nič nemôže stať, ani sa nič nevylialo. V pravo sa nachádzajú šampóny, v strede sú voňavky, suchý šampón a pena po opaľovaní a úplne v ľavo sa nachádzajú dva rúže a jeden lak na nechty - áno, také maličkosti a bubliniek, ako keby tam bolo zlato. Som iba rada, že o veci je takto postarané a nemusím sa báť, že sa mi niečo otvorí a vyleje. Tu aj keby sa chcelo vyliať, tak nemôže, lebo nemá kde - nie je na to miesto. 



Na fotke v ľavo sa nachádzajú dva rúže od Make up revolution a jeden lak na nechty. Rúže od tejto značky mám rada, pretože nie sú veľmi pigmentované, no na perách vydržia dlho. Ja mám teraz červený a nude rúž. Určite budete o nich ešte počuť ako aj o iných veciach, ktoré tu dnes spolu rozbaľujeme. Ja mám tieto rúže rada. Na tejto stránke, kde som ich objednávala aj ja, stoja 2 eurá a to je podľa  mňa super cena. Akú značku rúžov máte radi vy ? Určite mi napíšte do komentára ... V pravo sa nachádza vzorka voňavky, ktorú som dostala ako darček k nákupu. To je tiež super na tomto e-shope, že vždy si môžete vybrať darček k nákupy, ktorý je zadarmo. Môžete tak vyskúšať viac vôní. 




Ďalšie dve veci, ktoré som si objednala ... Je to Panthenol, ktorý nie je sprej, ale je to pena. Je to pena po opaľovaní na spálenú pokožku. Ja mám s týmto iba dobré skúsenosti a kupujem ich pravidelne. Táto pena sa môže použiť aj na spálenú pokožku po opaľovaní, ale aj na spáleninu, keď ju chcete ošetriť. Ja som to tak použila niekoľkokrát a bola som spokojná. Pokožka sa dala oveľa rýchlejšie dokopy, ako keď som ho nepoužívala. Pena je podľa mňa lepšia, pretože sprej sa rýchlo rozpŕchne a veľmi tečie, pričom pena je hustá a stojí na mieste. Panthenol sa dá zohnať aj v lekárni, no tam je zbytočne predražený. Na stránke, kde som si ho kupovala aj ja, stojí 4,61 eur. To je podľa mňa super cena ... V pravo sa nachádza suchý šampón, ktorý je každému dobre známy. Zbytočné reči, no nie ? Ja mám ten klasický bez nejakých vôní, pričom naozaj vonia aj tak a je to príjemná vôňa. Na stránke som suchý šampón zohnala za 5, 90 eur, pričom mám ten 200 ml. Majú dostupný aj ten maličký cestovný - 50 ml. Ten je o čosi lacnejší ... 


Ako ďalšie veci som si tradične objednala deodorant od Rexony. Rovno dva ! Chcela by som vyskúšať ten zelený v pravo. Uvidíme aký bude .. Zatiaľ nijako nevonia a nie som z neho úplne nadšená. Asi bude putovať k sestre a ja zostanem verná mojej obľúbenej Roxone, ktorá je v ľavo. 


Toto je môj veľký experiment. Na tieto šampóny som počula aj chválu, aj negatívne recenzie. Tých negatívnych bolo málo a tak som do toho išla a objednala som si aj ja rovno dva šampóny. Ešte mi chýba zelený ! V ľavo sa nachádza šampón pre objem a v pravo je šampón pre suché a poškodené vlasy. O týchto šampónoch budete určite počuť a na stránke ho nájdete TU. Zatiaľ som ich nepoužila, tak neviem vám povedať viac. Určite budete o nich počuť v najbližšej dobe ! 

Dúfam, že sa vám dnešný článok páčil a teším sa na ďalší článok ! Objednávate z tejto stránky ? Ste spokojní ? Zanechajte komentár ... 

xoxo
Aďka 

CONVERSATION

15 Comments:

  1. ooo šampóny od Kallos sú naj ! :) Mala som tuším nejaké tri druhy.. čokoládový, potom na nefarbené vlasy ( aj keď doma máme farbené vlasy všetky :D ) a nejaký s keratínom... a fakt sú pecka ! :) odporúčam určite :) Mám ich rada no potom mi začali liesť na nervy, lebo predsa litrové balenie sa len tak rýchlo nedomíňa :D veľmi pekný blog, dávam follow :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ďakujem veľmi pekne :) Tak sa na ne naozaj teším :) Toto je moje prvé experimentovanie s nimi :)

      Odstrániť
  2. Veľmi pekný článok, len v niektorých vetách máš zlé skloňovanie, ako : od líčenie cez starostlivosť, jediná firmy.. kazí to potom celkový dojem ;)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ja som to písala neskoro :O Ďakujem ... vôbec som si to neuvedomila :D

      Odstrániť
  3. Panthenol vyzerá super, nepočula som ešte o tom, že by bol aj vo forme peny, poznám ho skôr ako chladivý gél, ktorý ma v lete dosť zachraňuje :D Mám svetlú pokožku a ľahko sa spálim a Panthenol je výborný :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Já ráda nakupuju na pafrums :) suchý šampon od bastite chchi zkusit :)
    http://lenialegre.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak to je super :) Aj ja som chcela .. uvidíme či bude taký skvelý :)

      Odstrániť
  5. Šampóny od Kallos som si práve kúpila aj ja, vlastne len jeden šampón a jeden kondicionér s keratínom lebo mám pocit že moje vlasy vôbec nerastú a sú také čudne vyschnuté, hlavne teraz v lete. Takže uvidíme či pomôžu, je to moja prvá skúsenosť. Tak dpfam že budeme obe spokojné :) TheBookLady

    OdpovedaťOdstrániť
  6. nemusíš sa báť -- naozaj je to všetko dobre zabalené ... :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Skvělá objednávka. Stránku poznám, ale tuším, že jsem si od nich ještě nic nekupovala. Těším se na recenze rtěnek, ještě jsem je neměla, používám rtěnky od Essence. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
  8. na ty rtěnky od makeup revolution mám zálusk :)
    Denisse Beauty

    OdpovedaťOdstrániť