F RECENZIA : Korektor od Eveline - Aďulik Sun

RECENZIA : Korektor od Eveline

Ahojte :)

Dnešný článok je opäť recenzia na produkt, ktorý som si objednala z notino.sk. Tento čas vás trošku zahlcujem s tými recenziami, no to preto, že mám niekoľko balíčkov z tejto stránky a potrebujem vám o niektorých veciach povedať - nie nepotrebujem, JA chcem. Buď som s nimi spokojná alebo nie som a cítim potrebu vám to povedať.  Preto toľko kozmetických článkov, no môžete sa pomaličky tešiť aj na články, kde sa dozviete niečo viac o mne. Ale to až neskôr ... 

Dnes vám porozprávam o tomto korektore. Tento korektor stojí 3, 19 eur, čo nie je malá čiastka. Ja mám celkom dosť veľký problém s kruhmi pod očami.Mám ich celkom silné, no zas nemám modré miesto pod očami. Veď sa chápeme, nie ? Ja som si opäť zobrala najsvetlejší odtieň, čo je číslo 2. Zdá sa mi, že iný ani nevyrábajú. Je naozaj svetlý. To mi vyhovovalo, pretože ja som mala v tú dobu naozaj svetlú pokožku. Na internete som nenašla nejaké dobré recenzie, všade sa písalo to isté - treba to vyskúšať sám. Tak na čo je taká recenzia ?! Ach ... No ale späť ku korektoru. Balenie je pekné, malé, decentné a vhodné aj na cestovanie. Je pravda, že nie je také malé ako napríklad korektor od značky Balea. Toto je také niečo s veľkosťou ako má Essence. Mne sa zdá, že tento korekto oči veľmi vysušuje a pod očami je predsa krehká pokožka a tam by mali ísť produkty, ktoré hydratujú. Aspoň podľa mňa. Naozaj som toho názoru, že tento korektor skôr vysušoval ako hydratoval. 



























Čo sa týka krytia, tak to je také stredné. Pupienky a vyrážky mi zakryl bez problémov, no s tými kruhmi pod očami mal jemný problém. Ja mám tieto tuhé korektory rada, no tento ma nejako nefascinoval. Okolie pod očami pekne rozjasní, keďže je iba svetlý odtieň. Chcelo by to aj nejaké tmavšie variácie. Možno sa dočkáme neskôr s odstupom času. Človek nikdy nevie ... Tento korektor nezapácha a je bez vône. Neláme sa a vydrží kadečo. Až s odstupom času som si všimla, že na obale je napísané "Art make up". Nedalo mi to a tak som hľadala na google, čo to je. Našla som stránku, kde bolo napísané, že je to krémový korektor pre všetky typy pleti. O tom slove "krémový" sa dá polemizovať, pretože podľa mňa je dosť tvrdý na to, aby sme ho mohli tak nazvať. Tiež sa tam písalo, že vydrží 24 hodín. Ja keď som sa odličovala, tak som ho tam nevidela. I keď, je pravda, že máloktorý korektor vydrží ten deň na tvári - 24 hodín určite nie. To nevadí, pretože vydrží tak pol dňa a to stačí, keď idete do práce či do školy. Čo ma prekvapilo bolo to, že obsahuje tri zložky a to :

  1. Lanolín : prírodná látka pomáhajúca regulovať množstvo vody a lipidov, vedie k lepšiemu nanášaniu. 
  2. Včelí vosk : obsahuje minerálne látky, ktoré dodávajú pleti mäkkosť a pružnosť
  3. Squalane : vzácna prírodná látka udržiavajúca hydratáciu, posilňuje prirodzenú lipidovú bariéru pleti, ktorej dodá pružnosť a pevnosť. Squalane je ďalej veľmi účinný antioxidant chrániaci štruktúry pokožky pred oxidáciou a voľnými radikálmi.

Na jednej strane som bola spokojná, no na druhej nie. Hoci som sa dočítala, že to pokožku hydratuje, na sebe som to nevidela. Moje okolie pod očami bolo podráždené. Každopádne, každému môže sadnúť niečo oné. To sme si všimli aj pri recenzii včera, keď som hovorila o riasenke od Rimmelu. Možno vám sadne lepšie ako mne. Treba to vyskúšať. Eveline je značka, ktorá má aj make up a iné produkty. Možno raz spravím článok o veciach, ktoré sú od tejto značky. Ak by ste niečo také chceli, napíšte mi do komentára. Tiež mi môžete napísať aký korektor používate vy .... 

Dúfam, že sa vám dnešný článok páčil a teším sa na ďalší článok, ktorý bude starostlivosť o kučeravé vlasy. 

xoxo
Aďka 

CONVERSATION

4 Comments: