F Hromadná recenzia # 1 - Aďulik Sun

Hromadná recenzia # 1

Ahojte :)

Dnešný článok je opäť recenzia. Podľa štatistík vidím, že vás bavia a to, čo teší a baví vás, baví aj mňa. Recenzie vám asi dávajú naj dosť veľkú hodnotu, keďže ich čítate. Musím sa priznať, že ich čítam aj ja. Dnes to bude recenzia produktu, ktorý som si objednala ako inak z e-shopu notino.sk. Ja si objednávam v podstate iba z tejto stránky, pretože tam vždy nájdem to, čo hľadám. Dnes vám porozprávam rovno o niekoľkých veciach. Táto hromadná recenzia bude mať jedno pokračovanie, ktoré vyjde hneď zajtra - ak všetko vyjde, tak ako má. To bolo dosť kecí na začiatok a ideme rovno na to ! 





Ako prvú vec vám tu prinášam Vaselínu, ktorú som si objednala s veľkými očakávaniami. Mám ju už dlhšie, ale nejako som sa nemohla dokopať k recenzii. Dnes je ten čas a prinášam vám zopár slov o tomto produkte ... Ja som si ju kupovala, keď bol veľký bum okolo vaselín a všetci ich chceli. Nebudem sa tváriť, že som nebola jedna z "ovečiek", ktoré ju chceli. Ja som si objednala s príchuťou Rose a Almond. Musím povedať, že cena je prijateľná - stojí 3 eurá, pričom si môžete vybrať z troch druhov. Moja je super - krásne vonia a na perách vytvorí jemný povlak, ktorý vydrží dlho, pričom ju tam aj cítite. Je pravda, že zo začiatku trošku lepí a je dajme tomu nepríjemná, no to po pár minútach prestane. Ja ju používam veľmi dlho a stále nie som na konci. Stačí jej skutočne máličko a o vaše pery je postarané. Ja si ju dávam večer na pery, keď idem do postele. Moje pery sú ráno pekne vyživené a viem, že som pre ne niečo spravila. Táto vaselína môže byť aj na rany - má "ozdravujúci" charakter. Ja som s ňou bola spokojná a môžem ju iba odporučiť ... Môžete mi do komentára napísať či používate nejakú vaselinu a či ste s ňou spokojná :) 



Ďalším produktom je rúž od Make up revolution. O tomto rúže budete počuť ešte v článku o rúžoch Make up revolution. Takže tu to bude také kratšie. Na stránke stojí rúž 2 eurá, pričom je možné si vybrať niekoľko farieb a ten výber je naozaj bohatý. Čítala som niekoľko recenzii a niektoré si ho chvália, iné zas nie. Je pravda, že tá pigmentácia je slabšia a na perách skoro vôbec nie je vidieť - tento konkrétny rúž. Ja mám odtieň Sweet heart. Aj á značka " Make up revolution" sa mi zmyla asi po týždni, čo dodnes nechápem. Rúž je krémový a sadne si pekne na pery, no nevydrží tam veľmi dlho. S tým, že jete a pijete - tak možno 2 hodinky ? Ani to nie .. To je čisto odhad. Na perách je takmer neviditeľný. V tom článku,. ktorý bude zameraný na tieto rúže, budete vidieť aj pigmentácie a ako to vyzerá na perách. Nemôžem povedať, že by som bola nespokojná. Spokojná som bola, pretože od rúžov neočakávam veľa a vystačím si aj s  niečim jednoduchším. 


Ako ďalší produkt je krém od Avonu, ktorý som si objednala nedávno. Je to z nej rady Naturals. Vybrala som si zámerne toto malé balenie, pretože som súdila podľa jednej youtuberky. Ona hovorila, že tieto krémy sú super a aká je s nimi spokojná ! Ja som bola tiež spokojná. Za tú cenu ? Stál ma 1,90 eura, pričom majú niekoľko druhov. Je to výživný krém, ktorý má vyžiť vašu pleť na rukách. Jeho textúra je naozaj hustá a krásne vonia. Tá vôňa je jemná, prirodzená, no zároveň vydrží na rukách dosť dlho. Ja som vždy mala problém, že som mala krém, ktorý na rukách nebol cítiť. Potom som prešla na Niveu, kde tá vôňa nie je, aby som nemala zlý pocit, že krém je na nič. Tak a potom som "riskla" s týmto produktom a musím povedať, že som pyšná na to, že som si ho kúpila. Som s ním spokojná a plánujem už ja ďalšie balenie, keď ho miniem. Myslím si, že na leto je ako stvorený tento krém pre jeho ľahkosť a dokáže sa rýchlo vsiaknuť, čo je iba pozitívne ... 


Dúfam, že sa vám dnešný článok páčil a teším sa na ďalšiu časť tejto recenzie, ktorá vyjde pravdepodobne zajtra a pozrieme sa tam viac na čistenie pleti. Do komentára mi môžete napísať či ste nejaký produkt z tejto trojice použili a či ste boli spokojní ... Teším sa na vaše komentáre :) 

xoxo
Aďka 

CONVERSATION

8 Comments:

  1. Tu vazelínu i rtěnku bych chtěla vyzkoušet :)
    http://denissebeauty.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Môžem odporučiť, tento e-shop má aj českú verziu : http://www.parfums.cz/ :)

      Odstrániť
  2. Jediný co bych u vazelíny nemusela je že je v kelímku jinak vypadá skvěle a rtěnka krásnej odstín! :)
    http://anyworld0036.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. tak ono sa to nezdá, ale tak keď to používaš iba ty ...

      Odstrániť
  3. Vazeliny nemusim, ale ta rtenka vypada krasne..
    Www.terina98.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Vazelína není nic pro mě a ta rtěnka má moc pěkný odstín. Škoda, že je málo pigmentovaná.
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť