F Unboxing Honor 6+ - Aďulik Sun

Unboxing Honor 6+

Ahojte :)

Dnešný článok je na mojom blogu celkom netradičný. Dnes tu máme unboxing. Čoho ? Bude to otváranie balíčka, ktorý mi bol zaslaný na odskúšanie a recenzovanie ... Bola mi navrhnutá spolupráca od tejto firmy a ja som neváhala. Bol mi zaslaný balíček, kde sa nachádzal najnovší model mobilného telefónu Honor 6 +, ktorý bol naozaj dlho očakávaný od celej spoločnosti ľudí. Konkrétne informácie o telefóne nájdete TU. Ja nie som žiadny odborník a parametre mi ani nič nehovoria. Vždy sa pozerám iba na kvalitu foťáku. :) Takže z takého pohľadu bude aj tento článok ... 


























V balíku sa nachádzal mobil Honor 6+, ktorý nie je na fotkách, pretože ho budete ešte mnohokrát vidieť v rôznych situáciach :) Balík bol naozaj dobre zabalený a vyplnený bublinkami. :) V balíku som našla aj fólie, ktoré sú na prednú a zadnú stranu mobilu. Čo som bola rada, pretože som ich nemusela kúpiť ja a nemusím sa báť, že ho poškodím. Balík tiež obsahoval nabíjačku, ktorá slúži aj pre presúvanie súborov z PC. Ako ? Myslím si, že to má väčšina novších mobilov. Časť, ktorú dávate do zástrčky pri nabíjaní, odpojíte a získate tak USB, ktorý vsuniete do PC. Takže je to naozaj veľmi dobré a výhodné ! Tiež som tam našla príručku, ktorá je v angličtine a v jazykoch, ktoré nie sú zrovna mne príbuzné - napríklad ruština a podobne. :) V modrej škatuľke sa nachádzal mobil. Ja vám ho aspoň opíšem, dobre ? Nech nie ste v napätí :) Honor 6+ je vyrobený v Číne a je dostupný napríklad v Alze. :) Je veľký cca 15 cm - čo nie je zrovna najmenšia veľkosť a je biely. :) Môžete ho zohnať aj v čiernej farbe - nie je problém, no ja preferujem bielu a preto som bola ešte radšej, keď mi prišiel biely mobil. V mobile sa nachádzajú fotoaparáty a množstvo možností zaostrovania. Čo je hlavne pre blogerov naozaj dobré a nie len pre nás, no aj pre normálnych ľudí ! Možno spraviť aj tvz. clonu, ktorú využívajú hlavne blogerky - je to také rozmazané pozadie, určite to poznáte. Kvalita foťáka je naozaj veľká a určite o nich aj budete ešte počuť. Čo sa týka samotného telefónu, tak mne sa veľmi páči to, že tam môžete vložiť až 2 pamäťové karty. Musím sa priznať, že som prekvapená zo spôsobu zavádzania týchto kariet - dávajú sa z boku a vy vlastne v podstate neotvárate zadnú časť ( kde sa nachádza batéria). Kvalita zvuku je vysoká aj predný foťák je kvalitný - čo sa nájde málokde. :) Jediné také zvláštne je to, že mne osobne tam nejde SIM karta a to mám SIM kartu zo Smartfónu - karta sa dá vystrihať a to bez poškodenia. :) Ja som skutočne s týmto mobilom spokojná a zatiaľ nevidím nič negatívne ! Určite budete o ňom ešte počuť a budete ho vidieť na nejakých fotkách. Máte sa na čo tešiť - plánujem niekoľko článkov, kde vám ukážem funkcie tohto mobilného telefónu. :) Aj dnešné fotografie sú robené správe s mobilom Honor 6+ !!! :) 

Telefón a bližšie informácie získate aj TU . Nachádzajú sa aj na TU . Dúfam, že sa vám dnešný článok páčil a teším sa na ďalší :) Aký máte telefón vy ? Určite zanechajte komentár :) 

xoxo
Aďka 

CONVERSATION

13 Comments:

  1. Taková spolupráce by se mi taky hodila. Mám dobrý mobil, ale foťák je úplně o ničem. Krajinu fotí sice hezky, ale v interiéru s bleskem je to hrůza. Dívala jsem se na jejich stránky, co jsi tady dala a mobil vypadá moc hezky. Tak si ho pořádně užívej a těším se na další články. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak tu ten foťák je naozaj super a všetko fotí geniálne ! :)

      Odstrániť
  2. Vypadá pěkně :-)

    http://wormake.blogspot.cz/2015/06/recenze-samponu-klorane.html

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Tento mobil tedy vůbec neznám, tedy aspoň název mi nic neříká :O. Já mám Lumii 535 a jsem naprosto spokojená ♥. Mám ji ještě k tomu v zelené barvě, takže co víc si přát :).

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tento mobil je na trhu len pár dní :) Tak to áno ... musí vyzerať pekne :)

      Odstrániť
    2. Tento mobil je na trhu len pár dní :) Tak to áno ... musí vyzerať pekne :)

      Odstrániť
  4. Vau, o tejto značke som teda ešte nepočula takmer nič, ale vyzerá byť super. Ja mám Lenovo a som spokojná. :) A článok je veľmi pekný.
    Zároveň by som ťa chcela pozvať na moju giveaway tu: http://allyblueberry.blogspot.sk/2015/05/2nd-giveaway.html#more

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem :) Tento model je najnovší, ktorý je v predaji :) A môžem fakt len odporučiť :)

      Odstrániť
  5. Tyjo, vypadá moc pěkně! Hezká recenze:)
    annatruksa.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Gratulujem!!!!!! =) Vyzerá skvelo!! A fotky ako som videla tiež stoja za to.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem :) Tiež si myslím, že sú fakt dobré - je to mobil a na to, má fakt dobrý foťák :)

      Odstrániť