F Tajomný balíček vlasovej kozmetiky - Aďulik Sun

Tajomný balíček vlasovej kozmetiky

Ahojte :)

Dnešný článok bude asi o veci, o ktorej ste počuli. Na stránke www.zachranmojevlasy.sk ste si mohli objednať balíček, ktorý obsahoval jeden šampón a jeden kondicionér. Ja som sa dostala k tejto škatuľke cez nejaké youtuberky a hneď ma to zaujalo. Prišlo mi to ako skutočne dobrý nápad. Prečo ? Vy vlastne neviete aká je to značka, čo je v tom šampóne a ani pre aké vlasy to je ! A to je na tom to zaujímavé - ta jemná nevedomosť a o to väčšie prekvapenie po odhalení. Ja som v podstate čakala na to odhalenie, no aj s balíčkom som mala jemný problém. Aký ? Nechcel mi prísť :) Prišiel mi až 20.4., čo už bolo to odhalenie. Z časti ma to zamrzelo, no aspoň som vedela čo si dávam na vlasy. 

Na škatuľkách je vlastne napísaný stručný postup ako pri aplikácii postupovať. A to je jediné čo viete. Naozaj ma takéto záležitosti bavia. Musím povedať, že ja mám svoje vlasy suché s lupinami. A teraz ideme na výsledok. Výsledok ? U mňa je to zaujímavá predstava. Vlasy sa dajú dobre rozčesať a končeky sú viac ucelené. Čo sa týka lupín, tak tie mi moc nezmizli. Nemyslím si, že tento šampón bude na vlasy s lupinami. Skôr by som to ja osobne tipovala na mastné vlasy. Čo sa týka vône, tak tá je podľa mňa osobne neskutočná - minimálne pri tom kondicionéry. Ten vonia ako pomaranč či niečo podobné. Fakt preniekáva vôňa. 



Príde vám veľká vyplnená obálka, v ktorej nájdete pomerne hrubú škatuľku. V nej sa nachádza list a samotné produkty. Čo považujem za mínus ? Jedine tá nádoba produktu. Je veľmi tvrdá, takže pri aplikácii je potrebné to trošku viac otvoriť. :) :) :) Ja som to celé otvorila, aby som to dostala von. :) To je jediný mínus, ktorý som ja našla. Som veľmi zvedavá aká je to značka ! :) Skúšali ste tieto produkty ? Pre Slovensko bolo 400 kusov, tak to by ste mohli stihnúť. Stihli ste ? Aké máte názory ? Písali ste články ? Pošlite mi ich do komentára ... :) Dúfam, že sa vám článok páčil a teším sa na ďalší :)

xoxo
Aďka 

CONVERSATION

7 Comments:

  1. Neviem, písali tam niečo o testovaní tak som do toho nešla... Nechcem aby na mne ktosi niečo testoval. Navyše netuším čo to je za značka, zloženie prípravkov a podobne. :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Zo zadu na flaštičkách sú napísané zloženia, resp. látky, ktoré sa tma nachádzajú. To bol princíp - nevieš aká značka, nemáš predsudky :)

      Odstrániť
  2. Mě toto zkoušení velmi bavilo. Také jsem měla ze začátku strach, že kdoví co si dávám na vlasy, ale naštěstí na lahvičkách je složení. Mě tato dvojice velmi překvapila a o to více mě překvapilo co je to za značka. Už je to na stránce odhalené. :-)
    giveaway

    OdpovedaťOdstrániť