F Ružová blúzka nie je len pre barbie !!! - Aďulik Sun

Ružová blúzka nie je len pre barbie !!!

Ahojte :)

Dnešný článok je opäť o veľmi známom e-shope na mojom blogu. Ktorý e-shop ? Jednoznačne postovnezdarma.cz. Nebudem vám tu písať veci o e-shope, tie sú na iných stránkach a nájdete ich aj v minulom článku. :) Takže ideme rovno na recenziu tejto veci ...  

Presne tento môj kúsok nájdete TU. Táto blúzka je jemnej ružovej farby s čiernym lemom na ramenách a okolo kroku. Ja som si objednala najväčšiu veľkosť a čakalo ma nemilé prekvapenie. Je mi to úplne malé, resp. oblečiem to, no je mi to obtiahnuté. Našťastie mám sestru, ktorá je omnoho chudšia ako ja a tento kúsok oblečie bez problémov. Jej naozaj sedí a dosť ma mrzí, že mne nie. :) :/ Každopádne ... Blúzka je zo šifónu a je taká jemná na dotyk. Skutočne jemná. Keď ju dáte do svetla, tak je aj priesvitná. Žiaľ, aj na tele je priesvitná a musíte si dať pod ňu nejaké biele tričko na ramienka alebo  lambadu, ktorá zakryje podprsenku a podobne. To, že je priesvitná je dosť veľké mínus. Na blúzke sa mi hlavne páči tie čierne lemy na krajoch. Na fotkách to nie je vidieť, no vzadu je dlhšia ako vpredu. To je dosť pozitívna vec, keďže je to teraz veľmi moderné. Ďalšia vec, ktorá ma zaujala je miesto, kde sa nachádzajú gombíky. Gombíky tam nie je vidieť a sú zakryté takou látkou, ktorá vyzerá dosť decentne. Rukávy sú dosť veľké a pomerne odstávajú. Čo ma dosť neteší, pretože keď zdvihneme ruky, tak je vidieť podprsenku či danú lambadu alebo tričko. Táto blúzka sa dá zakomponovať do elegantného štýlu, no viem si to predstaviť aj v nejakom športovejšom outfite. :) 




























Na tomto e-shope nájdete túto blúzku aj v bielej farbe. Musím sa priznať, že si neviem predstaviť, aká je priesvitná tá biela, keď táto moja ružová je dosť na to, že je ružová. Čo sa týka ceny, tak tá je pomerne dosť veľká. Stojí 22, 64 eur, čo nie je najmenšia čiastka za blúzku. Treba si ale uvedomiť, že v kamenných obchodoch blúzky tohto typu sa pohybujú od 20 do 30 eur - aspoň u nás ( čo som pozerala). Myslím si, že sa to oplatí, hlavne ak ste chudší a menší. Neviem či by som si ju kúpila tiež, každopádne by som ju mohla odporučiť. Avšak, ak nemáte radi priesvitné veci a necítite sa v tom zrovna najlepšie, tak by som to do toho asi nešla. Prečo ? Zo spomínaného dôvodu. Je dosť priesvitná, no je pekná a kvalitou je dosť vysoká. 


Dúfam, že sa vám dnešný článok páčil a možno si ju aj kúpite. Ďakujem tiež mojej modelke - sestre Vierke. :) Teším sa na vás nabudúce ...

xoxo
Aďka 

CONVERSATION

15 Comments:

  1. Ahoj,veľmi sa mi páči tá blúzka,ale ja by som si ju vybrala asi v tej bielej variante,aj keď aj táto ružová je pekná. Mrzí ma,že nedomysleli tie rukávy,mohli byť menšie a stou priesvitnosťou nemali preháňať :D .
    http://sueladyblog.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Biela je podľa mňa viac nepraktická, hlavne keď vidím aká je táto ružová priesvitná :) .... Ďalej s tebou súhlasím. Tak všetci robíme chyby ... :DDD

      Odstrániť
  2. Veľmi pekná blúzka, aj keď uvažujem nad bielou, čo pre mňa asi nie je dobrý nápad, pretože sa stále zakydám... :DD ale je brutálne priesvitná, čo sa mi trochu nepáči... :)

    www.madein-slovakia.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Tato blůzka není zrovna můj styl, ale hlavní je, že se líbí tobě. Překáží mi i to, že je průhledná, ale jak ti to nevadí, tak proč ne? :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Píšem to aj v článku, že to vidím ako veľké mínus ale inak je super :)

      Odstrániť
  4. Tá je úplne super!! Ja mám veľmi rada priesvitné blúzky, takže za mňa určite palec hore. :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ja mám ružovú rada, ale netreba to s ňou preháňať.
    Pekná blúzka.
    www.battyamnesia.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  6. za mě když už barvy, tak přesně takhle! Super! :)

    Janina z Blogopisu

    OdpovedaťOdstrániť