F Avon : Odličovacie mlieko ?! - Aďulik Sun

Avon : Odličovacie mlieko ?!

Ahojte :)

Dnešný článok bude konečne recenzia a bude to recenzia na značku Avon, od ktorého som mala ošetrujúci prípravok na odlíčenie očných partii od dobre známeho e-shopu na mojom blogu a to od notino.sk. Úprimne, na tento produkt som čakala veľmi dlho, kým som ho začala používať. Prečo ? To sa dozviete v článku ... 

Na už spomínanom e-shope nájdete tento produkt v cene celkom prijateľnej a to je 2, 55 eur. Na jednej strane sa to ani nezdá, no oplatí sa to. Obal celého produktu je veľmi jednoduchý. V podstate je len biely a má čierny štupeľ. Čo musím podotknúť je to, že aj keď je to jednoduché, pôsobí to veľmi elegantne a pohodlne. Na obale sa veľmi veľa toho nedočítate - ak neviete po anglicky, tak sa nedozviete nič. Smola ... Je to teda mlieko na odličovanie očí. Ja som čítala rôzne recenzie a tak som sa dočítala niekoľko rôznych recenzii a názorov. Komu veriť ? Tak som sa rozhodla to vyskúšať. 


Môj názor je veľmi na dve strany. Dlho som o ňom premýšľala. Na jednej strane je to veľmi dobré, pohodlné a celkom aj kvalitné. Mlieko kvalitne odlíči oči, no mňa to láka stále použiť aj micelárnu vodu alebo niečo iné. Mlieko je celkom husté a bez vône. Po nanesení na oči nastane moment, kedy mňa osobne trošku štípu oči. Nie moc výrazne ... Dá sa to prekonať. Keď to prejdete tak s pomocou vatového tampónu si odlíčite klasicky oči. Ono je to veľmi zaujímavé, keďže je to naozaj v podstate krém. Ja osobne na to nie som vôbec zvyknutá a nevyhovuje mi to. Ten krém, resp. mlieko je dosť husté a mastné. Viem, že na odlíčenie je to potrebné, no pri tej samotnej aplikácii  je to mne osobne nepríjemné. 



Ak ste typ človeka, ktorému je jedno čím sa odličuje - mám namysli či je to mlieko alebo micelárna voda a podobne, tak je to pre vás naozaj vhodné. Odličuje to podľa mňa super a s výkonom práce som bola spokojná. Značka Avon ma prekvapila. Jediné mínus je pre mňa to, že je to mlieko - nemám to rada. Myslela som, že sa cez to prenesiem, ale nejde to :/ Toto balenie je 150 ml veľké a vydrží veľmi dlho, z môjho balenia vôbec neodbudlo. Aplikácia aj s všetkým ostatným som spokojná. 

Dúfam, že sa vám dnešný článok páčil a teším sa na ďalší. :) 

xoxo
Aďka 

CONVERSATION

4 Comments:

  1. Jednou jsem ho měla, ale vůbec mi nevyhovovalo.. :(

    http://wormake.blogspot.cz/2015/04/ksichtikovy-tag-krasny-zeleny-ctvrtecni.html

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. veľa recenzi, že je zlý ale sú recenzie, že je super. Asi ako každému sadne ... Keby to nie je mlieko ... mne je to nejaké neprirodzené :)

      Odstrániť
    2. jj, já jsem na tekutější produkty.. :-)

      Odstrániť
    3. áno aj ja ... na njaké micelárky a podobne :)

      Odstrániť