F Moja cesta iným svetom - Aďulik Sun

Moja cesta iným svetom

Ahojte :)

V tomto momente ešte neviem ani ako tento článok nazvem. Chcem v ňom popísať udalosti, ktoré mne zmenili život. Udalosti ? Bude to v podstate o osobe, ktorá mi zmenila život a otočila ho iným smerom. Tí, ktorí ma poznajú asi vedia, že je to o spevákovi, ktorý sa volá Martin Harich. Áno, zmenil mi život. Zmenil mi ho v tom, že mi dal nových ľudí do života. Boli to ľudia dobrí, no nevyhla som sa ani tým zlým. Tak to je v živote vždy. Hneď na začiatok chcem povedať, že haricefka som vo svojej podstate nikdy nebola. Podporovala som Martina. Podporovala som jeho klipy, pesničky a koncerty. Chodievala som na ne pravidelne. Za haricefku som sa nikdy nepovažovala. Nikdy som nepatrila k tým dievčatám, ktoré boli šialene zamilované ( na začiatku) a chceli skočiť z mosta, keď sa dozvedeli o vtedy fungujúcom vzťahu so Celeste Buckingham. Ja som bola skôr tá, ktorá sa na tom zabávala. Naozaj ! :) Verila som mu, že to niekde dotiahne a verím mu stále. Mne sa na ňom zo začiatku páčilo to, že si budoval kamarátsky vzťah s každou jednou fanynkou. S každou fanynkou chcel byť kamarát a sám ich volá kamaráti. To sa mu neskôr vyplatilo, no nejako to ustál. :) Ja by som vám chcela previesť mojou cestou od začiatku až po súčasnosť. Možno to bude aj zaujímavé a možno nie. Sama ešte neviem. Ako to teda začalo ? 


Ja osobne som ho začala sledovať v tomto momente. Keď mal presne toto oblečené a zdá sa mi, že spieval 21 Guns. Prekvapil ma tou energiou na pódiu. Bol parádny ! 


Je dosť možné, že tieto ďalšie fotky nepôjdu presne za sebou. Nepamätám si presné dátum, boli to predsa udalosti 3 roky do zadu. :) Tak len aby ste mi dole nepísali o tom, že to bolo pred tým a tak. Ďalšou a mojou prvou zástavkou na koncerte bolo mesto Martin. Tam boli Matičné slávnosti, ktoré sa konajú každý rok. Tam som nevedela, že sa budem s ním stretávať tak často. Bola som hanblivá a dosť frustrovaná. On už niektoré bratislavčanky poznal a ja som prišla taká " nová" k nim. Bolo to pre mňa niečo nové. Samozrejme Lacko ( Martinov ocino a zároveň manager) nechcel aby sme sa s ním tak dlho rozprávali, tak ho schoval do dodávky. Tam som medzi operadlami videla jeho zamračenú tvár. So sestrou sme sa snažili dostať k nemu. My sme boli v tom, že ho vidíme prvý, no zároveň aj poslednýkrát. Preto sme ho chceli aspoň pozdraviť. Lacko bol fakt odhodlaný vydržať nás tam nepustiť, no nakoniec to dopadlo tak, že ostatné baby odišli a my sme tam zostali. Toto malo následok to, že nás za ním pustil. V tom momente asi začala moja rozprávka. Nevedela som čo mám povedať, čo sa mám spýtať a ako ho pozdraviť. Vážne to boli moje vtedajšie problémy. V tomto momente mi to prišlo vtipné :) :) :) 



Do konca roka som ho nevidela. Zdá sa mi, že na konci tohto roka sa riešili predsedovia fanklubu. Áno, Martin Harich má svoj oficiálny fanklub. Na Silvestre mi prišiel mail, že som bola spolu so sestrou vybratá za predsedu Trenčianskeho kraja. Bolo to pre mňa niečo neuveriteľné. Znamenalo to pre mňa naozaj veľa. Stala som sa predsedom fanklubu. Wau ... Začali sa papierovačky, posielanie mailov Lacovi a iným verejným úradom a to hlavné : "spisovanie "  báb, ktoré patria do fanklubu. Poviem vám jedno - skutočne ma to bavilo. Ďalšou zastávkou bol koncert v Trenčíne, ktorý sme organizovali ja a moja sestra, spolu s šéfom OC Laugaricio. Po tomto koncerte sme vybavili aj stretnutie fanklubu s Martinom Harichom. Tento koncert mal krásne okolnosti, keďže sa konal na Valentína. V tento deň som prvýkrát videla aj moju súčasnú najlepšiu kamarátku, s ktorou som si vtedy písala len cez Facebook. V tom to malo ešte väčší význam - aspoň pre mňa. Samotný koncert prebiehal veľmi pokojne a nebola tam ani celá kapela ( vtedy ešte asi ani nebola). :) 



Vyzerala som fakt hrozne :) :) :) 

Ďalšou zastávkou som si vôbec nie je istá. Neviem čo presne nasledovalo. :) Celá ja ... Poviem vám ale o koncerte v Bratislave. Tento koncert bol na Pláži 33 ( TV show). Tam som sa konečne znovu stretla s mojou kamarátkou. Viem, že tu som sa konečne porozprávala s Martinom a bolo to pre mňa niečo neskutočné. Pamätám si, že mi Martin zatancoval do foťáka a kamoške chytal vlasy. Bolo to niečo nové a iné. :) Nejako som to vtedy neriešila. Tu sa mi začala protiviť jedna jeho nemenovaná pesnička, ktorú hrá dodnes všade :) :) :) Tento koncert bol aj v TV a moji " kamaráti" to vtedy veľmi riešili. Ich som neriešila už vôbec a dobre som spravila. :) 




Za sebou mám tiež koncert v Gáni. Táto maličká obec nás so sestrou veľmi prekvapila. Mala celú akciu super zorganizovanú. Bola to akcia s kosením trávy a Martin bol kultúrny program. Na milión percent viem, že pršalo a počasie celému koncertu neprialo. Martin bol stále v aute a otvoril svoje bočné okno, aby sa s nami rozprával. Myslím si, že vtedy sme si dobre pokecali. Rozprávali sme sa o všetkom - škole, koncertoch, čo plánujeme a iné blbosti. Bolo nás tam málo a on sa snažil tváriť, že ho to baví. Myslím to rozprávanie o veciach, ktoré nepozná. Koncert bol super a fotenie po ňom tiež. 


















Ďalším stretnutím bol tiež koncert. Tento koncert sa konal v Žiline. Tu som stretla ďalšie nové baby a pochopila som "vzťahy" medzi niektorými jedincami a Martinom. Bola som prekvapená, keď mi to došlo celé. Povedala by som, že som vôbec do tej doby nebola na to zvyknutá. To nebolo zas veľmi skvelé, keďže som bola v tom nováčik a dostávať sa do všetkých klebiet a vzťahov, chcelo naozaj veľa energie. Nejako som to dala a tu nastal moment, kedy mi niektorí ľudia povedali, že som sa zmenila a prispôsobila ľuďom z Fanklubu. Vtedy mi to bolo jedno. Myslela som si, že to tak nie je. A ani nebolo ... Na tomto koncerte to bolo skvelé. Na tejto fotke ma Martin šteklil, takže preto ten úsmev a o kvalite radšej nehovorím. Mne sa to páčilo a užila som si to naplno. :) 



Ďalším koncertom bol opäť koncert v Trenčíne. Tento koncert sa konal na Mikuláša. Z tohto dňa nemám samostatnú fotku, keďže som sa ponáhľala domov. Tu som sa opäť stretla s kamarátmi a užila som si ho s úsmevom na perách. Na tomto koncerte ma hoci naštval, no neriešila som to a ani nikdy nebudem. Je to dávno za nami. Tento koncert tiež začal mojou " obľúbenou" pesničkou. Pridám vám sem aspoň fotky, ktoré odfotil niekto z OC Max. :) 




Kto ma vidí ??? :) 

Ďalšou zastávkou bol koncert v Púchove. To bol koncert na Martina. Takže prišiel Martin na bielom koni a on skutočne prišiel. Tento koncert bol neskutočný. Stretla som nové tváre, spoznala som jeho maminu a dali sme mu prvý darček ako fanklub TN. Tento koncert bol plný failov a Martinovi prišla zaspievať aj Laura Belícová. Krásne to bolo. Tieto dávne koncerty si nejako nevybavujem. Môžem vám povedať ale menšiu historku. Neviem či je to vtipné ale poviem vám to. My ( FC MH TN ) sme dali Martinovi také tričko k meninám. Mali sme tam odtlačky našich rúk. Robili sme to na mieste a viete čo sme robili ? Chceli sme to vyfénovať, no keď sme zapli fén - nešlo to. Proste nešla elektrika. Najlepšie bolo to, že sme to chceli fénovať na verejných WC-kach, kde chodí asi 20 ľudí za pol hodinu. :) Dosť sme sa nasmiali. :) 



Bola som tiež na koncerte v Topolčanoch ... Tento koncert sa konal na DOD a tu som stretla znovu nové tváre. Je krásne stretnúť nových ľudí a nikdy sa tomu nebránim. Okrem toho, že ma tu skoro zrazila ich dodávka, porozprávala som sa s Peťom - konečne. To je ich gitarista. Tu vznikla aj naša fanklubová fotka s Martinom. Tento koncert som si užila naplno a nikdy som nevidela viac energie ako tam. Skákali sme, kričali a zabávali sme sa na plné obrátky. :)  Stretli sme sa tam naozaj super zostava. Najväčší zážitok bol po koncerte - autogramiáda. Toľko ľudí, ktorí sa tlačia za Martinom, aby mali fotku alebo podpis. Bolo to šialené ! Mali sme šťastie, že sme sa s ním stretli na začiatku. :) 



No nie sme perfektní ??? :) 

Ďalší koncert sa konal opäť v Žiline. Neviem aká to bola akcia ani nič podobné. Viem, že nás tu bolo už viac. Poznala som oveľa viac báb a vedela som presne, za ktorými idem. Vedela som, že určite stretne niektoré tváre a aj Martina. Brala som to už pomaly ako samozrejmosť a niečo, čo ma čaká a neminie. Aby tu neboli fotky len s Martinom, tentokrát vám pridám fotku s Peťom ( gitaristom). Viem, že na tomto koncerte Martin povedal, že sme vyrástli, aby sme už nekričali. Bolo vtipné sledovať tie prekvapené tváre báb. Ja som už nekričala ... Ani neviem prečo. Skutočne som už vyrástla ... :) Tu som bola prekvapená, že Peťo ma spoznal. Viem, že som to prežívala ešte dlho. Išli sme s chalanmi aj do dodávky pred podpiskarty. To sa dlho riešilo, že čo sme tam robili ... 



Ďalšou zástavkou bol koncert v Bratislave. Ten sa konal v OC Eurovea, ktorá mala narodeniny. Na tento koncert som sa tešila, stretla som moje niekoľkoročné kamarátky a porozprávala som sa s chalanmi z kapely. Tu som stretla Veroniku a Moniku - to boli pre mňa nové tváre. Spolu s Lin sme skákali a užívali sme si každý jeden moment koncertu. Koncert bol v poriadku a z určitých dôvodov som si nezapamätala, čo sa dialo po koncerte ... 


Ďalší koncert bol v Mošovciach. Tu si pamätám, že som stretla nové tváre. Ja som išla na koncert s antibiotikami a to je už obeta. Tu som bola sama a nejako som sa ani nedostávala do prvej rady. Bola som niekde v zadu. Mala som odísť bez fotky a to som nemohla dopustiť. Bola som tam chorá a odídem bez fotky ? Preto som išla za ním až do nejakého domu, kde ma zastavili SBS-kari. Skončilo to tak, že som vyjednávala s nimi. Dostala som sa na úrad, kde som si spravila fotku. čo viac povedať ? :) Mám fotku a bola som šťastná :) Čo sa týka koncertu, tak to bolo niečo iné. Neužila som si ho. Ale to bolo spôsobené tou chorobou. :) 


Ďalšou veľkou zastávkou bol prvý HARICAMP. Tento camp sa konal prvýkrát na Slovensku a ja som nemohla chýbať. Ani som nechýbala. Celý koncert prebiehal neskutočne dobre. Ja som si tam užila všetko od začiatku až po koniec. Všetko to bol neskutočný zážitok. Bola som tam s ľuďmi, ktorých som mala naozaj rada a záležalo mi na nich. Samozrejme sa tam naše vzťahy ešte viac upevnili, no boli aj výnimky. Boli to najkrajšie dni v mojom vtedajšom živote. Neviem čo z toho vybrať, aby som vám niečo viac povedala. Najviac si pamätám diskotéky s Harichom. Na tých som sa smiala ešte celú noc, samozrejme v dobrom. 






Ďalším koncertom bol koncert v Prievidzi. :) Tento koncert bol v niečom iný. Bola na ňom aj moja spolužiačka Viki a stretla som Lauru. :) Tento koncert bol celkom obyčajný. Avšak, vonku po koncerte to bolo iné. Tam sa stretli len tie "VIP", ktoré vedia, kde ísť po koncerte. Tam sa sme ešte dlhšiu dobu rozprávali s chalanmi z kapely a nejako sme sa tam aj bavili. Viem, že som mala dobrú náladu. :) Všetko dopadlo super a viac nemám čo povedať. Ťažko sa hovorí, keď si už nič poriadne nepamätám. Asi sa tam nič výnimočné nestalo ... 




Ďalší koncert bol v Bojniciach. Tento koncert som úplne super. Konal sa v okolo dátumu mojich menín a dostala som plagát MH. Stretla som tam veľa známych ľudí a bola som tam s kamarátmi. Tu Martin povedal, že ide na koncert 1D a to som mu závidela. :) :/ :) Koncert bol úplne super. Viete, koncerty sú najlepšie v tom, že stretnete niekoľko ľudí, ktorých poznáte len vďaka tomuto chalanovi. Je to neskutočné ... Koncert bol fajn, zabavila som sa. Tu vznikla aj selfie fotka " FC MH TN " :) 




Ďalšou zástavkou bol HARICAMP 2014. Tentokrát to bolo niečo iné. Nevyhli sme sa ani blbým situáciám. Martin mal izbu oproti mne a vidieť tie ranné rady pred jeho izbou. Najvtipnejšie bolo, keď sa Martin niekde pohol a všetky baby za ním. Aspoň sme vedeli kde je. Poviem vám jedno. Tento camp bol najlepší. Ja som si ho užila omnoho viac ako ten prvý ročník. Mám neskutočne veľa inside vtipov, ktoré vám nemôžem povedať, lebo ich nepochopíte. Camp ma priviedol aj na zámok Ořechov. Všetko to bol jedne krásny, veľký zážitok ... Viac info je v článku o tomto campe, ktorý je na blogu. :)





Ďalšie koncerty boli neskutočné. Tieto koncerty sú popísané v článkoch na blogu, ktoré vyšli nedávno. Nebudem vám tu znovu písať. Pridám vám sem aspoň fotky. :) 







Ja som sa rozhodla tieto roky zapisovať aj do "kníh". Takže vznikli tieto veci, ktoré sú plné MH, kapely a zážitkov. :) Tento rok robím už tretiu knihu a je to naozaj šialené. Čo vám poviem viac ? :) Je to moje hobby :) 




Tieto roky boli plné zážitkov a každý jedne moment pre mňa veľmi veľa znamenal. Stretla som veľa nových ľudí, ktorí budú mať úlohu v mojom živote ešte niekoľko rokov. Človek by ani nepovedal na začiatku, že to dopadne takto. Ďakujem všetkých, ktorých som za tieto roky stretla a mohla som ich spoznať. Bolo ich veľa a to nie len na Slovensku ale aj v Česku. Tento článok som nazvala takto, lebo to bol skutočne iný svet. Bol iný od toho, ktorý som žila dovtedy. Dal mi veľa ... Koncerty, zážitky, kamarátov a nové veci. Za najhlavnejšie považujem to, že mi ukázal to, kto je skutočný kamarát. Preriedil mi priateľov, no som za to vďačná. :) Ďakujem ... :) 

To je na dnes všetko. Dúfam, že sa vám článok páčil a teším sa na ďalší. :) Ďakujem za každý komentár a pozretie :) 

xoxo
Aďka

CONVERSATION

6 Comments:

  1. Ty seš hotová groupie :D Ne, nemyslím to zle. Taky znám jednoho účastníka superstar(skončil na 3. místě), jen jsem ho akorát znala ještě před tím, než do superstar vůbec šel. Jinak je fajn, že chodíš takhle na koncerty a máš z toho spoustu zážitků. Je to úplně něco jinýho, než poslouchat hudbu jenom z youtube - i pro toho zpěváka. Každej interpret je rád, když se mu daří(prodej CD, počet zhlédnutí na YT), ale mnohem důležitější pro něj jsou lidé, kteří mu chodí na koncerty. Vím o čem mluvím.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak mňa to baví a vždy sa dokonale odreagujem a zároveň podporím človeka, ktorý na sebe maká :) V minulosti som tam chodila kvôli nemu, no dnes je to skôr o zážitkoch s babami z FC alebo kvôli hudbe. Nie som tak šialená ako to vyzerá ... Sú baby, ktoré majú aj 100 koncertov za sebou ( tohto speváka). :) Môžem vedieť kto je ten tvoj spevák ? :)

      Odstrániť
    2. Tak to je jasný, ani trochu nevypadáš jako ty pološílené fanynky, které člověk občas potkává. Jen jsem chtěla říct, že chodit na koncerty je úplně jiný zážitek, než poslouchat hudbu jenom "pasivně" a je to velká podpora pro toho hudebníka.
      Jinak ten koho znám, je Michal Šeps :D Už si ani nepamatuji, v kterým roce v superstar byl, ale není to tak dávno. Mohla jsem být jeho spolužačka, pohodovej kluk, ale už jsem ho dlouho neviděla.

      Odstrániť
    3. Áno, chápem. Je to iné a oveľa lepšie. Keby môžem, tak som každý deň na nejakom koncerte. Ja koncertami žijem :)

      On bol keď aj Martin Harich. Martin bol štvrtý :) Tak to máš parádne. :)

      Odstrániť
  2. Páni, ako to vlastne funguje, že si sa tam všade dostala a máš s ním toľko fotiek? Supeer :)

    Oodla Ƹ̴Ӂ̴Ʒ

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak je to páni :) Ja som vlastne predseda fanklubu jeho, takže sa dostanem aj ďalej ako iné baby :) Ale tieto fotky sú prevažne z koncertov. Keď má niekde koncert a ideš tam a prídeš, že chceš fotku on sa odfotí :) O koncertoch sa dočítaš na stránke www.martinharich.sk :) A je to parádne celé ...

      Odstrániť