F NOVINKY OD ZNAČKY NIVEA! NOVÁ RADA HYDRA SKIN EFFECT - Aďulik Sun

NOVINKY OD ZNAČKY NIVEA! NOVÁ RADA HYDRA SKIN EFFECT

 Ahojte :) 

Určite ste si všimli novú radu od značky Nivea, ktorú teraz propagujú snáď všetci všade. A ja nebudem výnimkou. Teda ja by som vám ju rada ukázala, povedala na ňu môj skromný názor a je na každom jednom z vás či sa rozhodnete vyskúšať. Každému sadne iné a nie každému treba hydratovať až tak pleť (teda v nejakom množstve ideálne každá pleť by sa mala nejako vyživiť, ale netreba každému na to takáto celá rada, resp. na to určené produkty). Ja mám zmiešanú pleť a na brade mám až suchú. A preto som ju skúšala priamo ja a nie moja sestra, ktorá má inú pleť. Tak sa poďme pozrieť na produkty! 




Nie som žiadny expert na kozmetiku, aj keď rada skúšam nové a nové veci. Ale rada vám poviem vždy môj názor a to či mi to sadlo alebo nie. Ja som skúšala päť produktov a teda som na začiatku testovania, resp. skúšam to približne teraz tretí týždeň, Ja mám rada, keď takéto produkty skúšam aj mesiac, niekedy aj viac, keď som za polovicou produktu. Ale teraz som sa rozhodla vám o tejto rade povedať skôr. Tak poďme na to... 




MICELÁRNA VODA HYDRA SKIN EFFECT 



Ja a micelárne vody sme celkom kamarátky. Ono, poznám ľudí, ktorí nie. Možno aj chápem dôvody, prečo nie, ale... neviem. Ja micelárnu vodu používam na dočistenie pleti. Odličujem primárne mliekom na to určeným a následne na dočistenie využívam micelárnu vodu. Vždy ju samozrejme opláchnem s vodou a teda na pleti mi nezostáva. Následne využívam krém alebo séra. Záleží či je už večer alebo nie. A v takomto momente, pri takomto využívaní mi nepríde zlé si s micelárkou pomôcť. Samozrejme, VŽDY treba oplachovať. 

Nie vždy mi ale sadla a teda začala som si dávať pozor na to, akú micelárku si kupujem. Väčšinou nemám problém s tými na citlivú pleť (pritom ja ju takú citlivú nemám), ale tiež pozerám aj na to, akú má pridanú hodnotu. Už ich je veľa na trhu a teda je si z čoho vyberať. Prečo by sme teda mali zostať iba pri odličovaní, keď vlastne je v ponuke aj produkt, ktorý dokáže o niečo viac? A teda za prijateľné ceny. A nemyslím tým iba produkty od značky Nivea. Myslím aj všeobecne... 

Táto konkrétna micelárka by mala teda ja hydratovať, resp. nie nejako vysušovať a podobne. Je bez vône a teda neobsahuje ani oleje. Obsahuje iba kyselinu hyalurónovú, ktorá je veľmi dobrá pre každú pleť a hodí sa do každej rutiny. Ja mám veľmi v obľube krémy s touto zložkou. Táto micelárka je veľmi prijemná, nesťahuje mi pleť a nemám po nej teda pocit, že by som potrebovala extra ďalšiu hydratáciu, aj keď samozrejme, krém je vhodný po odlíčení. Tiež je veľmi dobré povedať, že je to micelárna voda na celú tvár - vrátane očí a pier. Neštípe ma na citlivých miestach. 

Nedokážem vám ja povedať, že či odlíči perfektne mejkap, ale dočistí pleť skvelo a mám pocit, že naozaj dôkladne. Mali by ste ju zohnať v drogériách, ale aj na rôznych eshopoch. Za rovnakú cenu ako ďalšie produkty tohto typu od tejto značky, nie je vôbec drahá. Balenie je veľké 400 ml a mám pocit, že vydrží večnosť. A POZOR! Balenie je z 97% recyklovaného plastu. Na obale je napísané, že by sa nemal tento produkt zotierať, ale ja vždy ho opláchnem. Som tak naučená a zvykla som si na to, keďže som čítala, že micelárka by sa oplachovať mala. 

Za mňa ale môžem odporučiť. Aplikácia je veľmi jednoduchá a rýchla. Na vatový tampón vždy dám toľko produktu, koľko aj potrebujem. Takže za mňa palce hore! 




DENNÝ A NOČNÝ KRÉM Z RADY HYDRA SKIN EFFECT 



Krémy - pre mňa absolútne must have na celý život. Od malička som bola vychovávaná k tomu, že krém je veľmi potrebný pre našu pleť a mal by sa používať pravidelne. A robím to tak naozaj od útleho detstva. Najskôr krém od mojej maminy a potom už tie svoje na moju pleť. A som rada, že to mám takto zakorenené v hlave.... 

Krémy je dôležité si vyberať podľa tipu pleti a čo sadne niekomu, nemusí vám. Určite som za to, aby sa používal krém aj na deň, no aj na noc. Práve cez noc sa naša pleť regeneruje a dostáva sa k nej výživa. Ja som skúšala tieto... 

Denný krém je podľa mňa dosť voňavý. Je to taká svieža, celkom silná vôňa. Má skôr gélovú konzistenciu a na pleti mne osobne zaschne, resp. rýchlo sa vstrebe, no mám pocit, že tam je. Pleť je po ňom veľmi príjemná na dotyk. Neviem či to robí alebo to bol placebo efekt, ale mňa aj celkom ráno chladil. Opäť obsahuje tú slávnu kyselinu a teda na pleti je veľmi príjemný... 

Nočný krém je pre mňa veľmi potrebný, keďže ja mám po čistení pleti vždy pocit suchej pleti. A tak vždy večer potrebujem krém, ale nie taký ľahký ako na deň. Na večer mám rada mastnejšie produkty, ktoré sú hoci na pleti cítiť, ale vidím, že robia niečo viac. Tento nočný krém je trošku hustejší ako ten denný, ale stále sa rozprávame skôr o géle ako o kréme. A to mne osobne moc nesedí, ale to je o mojich preferenciách. Produkt nie je vôbec zlý. Má jemnejšiu vôňu a na pleti je príjemný. 

Ak by som si mala vybrať, tak určite viac odporučím denný krém, keďže ten mi fakt sadol na moju pleť a som s ním veľmi spokojná. Obidva krémy majú 50 ml balenie. 



7 DENNÁ KÚRA V KAPSLIACH A SÉRUM HYDRA SKIN EFFECT 



Musím sa priznať, že tú 7dennú kúru som ešte neskúšala, keďže si ju šetrím na jeden významný deň, resp. na obdobie pred tým dňom, aby moja pleť vtedy vyzerala super. Je to kúra, ktorá je v kapsliach a teda na jeden deň, jedna kapsľa. Manipulácia vyzerá byť celkom jednoduchá. V podstate iba tlakom otvoríte vrchnú časť jeden kapsuly a následne si ju vylejete do dlaní. A daný produkt vmasírujete do pleti. 

V minulosti som takúto kúru už skúšala a malo to super efekt, ale nevydržalo to dlhodobo, čo nečakám ani teraz. Ale čo som pozerala aj iné recenzie, tak by to mala byť bomba, Určite vám dám vedieť! 

 TOTO SÉRUM, TAK TO JE ZÁZRAK! Naozaj... Je to sérum, ktoré sa vstrebe po 20 sekundách. Nemerala som to, ale je pravda, že sa vstrebe veľmi rýchlo. Píšu, že vám dokáže nahradiť masku na tvár. Pleť po ňom vyzerá zdravo a plnšie, tak sviežo s takým jemným nádychom zdravej farby pleti. 

Balenie je plastové. Takže je aj veľmi ľahké a teda hodíte ho aj do cestovnej tašky, keď je potreba. Aplikácia je taká všelijaká, lebo tam je otvor ako býva na micelárke, ale ja mám radšej pumpičku pri takýchto produktoch. Ale opäť - to sú moje preferencie. Nič to nemení na tom, že tento produkt je super! A to keď už poviem ja, čo som pred rokom ani sérum nemohla cítiť... 

V poslednej dobe som si na séra celkom zvykla a hľadám nové a nové. Ale toto je na pleti veľmi príjemné, nevysušuje, nejako nelepí a vstrebe sa skutočne rýchlo, takže vás ani nezdržiava, keď sa náhodou ponáhľate. Ja osobne si ho dávam večer v mojej rutine, ale viem si ho predstaviť aj ráno, keby nechodím do roboty, ale idem na nejakú akciu. Uvidíme, aký bude z dlhodobého hľadiska, čo sa dozviete určite na mojich sociálnych sieťach... 





Dúfam, že sa vám článok páčil. Určite mi napíšte, že či ste niečo z tejto rady skúšali, či vás niečo zaujalo alebo aké produkty by ste chceli vyskúšať? Teším sa na vaše dojmy a komentáre! Za mňa, ak by som mala vybrať jeden produkt, tak by to bol určite denný krém a sérum! Tie jednoducho musíte mať, ak máte radi produkty na hydratáciu a hlavne také ľahké produkty. 

xoxo
Aďka 

CONVERSATION

2 Comments:

  1. Nivea mě zatím nikdy nezklamala. Zaujaly mě ty krémy, až spotřebuji ty své současné, určitě je vyzkouším. :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Určite choď do toho, minimálne do toho nočného :)

      Odstrániť