F RECENZIA: Maska na tvár s vitamínom E - Aďulik Sun

RECENZIA: Maska na tvár s vitamínom E

Ahojte :)

Kto ma sleduje pravidelne na instagrame už dlhšiu dobu, určite si všimol, že som v lete testovala masky na tvár. Rôzne masky. A dnes vám prinášam sľúbený report o prvej maske na tvár, ktorú mám z eshopu www.parfemy-elnino.sk. Konkrétne sa jedná o masku na tvár - krémovú masku na tvár od značky THE BODY shop. A aká táto maska bola? Tak to už nižšie v článku...


Táto maska na tvár je z ich novej rady, ktorá obsahuje produkty s vitamínom E. Táto maska je teda pleťová maska vo forme krému, resp. s krémovou konzistenciou. Mala by byť pre všetky typy pleti a mala by intenzívne vyživovať vašu pleť. Balenie je 100ml a stojí necelých 9 euro. Balenie je celkom praktické, keďže má 100ml, tak aj na cestovanie vhodné. 


Aká maska bola? 

Ani neviem kde začať. Asi úplne od začiatku. Ja som nemala skúsenosť s maskami od tejto značky, takže som išla do niečoho nového. Vedela som, že pár blogeriek túto značku chválilo a nie je to nejaká najlacnejšia značka. Takže som si povedala, že keď mám možnosť, prečo nevyskúšať... A tak som došla k tomu, že vyskúšam práve túto masku na pleť. Navyše, všetko, čo som testovala boli prevažne látkové, gélové masky, takže toto bolo niečo nové - iné ako všetko ostatné. Vyskúšala som to prvýkrát. Tam som nebola nadšená pri mojom prvom pokuse, lebo hneď po otvorení na mňa vybehla "vôňa", ktorá bola fakt veľmi intenzívna a myslela som si, že to na pleť ani nedám. Nemám rada takýto typ produktu, ktorý takto výrazne vonia, keďže to bolo cítiť aj na pleti a to stále - vôbec to nevypáchlo. Tak som si povedala, že ale predsa nemôžem spraviť recenziu po jednom použití a tak som sa hecovala a vyskúšala som tento produkt ešte približne 7krát. Čo je celkom dosť na to, že sa masky nemajú používať denne. A ešte som mala aj odpor k tej vôni. 

Maska má takú krémovú, až našlahanú konzistenciu, takže sa nanáša veľmi jednoducho. Keď ju dáte na pleť, tak sa stane priesvitnou - tipujem, že sa po dotknutí s pleťou roztápa. Vytvorí taký olejový finiš. Ja som si ju nechávala pôsobiť takých 10 až 15 minút.  Na pleti je veľmi príjemná (až na tú vôňu). Je veľmi ľahká a takto v lete bola výborná pre pleť, keďže nijako nezaťažovala. Zo začiatku jemne chladila. Následne sa vstrebala. Po tom ako som dala masku dole, nemala som pocit, že by som potrebovala naniesť krém. Pleť bola vyhladená a napnutá. Na dotyk trošku lepkavá, ale stále príjemná, jemná. Takže podľa mňa pleť vyživuje a teda spĺňa to, čo sľubuje. Ja som s ňou mala iba jeden problém a to ten, že zo začiatku mi dráždila moje suché miesta pod očným okolím, takže neviem čo to bolo, no vždy som to tak mala asi minútu a potom to prestalo. Ale nezanechávala to červené škvrny na pleti. Takže je to záhadou malou, no som s ňou spokojná... Pokojne by som ju odporučila aj starším ženám so suchšou pleťou. Ja mám zmiešanú a bola super, keď si odmyslím tú vôňu, ale je pravda, že časom som si na to zvykla.



Dúfam, že sa vám dnešný článok páčil a do komentára mi môžete napísať aké masky používate na pleť vy? Krémové? Látkové? Môžete dať aj nejaké tipy na vaše obľúbené masky... 

xoxo
Aďka

CONVERSATION

6 Comments:

  1. Odpovede
    1. S tou konzistenciou aj áno, ale táto je viac taká penová :)

      Odstrániť
  2. Sice si nedokážu představit její vůni, ale nevypadá špatně. Tuto značku bych taky někdy ráda vyzkoušela. Já většinou sahám po jílových maskách. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No ja a popisovanie vôní, ale je veľmi výrazná :D
      A máš nejakú obľúbenú?

      Odstrániť
  3. Vypadá zajímavě, jen mě od ní odrazuje ta vůně. Mě produkty musí vonět hned :-D

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak tento produkt asi nebude pre teba, no ak máš rada také prírodné produkty, ktoré tak voňajú, tak možno..

      Odstrániť