F RECENZIA: Nová značka na našom trhu?! Stojí za to? - Aďulik Sun

RECENZIA: Nová značka na našom trhu?! Stojí za to?

 Ahojte :)

Túto recenziu som vám sľúbila trošku dávnejšie, ale lepšie neskoro ako nikdy, nie? Problém bol v tom, že som si stále nevedela spraviť názor na jeden z produktov, ale už som tu a som ready! Jedná sa o recenziu na produkty od značky Bevola, ktorá prišla do našich končín celkom nečakane. Nájdete ju v reťazcoch Kaufland a za zlomok ceny. Ja som tento celý nákup spravila za 10 euro, čo je super za toľko produktov, ak teda za to stoja. To sa dozviete už nižšie v článku. Ešte na začiatok by som chcela povedať, že ja nespolupracujem s touto značkou, takže článok nie je v spolupráci. Radšej to napíšem, lebo v poslednej dobe sa roztrhlo vrece s článkami o týchto produktoch. Tak a poďme rovno na recenzie... 




 Začala by som asi s najnudnejším produktom a to konkrétne teda s vlhkými obrúskami. Opäť sa ukázalo to, že ja stále niekde cestujem a teda mať vlhké obrúsky je niekedy na nezaplatenie. Zachránia vás v každej chvíli, takže pre mňa must have na cestovanie. V ponuke majú práve tieto pre suchú  citlivú pleť, ale majú ešte jedny modré - tie sú pre normálnu pleť. Ja som na obrúsky veľmi citlivá, keďže ich využívam denne a vyskúšala som ich hneď niekoľko. Majú tieto klasické balenie, nie také to umelé - ale klasické prilepovacie. v balení je ich 25 kusov. Voňajú - no, niektorým budú smrdieť, je to taká netypická vôňa. To je jediné mínus. Neobsahujú alkohol. Obsahujú vitamín E a mandľový olej. Majú pleť vyčistiť, zjasniť a tiež odstrániť mejkap. Takto... vyčistia pleť. Ja ich používam na dočistenie pleti. Pleť nedráždia a ani nevysušujú. Zjasnia - to nemôžem potvrdiť, lebo tento efekt som si nevšimla. A odlíčia mejkap... ako niečo dole dajú, ale nečakajte zázrak, ktorý budete používať denne na odličovanie. Ja by som ich skôr odporučila na dočistenie pleti, lebo to im ide veľmi dobre. Ich cena je 79 centov. A za to sa to platí, čo i len skúsiť...


 Tieto dva produkty mňa veľmi zaujali. Jeden produkt stojí euro a 50 centov, čo je fakt málo za tonikum alebo micelárnu vodu. O to viac to malo asi očakávania. Teda aspoň u mňa. Veľmi sa mi páči balenie. Je jednoduché, nie veľmi preplácané a to sa mi páči. Je z plastu, takže aplikácia je jednoduchá a pokojne môžete nádobu aj stlačiť. Aplikátor je taký na vysúvanie - viď fotka nižšie. Má to aj tonikum, aj micelárna voda. 

Toto tonikum obsahuje bambusový extrakt a panthenol. Je určený pre kombinovanú a normálnu pleť. Sa mi zdá, že iné tonikum som tam ale ani nevidela. Podľa mňa tento produkt pleť nevysušuje.Ja ho nanášam ráno aj večer, aj keď sa nemaľujem. Ono tonikum by sa malo používať na dennej báze, pomáha to pleti a to mi radila aj moja kozmetička. Vyrovnáva vlastne hodnotu pH pleti, čo je veľmi potrebné pre nás a našu pleť. Nemal by sa oplachovať. Po nanesení by ste mali chvíľku počkať a potom pokračovať vo svojej rutine. Nanáša sa vlastne už na vyčistenú pleť. Podľa mňa je to super produkt a za tú cenu vám ho môžem odporučiť. Pleť nijako nedráždil a ani nevysušoval. Podľa mňa spravil to, čo spraviť mal... 

Micelárna voda od tejto istej značky. Opäť je to produkt pre suchú a citlivú pleť. Je bez alkoholu, vône. Mala by pleť vyčistiť, odlíčiť - oči, tvár a pery. Pleť nedráždi, nevysušuje. Nevytvárajú sa mi ani červené fľaky po pleti a to s tým mávam problém. Na tampón stačí naniesť málo produktu a vystačí vám to na celú pleť. Ja som si s tým skúsila odlíčiť tvár, to išlo bez problémov. Pery - rúž klasický dala dole tiež bez problémov, no ak používate tekuté rúže, ktoré fakt dobre zaschnú, tak s tým nepohne. Na to sa ale aj odporúča používať dvojfázový odličovač. Čo sa týka zas očí, tak s mojou maskarou nepohla. Teda rozmazala ju všade okolo, ale nebolo to dobre dočistené. Ale napríklad tiene dala dole bez väčších problémov. Ja by som ju odporučila na dočistenie pleti. Keď sa nahrubo odlíčite a potom potrebujete niečo na dobré dočistenie pleti. Na to je ako stvorená. Veľkosti produktov sú 250ml.



 Predposledným produktom je tento môj zázrak ♥ Veľmi som si ho obľúbila a odporúčam so všetkými desiatimi prstami. Je to krém na ruky! Nikdy som nechápala, čo ľudia vidia na krémoch na ruky. Ja som ich nikdy nejako veľmi nepoužívala, keďže som netrpela na suché ruky. Až v poslednej dobe som im prichádzala na chuť. Hoci netrpím na suché ruky, stále. Tento krém je veľký 75ml, takže vhodný na cestovanie, do kabelky alebo len tak na stôl. Nezaberie veľa miesta a dokáže vás zachrániť. Je to taký SOS krém na ruky. Je extra tuhý, ale dobre sa roztiera po rukách. Je taký trošku priesvitný a je bez vône. Je výborný a ja ho ťahám so sebou snáď už všade. Toto je môj nový objav. Stojí 89 centov, čo je super cena za taký dobrý produkt. Ja som si ho zamilovala ♥ Rýchlo sa vstrebe, nezanecháva mastný finiš a ruky sú krásne vyživené.



 A posledným skúšaným produktom je tento čistiaci gél, resp. peeling. Mal by sa nanášať dvakrát do týždňa na navlhčenú pokožku. Toto je ten produkt, pri ktorom som si nebola istá. Ako môžete vidieť, tak je priesvitný a obsahuje maličké, biele čiastočky, ktoré majú byť ako peeling. Ja som mala s tým jediný problém a to ten, že na moju pleť boli až moc jemné. Ako pleť vyčistí tento peeling krásne. Na dotyk je potom jemná a taká pružnejšia. Ale ako peeling samotný nie je dobrý - minimálne pre mňa, lebo ja preferujem peeling, kde sú väčšie čiastočky. Ja tento peeling ani necítim na pleti, že mi tam niečo niečo brúsi pleť. Mám to ako čistiaci gél. A to robí svoju porácu dobre. Tento produkt stojí okolo 2 euro. Ako ja vám to môžem odporučiť, lebo som s ním spokojná, ale ak preferujete peelingy s väčšími čiastočkami, tak toto pre vás nebude. A tiež by som to odporučila skôr teda na citlivú pleť.


Dúfam, že sa vám dnešná recenzia páčila. Do komentára mi môžete napísať či ste sa s týmito produktami už stretli a či ste ich aj vyskúšali? Zaujali vás? Teším sa na vaše komentáre... Ak vás zaujíma aj iný pohľad na túto kozmetiku, tak písala o nej aj Drew - Drew´s beauty Bevola.

xoxo
Aďka

CONVERSATION

4 Comments:

  1. O této značce jsem už četla, ale nezkoušela jsem ji. Nevypadá špatně, tak si možná některý výrobek koupím. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Určite skús nejaký! Je tma na výber kopu produktov! :) aj peny do kúpeľa, ak sa bojíš priamo na pleť.

      Odstrániť