F RECENZIA: Micelárna voda a odličovacie obrúsky S ČIERNYM ČAJOM - Aďulik Sun

RECENZIA: Micelárna voda a odličovacie obrúsky S ČIERNYM ČAJOM

Ahojte :)

Kto ma sleduje dlhšie, tak vie, že ja značku Nivea milujem. Mám k nej cit už od detstva a preniesla to na mňa už moja mimina, ktorá ju dodnes používa. Ani sa nečudujem, veď je skvelá. A navyše, táto značka ide s dobou. Vopred hovorím, že tieto produkty som si kúpila sama, lebo ma zaujímali. Nikde som nemohla zohnať dodnes odličovač očí, ktorí je tiež novinkou - všade vypredané. Tak som skúsila na mojom obľúbenom eshope a našla som tam apsoň dva produkty a ten tretí na mňa ešte čaká. Ja som si tieto dve veci teda kúpila na stránke notino.sk. Medzi ich hlavné novinky patrí micelárna voda a vlhké obrúsky s čiernym čajom. Hneď na prvý pohľad aj vás musí zaujať to balenie, ktoré je na túto značku netypické a zaujme všetkých a v predajni sa nestratí. A aké sú teda tieto produkty? To už nižšie v článku...

notino.sk aduliksun nivea produkty s ciernym cajom


Ako prvý produkt je micelárna voda Nivea. Neviem ako na vás, ale na mňa ten obal vplýval tak chemicky - že tam je niečo, čo nemôže vidieť svetlo. Neviem prečo, asi to tá čierna farba vo mne evokuje. Ale ako vyzerá balenie super, tak trošku aj luxusne - to zas spôsobuje vo mne tá ružová farba. Táto micelárna voda stojí okolo 8 euro v drogériach. Už som ju videla aj v zľave, sa mi zdá, že to bolo v 101 drogérii. Na eshope ju zoženiete za necelých 7 euro. Balenie je veľké klasických 400ml. Nezanecháva mastný film na pleti a mala by byť pre všetky typy pleti, pričom opäť neobsahuje parfémy. Nečudujem sa, že tento produkt všetci chvália. Je výborná. Nedráždi pleť. Stačí jej máličko naniesť na tampón a pleť krásne vyčistí. Dokonca aj odlíči pleť a fakt dôkladne. Mne odlíči v pohode aj maskaru, ktorá robí problémy iným produktom. Porovnala by som ju s micelárnou vodou od Garnier, ktorá je vynikajúca. Táto je rovnako dobrá. Nemám s ňou najmenší problém a určite sa oplatí... Dúfam, že Nivea príde aj s cestovným balením, nech ju môžem ťahať už všade.

notino.sk aduliksun nivea produkty s ciernym cajom

Hneď druhými sú odličovacie obrúsky od značky Nivea z rovnakej rady. Tieto vlhké obrúsky sú výborné. Všetci to chvália ako aj tú micelárnu vodu, takže som bola veľmi zvedavá. V balení je ich "iba" 20ks, takže skvelé nna cestovanie. Mali by byť teda micelárne. Určené pre všetky typy pleti a aj sú bez parabenov a farbív. Obsahujú teda extrakt z čierneho čaju. A stoja okolo 5 euro na eshope, opäť v drogérii sú o čosi drahšie. Sú naozaj dosť vlhké. Odlíčia pleť naozaj krásne a podľa mňa sú super na festivaly, kde nájdu svoje použitie a využitie. Voňajú veľmi príjemne. Mne dokonca odlíčia aj tekutý rúž a to je čo povedať si myslím. Ako ja som bola veľmi milo prekvapená a ako som bola k nim skeptická, tak som veľmi nadšená... Ja som tieto obidva produkty ocenila hlavne, keď som večer prišla domov z oslavy, teda nadránom.. a už sa mi fakt nechcelo odličovať. Ale siahla som po tomto a mala som odlíčené možno za 3 minúty, fakt rýchlovka to bola.

notino.sk aduliksun nivea produkty s ciernym cajom


Určite by som chcela skúsiť ešte aj odličovač očí, lebo ten tiež všetci chvália a ako.. ani sa nečudujem, lebo tieto produkty ma skutočne dosť prekvapili. A vy máte s nimi nejakú skúsenosť? Určite mi napíšte do komentára. Teším sa na každú reakciu... 

xoxo
Aďka

CONVERSATION

6 Comments:

  1. Zkušenost s touhle řadou nemám, ale docela mě zaujala, tak třeba taky někdy vyzkouším. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Zkušenosti s těmito produkty zatím nemám, ale viděla jsem je už u spousty blogerek a youtuberek a podle toho fungují opravdu moc dobře. :) Asi se podívám po odličovacích ubrouskách :)

    OdpovedaťOdstrániť