F KOZMETICKÝ HAUL z internetu - Aďulik Sun

KOZMETICKÝ HAUL z internetu

Ahojte :)

Keďže sa vám takéto podobné články páčili, tak som sa rozhodla vám priniesť opäť nakupovací článok a teda môj taký malý nákup na stránke notino.sk. Tento článok vychádza v spolupráci s týmto eshopom, no ako môžete vidieť, tak som si vyberala rôzne veci a produkty, ktoré mi akurát chýbali doma! Balíček mi prišiel do 2 dní, čo je super rýchlo. Prišiel mi nepoškodený, čo sa tiež cení. Cena poštovného je 3,45 eura cez UPS alebo osobný odber, čo je jedno euro. Dá sa využiť ja zasielkovňa, ale u nemám odskúšanú v tomto prípade. A čo som si objednala? 

notino_sk_haul_aduliksun

aduliksun_notinosk_haul

Ako prvou by som začala maskou na oči od značky Efektina. Ja som si ju zvolila hlavne preto, že mala by byť proti tmavým kruhom pod očami, tiež by mala vyživiť jemnú pokožku v oblastí očí. A to je presne to, čo ja potrebujem. V balení sú teda dva polmesiačiky, ktoré sú nasiaknuté tekutinou. Tieto tampóniky dáte pod oči a necháte pôsobiť 20 minút. Maska obsahuje vitamíny C, B3 a extrakt z mlieka. Odporúča sa to používať iba dvakrát za týždeň. Ja som si to kúpila kvôli promóciám, ktoré som mala pred pár dňami a fungovalo to skvelo, stiahlo mi to aj moje opuchnuté vačky pod očami a podobne. Cena je celkom výhodná, stojí 2,60 eura, pričom sa dajú zohnať aj v drogériách, no tu to je vždy o čosi lacnejšie (aspoň podľa mojich skúseností). 

Ďalším produktom sú vlhké utierky od značky Bourjois, ktoré sú prispôsobené na odličovanie. Ja sa chystám na 3 dni stanovať a asi mi dáte za pravdu, keď vám poviem, že s odličovaním je to tam katastrofálne, no zas ani nechcem spraviť ľuďom, že budem chodiť bez púdru a korektoru na mojich obrovských kruhoch - pokiaľ sa teda nebudeme kúpať na priľahlom kúpalisku. Je to taká nezbytnosť pre mňa v lete, takže to nemohlo chýbať a práve tieto sú dosť vlhké a mám s nimi dobre skúsenosti, že ani neťahajú kožu a manipuluje sa s nimi výborne. 

Garnier micelárnu vodu asi nemusím nejako veľmi obšírne obkecávať. Je to micelárka, ktorú ja zbožňujem a nie som sama. Je výborná. Neštípe a za tú cenu sa oplatí. Odlíči a vyčistí pleť skutočne dobre. Ja sa k nej vždy vraciam a takto na leto vždy idem k tejto ružovej verzii, keďže mi príde ako najlepšia k letu. Majú aj zelenú verziu a aj dvojfázovú. Mne na leto najviac vyhovuje táto, keďže ani nevysušuje pleť a to sa hlavne v lete hodí. Podľa mňa sadne každej pleti a je to taká istota. 

Rexona deodorant - tak tá nikdy nezradí a hlavne v lete, keď potrebujeme byť naozaj suché. Ja som si ju zamilovala a kupujem si ju stále dookola. Je pravda, že sem-tam mám aj iné, no tie len testujem a keď si kupujem svoje sama, tak sa vždy s láskou vrátim. Je to výborný produkt a určite ju môžem odporučiť všetkými desiatimi prstami. Táto značka má aj super tuhé dezodoranty, keby ste mali viac v obľube tie, tak určite stoja za vyskúšanie. 

Avon odličovač očí - tento dvojfázový v tejto malej verzii som videla prvýkrát a tak som sa rozhodla, že ho vyskúšam. Značku Avon ja mám rada, tak prečo to neskúsiť. Ešte som ho ale nevyskúšala, takže nemôžem povedať bližšie. Bol dosť lacný - stál necelé tri eurá, takže som zvedavá, no ak bude dobrý, tak bude super na cestovanie. Prekvapilo ma to, že je bez alkoholu, takže by nemusel ani štípať, no človek nikdy nevie. Keď ho vyskúšam, určite vám dám vedieť čím skôr. Hneď pod týmto produktom môžete vidieť krém na ruky, ktorý som dostala ako darček.

Korektor Catrice Camouflage - keď sa povie toto slovné spojenie, tak všetci hneď vedia, o čom je reč. A bodajby aj nie, veď je to najlepší drogériový korektor, ktorý poznáme. Je dostatočne krycí, nie je na pleti ťažký a zakryje skutočne všetko. Stojí okolo  4e, čo je super cena za taký super produkt. Ja mám teraz v odtieni 005 Light Natural. Mám pocit, že je ešte jeden svetlejší odtieň. Jedná sa teda o tekutý korektor. Aplikácia je veľmi jednoduchá. Pomerne rýchlo zaschne a nelezie do vrások. Je výborný aj ako báza pod očné tiene ak máte na viečkach žilky alebo potrebujete tma niečo zakryť.

notinosk_haul_aduliksun_makeuprevolution

notinosk_haul_aduliksun_makeuprevolution

Púder je produkt, ktorý používa asi každá z nás a čo si budeme klamať, aj nejaký ten chlap nepohrdne s púdrom. Ja som na leto zvolila tento púder Pressed od Make up Revolution, ktorý vyzerá skutočne dobre. Páči sa mi to balenie, ktoré sa otvára do boku a nie klasicky ako všetky púdre. Vzadu po otvorení na vás vykukne aj labutienka, ktorá je fakt jemná a príjemná. Je to teda plastové balenie a verím tomu, že ak mi niekde spadne, tak dlho nevydrží. Vzadu je tiež malé zrkadielko, ktoré je aj využiteľné. Cena púdru je 2,50 e, pričom je to taká klasická cena, takže nie je moc drahá, ani lacná. Ja ho mám v odtieni Porcelain Soft Pink. Púder je jemne namletý. Celkom dosť práši. A hneď na pohľad je skôr do ružového podtónu ako do žltého podtónu. Tak na to pozor pri výbere. Mne to nevadí, keďže nie som výrazne ani jeden typ, no môže to byť problém.

notinosk_haul_aduliksun_makeuprevolution

Mojou neoddeliteľnou súčasťou sú masky na tvár. Je mi v podstate jedno či sa jedná o látkové masky alebo klasické krémové masky. Milujem aj tej, aj ten štýl. Som proste milovníca takýchto produktov. A teda nemohli v mojom nákupe chýbať ani masky na tvár od značky Garnier. A hneď vo všetkých variantách. Garnier teraz prichádza aj s novinkami v tomto druhe masiek a to konkrétne s čiernym uhlím - malo by sa jednať o čierne masky, ale látkové (ak mám dobrú informáciu). Ja mám najradšej túto modrú variantu, no všetky sú výborné. Ja ich používam, keď niekde idem a potrebujem mať krásnu pleť a oni to dokážu spraviť za pár minút.

notinosk_garnier_aduliksun

notinosk:aduliksun_freedom_puder

A posledným produktom je tento púder od značky Freedom. Na leto je dobré mať aj nejaký tranparentný púder. Práve pre obdobie, kedy sa viac opálite a vy nemáte doma nič v tak tmavom odtieni. Vtedy to zachráni. Ja som s týmto produktom spokojná - mám ho tuším druhýkrát. Nepráši nejako veľmi a mne na pleti spraví naozaj krásny finiš, vyhladí aj póry. Ja som s ním spokojná a opäť cena nebola vôbec vysoká, takže určite naň mrknite.

A ešte nakoniec mám pre vás tip!  Práve na tomto eshope môžete od 9.7. 2018 do 15.7. 2018 naraziť na Black Friday, čo je teda veľká letná akcia! A môžete tam zohnať plno skvelých kúskov, možno aj práve tieto, ktoré som vám spomínala JA! Tak si skrášlite leto a potešte sa s nejakým kozmetickým darčeky od seba pre seba alebo svojich blízkych ♥

notinosk_aduliksun_freedom_puder

Dúfam, že sa vám dnešný článok páčil a do komentára mi môžete napísať, čo ste si naposledy kúpili vy? Máte skúsenosti s týmito produktami? Teším sa na vaše komentáre... 


xoxo
Aďka

CONVERSATION

8 Comments:

  1. Moc pěkný haul :) korektor od Catrice je nesmrtelná klasika, pokaždé ho musím mít v zásobě :-D micelární vodu od Garnieru mám také, ale ještě jsem tuhle růžovou nevyzkoušela, brzy se na ní chystám.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Skvělý nákup, moc mě zaujaly masky od Garnieru :).

    TheBlondieTale

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Já jsem si od Garnier právě koupila ty černé masky, ale ještě jsem je nezkoušela. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak dúfam, že budeš mať lepšiu skúsenosť ako ja :) Určite daj vedieť :)

      Odstrániť
  4. Tieto Garnier masky sú dokonalé! Najradšej mám tú modrú.
    xxx Alexandra z MS ALWAYS LATE

    OdpovedaťOdstrániť