F RECENZIA: Štetce na tvár a oči - Aďulik Sun

RECENZIA: Štetce na tvár a oči

Ahojte :)

Stretávala som sa na internete s tým, že veľa blogeriek si objednávalo práve štetce z čínskych eshopov. Ja som sa do toho nejako nevyznala a tak som to nechala plávať. Až minule mi prišla taká myšlienka do hlavy, že by som to mala skúsiť. Ono moje štetce boli v dezolátnom stave a bolo na čase ich vymeniť, no nechcela som niečo veľké, keďže s nimi často cestujem a rovnako ako nič drahé, lebo som vedela, že aj tak polovicu niekde zabudnem na hotely alebo niekde zázračne v kabelke. Poznáte to.. kabelka dokáže byť veľká čierna diera. A tak som hľadala, hľadala a konečne som našla. V ponuke produktov akurát na shope postovnezdarma.cz svietili tieto štetce. Mali rôzne druhy v ponuke a tak som skúsila, náhodne a uvidím. Ako som bola spokojná? To už nižšie v článku... 




 Tak takto vyzerajú kozmetické štetce v celej ich kráse... Ja som ich v balení mala 10. Tiež mám pocit, že na internete sú len dve možnosti a mne prišla úplne iná akú som chcela. Teda čo sa týka farby. Inak všetko sedí. Ono v tom čase nebolo jasné z obrázkov, ktorý druh je ako označený, takže som len tipla a tip sa stal tak, že mi prišli klasické čierne štetce, čo nie je zlé - horšie by bolo, keby boli ružové, ale chcela som niečo zaujímavé. Ako môžete vidieť, tak tipy sa nevyplácajú, takže nebudúce by som radšej písala niekoho na eshope, aby mi poradil ako takt tipovať. Ja som mala ešte šťastie, ale nie vždy to tak môže vyjsť. Každopádne, poštovné som teda neplatila - vzhľadom na názov eshopu. Cena štetcov je takmer 8 euro, čo je celkom dobrá cena za takéto štetce. Ja som bola napríklad aj v kamennom jednom obchode a boli tam oveľa drahšie a mám pocit, že sú to presne tieto isté. Trvalo presne 16 dní, kým mi prišli domov. Samozrejme, od odoslania, nie od kúpy.


 V balení boli teda štetce na oči a aj na tvár. Presne na polovicu - teda 5 štetcov na oči a 5 štetcov na tvár. Rukoväť je z plastu,  štetiny sú z nylonu, takže umelé. Ja mám teda klasickú čiernu variantu, no nájdete tam aj ďalšie možné na výber, tak určite mrknite. Zo žiadneho štetcu mi nič nevypadáva, všetko drží ako má, dokonca aj rukoväť je dobre zalepená a nie je vidieť lepidlo či niečo podobné. Štetiny sú dvojfarebné, ako to už býva zvykom - ja mam hnedo-fialovú verziu. Mne sa to veľmi páči...


 Ako môžete vidieť, tak štetce na tvár sú naozaj praktické na cestovanie aj so svojou veľkosťou. sú naozaj menšie, no dobre sa s nimi manipuluje, takže mne to nevadí ani na bežné líčenie. Štetiny sú na pleti veľmi príjemné a nedráždia ju. Sú relatívne dlhé a zvyknú sa trošku uhnúť, ak zatlačíte silnejšie ako máte. Všetky sú super, až na jeden, ktorý vidíte na fotke - druhý z ľavej strany v tvare kvapky. Ten je na mňa dosť hrubý a tvrdý. Na cestovanie určite super možnosť a ja ich aj využívam. Už som ich mala na jednom festivale a určite budem v tom pokračovať.




 Čo sa týka štetcov na oči, tak tu som menej spokojná. Opäť ich teda bolo v sade 5 kusov. Ja som niektoré aj podarovala ďalej, lebo u mňa nemali využitie. Ale dva z nich boli úplne super. Nič z nich nevypadávalo, vyzerali aj kvalitne spravené. Štetiny boli pohodlné na očiach a nedráždili ich, nepichali zbytočne. to boli hlavne tie "blending" štetce, čo je super. dva z nich boli také stredné, tie som podarovala ďalej, lebo ja mám citlivé oči ale danej osobe fungovali skvelo. A posledný... Opäť je to ten, čo je zastrihnutý do takej kvapky. Bol veľmi ostrý. Štetiny mál blízko u seba a bol dosť tvrdý, nepoddajný. Snažila som sa ho aj umyť, že povolí, ale to mi nevyšlo. Ani si neviem predstaviť na čo konkrétne by som ho využívala, lebo veľmi pichá a dráždi mi oči. Inak tie ďalšie štetce boli skutočne veľmi dobré, štetiny mali akurát jemné a ďaleko od seba.


 Na fotke je ten najlepší štetec...


 Tu je pre porovnanie tá veľkosť štetcov...


Dúfam, že sa vám dnešný článok páčil. Do komentára mi môžete napísať či si kupujete štetce z čínskych eshopov alebo ste skôr za značku? Teším sa na vaše komentáre... Za mňa tieto štetce môžem odporučiť hlavne začiatočníkom, ktorí nepotrebujú zázraky. Určite som mala aj lepšie štetce, no mňa stále drží to, že na cestovanie sú dobré... 

xoxo
Aďka

CONVERSATION

4 Comments:

  1. Štětce vypadají pěkně, já mám doma štetce jak z drogérie, tak i z aliexpressu a dokonce i s těmi z aliexpressu jsem v celku spokojená :).

    TheBlondieTale

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Já si kupuju štětce snad všude. V drogerii, na internetu i v čínských obchodech. Nejde mi ani tak o značku, jak o kvalitu. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť