F HAUL: Novinky za posledné obdobie ♥ - Aďulik Sun

HAUL: Novinky za posledné obdobie ♥

 Ahojte :) 

Čo som tak sledovala internet, blogerky, obchody a podobne, tak som si uvedomila, že momentálne sú dva také veľké trendy v kozmetike - Nivea produkty s čiernym čajom a Bevola - značka, ktorá prichádza do Kauflandu. Vidím to všade. Aj vy? Neviem či to nemá skôr negatívny vplyv na kupujúcich, ale ja som si povedala, že nebudem výnimkou a zašla som teda do obchodov a nakúpila som si pár kúskov, keď už o tom tak všetci hovoria. Produkty nemám ešte vyskúšané, takže dnes to bude iba také predstavenie týchto noviniek a ukázanie vám produktov, ktoré som si vybrala. Ono - toto je aj môj nákup, ktorý som robila po dlhšej dobe, takže si viete predstaviť tú radosť v tom obchode. Užívala som si to a čítala som a podobne. Kúpila som si iba veci, ktoré ma zaujali, no určite tam sú v ponuke aj ďalšie produkty, ktorým čoskoro neodolám. Takže poďme ale teraz na produkty, ktoré tu máme dnes!





Začala by som vlhkými obrúskami od značky Bevola. O tejto značke vám poviem viac určite v článku iba o produktoch od tejto značky, keď ich vyskúšam, no je to značka, ktorá prichádza do Kauflandu a je to ako dcérska značka - môžeme povedať, aspoň čo som pochopila. Majú rôzne produkty - sprchové gély, šampóny, krémy, gély, styling produkty. Ja mám vlhké utierky stále pri sebe. Denne ich používam a tak veľmi ocením, ak sú fakt dobré. Aby neštípali v očiach,nedráždili mi pleť. Minule som narazila na jedny od značky Family, ktoré boli pre deti a tak štípali, že koniec! Takže ak tieto budú dobré, tak sa určite oplatia, lebo stáli iba 79 centov, čo je fakt máličko. Sú určené na suchú a citlivú pleť a mali by obsahovať mandľový olej a vitamín E. Som veľmi zvedavá! V balení je 25ks a sú vlastne 3v1 - pleť čistia, odstraňujú mejkap a zjasňujú pleť. Mám veľké očakávania, takže... prosím! :) 

Hneď druhými obrúskami sú tieto od značky Nivea. Myslím si, že vám neušla informácia, že Nivea prichádza s novinkami s čiernym čajom. Celé balenia sú veľmi netypické, keďže sú čierne. A značka Nivea vždy bola modrá. Nižšie budete počuť aj o och micelárnej vode - chcela som aj odličovač očí, ale všade bol vypredaný - nuž, asi dobrý marketing. Tieto vlhké obrúsky sú vraj výborné. Všetci to chvália ako aj tú micelárnu vodu, takže som fakt veľmi zvedavá. Takto naposledy sa chválil aj odlakovač od Dermacolu a mne vôbec nesadol, takže neviem - mám obavy, ale aj očakávania. V balení je ich "iba" 20ks, takže skvelé nna cestovanie. Mali by byť teda micelárne. Určené pre všetky typy pleti a aj s=u bez parabenov a farbív. Obsahujú teda extrakt z čierneho čaju. A stoja okolo 6 euro - aspoň u nás, ja som ich kupovala v Teta drogérii. 

Pokračovala by som tak v nadväznosti na značku Nivea a to konkrétne teda s micelárnou vodou s čiernym čajom. Neviem ako na vás, ale na mňa ten obal vplýval tak chemicky - že tam je niečo, čo nemôže vidieť svetlo. Neviem prečo, asi to tá čierna farba vo mne evokuje. Ale ako vyzerá balenie super, tak trošku aj luxusne - to zas spôsobuje vo mne tá ružová farba. Táto micelárna voda stojí okolo 8 euro. Už som ju videla aj v zľave, sa mi zdá, že to bolo v 101 drogérii. Balenie je veľké klasických 400ml. Nemala by zanechávať mastný film na pleť a mala by byť pre všetky typy pleti, pričom opäť neobsahuje parfémy. Ja som veľmi zvedavá, lebo nestretla som sa ja osobne s micelárnou vodou, ktorý by obsahovala niečo iné ako len miceláry - okrem od značky Garnier tej dvojfázovej, kde je olej. Som plná prianí a očakávaní...


A späť k značke Bevola. Tentokrát tu máme Face tonic. Je určený pre normálnu a kombinovanú pleť. Stál 1,49 eura, čo je super cena, čo si budeme hovoriť. Veľkosť balenia je 250ml, čo je pomerne tiež dosť veľké - väčšinou sa stretávam s veľkosťou okolo 200ml a menej. Mal by byť s extraktom bambusu a panthenolu. Mal by teda vyčistiť pleť a odporúča sa nanášať večer a ráno. Tonikum by malo vlastne vyrovnať pH pokožky, ak tomu dobre rozumiem. Takže je pre našu pleť veľmi potrebný pri starostlivosti o ňu. Takže by sa nemal vynechávať. Ja si často aj vyčistím pleť iba micelárnou vodou (keď nie som nalíčená) a prejdem tonikom. A hotovo. 

Ďalším produktom od tejto značky je čistiaci peeling. Keď mi povedali, resp. keď som čítala, že je to pre všetky typy pleti, tak som zostala dosť skeptická. Peeling je podľa mňa veľmi individuálny, vzhľadom na čiastočky v ňom - niekto preferuje väčšie, niekto menšie, niekoho vysušuje hento a niekoho mastí tamto. Veľa možností. Veľa ľudí. Tento čistiaci peeling stojí iba okolo 2 euro, takže som si povedala, že to skúsim. Som skeptická stále, mala som ho iba raz a nie som si istá. Peelingové čiastočky sú na rastlinnej báze, takže veľmi nedráždia a v tom ja vidím ten problém zatiaľ. Celý peeling je priesvitný a v ňom sú veľmi jemné čiastočky.  Ja mám rada, keď vidím a cítim, že pleť je prekrvená a vyčistená. Tu mám zatiaľ pocit, že to pleť jemne pohladí a koniec. Nič viac. Som zvedavá čo to bude robiť z dlhodobejšieho hľadiska.


Ako môžete vidieť, tak som toho celkom dosť nakúpila od tejto značky, takže sa môžete tešiť aj na špeciálny článok práve o tejto značke. A to ani nekončíme. Ešte tu máme dva produkty od tejto značky. Konkrétne sa jedná o krém na ruky. Malo by sa jednať o koncentrát. okamžitú starostlivosť a vaše ruky by mali byť okamžite jemné. Krém má 75ml a stojí necelé euro, takže cena super. Je extra hustý, pomaly ani nejde vytlačiť z balenia. Je bez vône a má bielu, priesvitnú farbu - takú našednutú. Mala som ho iba raz, dobre sa vstrebal a hlavne rýchlo. Viac nemám k tomu čo povedať, dám vedieť viac, keď otestujem dlhšie trošku. 

Posledným produktom od tejto značky je micelárna voda a na toto som extra zvedavá. Tu sa dá toho veľa pokaziť a práve preto to bol prvý produkt, ktorý som sa rozhodla skúšať. Táto micelárna voda je citlivú a suchú pleť. Nemala by teda vysušovať. Mala by efektívne čistiť pleť, oči a pery. A mala by byť bez alkoholu. Je ja bez vône. Balenie je veľké 250ml, čo je taký stred. Stála rovnako tonikum, teda necelé 2 eurá. Ja som citlivá na micelárne vody a ned=am dopustiť iba na tie od značky Garnier. Dokonca ja Bioderma ma celkom dráždi miestami, keď ju používam dlhšie. Takže tu visí veľký otáznik... 

Posledným dnešným nákupom je krém na nohy od značky PEO. Kto ma sleduje fakt dlho, tak vie, že ja som tento krém už raz mala, používala som a bola som aj dosť spokojná. Ono ja nemám moc problém so suchými nohami, resp, kožou, pätou. Takže nepotrebujem nič špeciálne. Vždy pred letom (u mňa začína po škole) som naučená používať krém na nohy, resp. chodidlá, aby som si ich dala dokopy, hoci sandále nenosím, ale pre ten dobrý pocit. A nikdy neviete, kde sa vyzujete :) Tento rok som objavila práve tento, stál 3 eurá a je veľký 100ml. zaujal ma balením, fialovú farbu milujem, no. Ale aj tým, že by mal obsahovať levanduľový olej, čo ja milujem rovnako ako tú farbu. Vôňa je dosť silná, no mne to takto vyhovuje. Krém má inak stredne hustú textúru. Určite vám dám vedieť v nejakom článku či bol aj tak účinný... 



Dúfam, že sa vám dnešný článok páčil. Do komentára mi môžete napísať, čo ste si kúpili vy? Zaujalo vás niečo z môjho nákupu? :) Teším sa na vaše komentáre... 

xoxo
Aďka 

CONVERSATION

8 Comments:

  1. O tých nivea odličovacích obrúskoch som už počula a boli na ňu mega skvelé ohlasy, tak snáď ich raz vyskúšam. :)

    Ann´s Life

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Heh, tak o té značka z Kauflandu teď čtu poprvé! :D

    Little Dreamer

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. U nás na SR tomu robila celkom reklamu Drew, ktorá bola na predstavení, tak som si myslela, že to minimálne od nej ľudia poznajú :) Ale tak som rada, že si našla na mojom blogu nejakú novinku :)

      Odstrániť
  3. O té značce z Kauflandu jsem ještě neslyšela ani ji nikde neviděla. Asi sleduji málo blogů a do Kauflandu nakupovat nechodíme. Musím ale uznat, že vypadá docela dobře, takže možná tuto kosmetiku zajdu omrknout. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mala by byť aj v Čr si myslím, ale tak určite zbehne - je lacná a vyzerajú tie produkty, že budú fakt dobré :)

      Odstrániť
  4. O této nové značce jsem nevěděla každopádně počkám si na recenze a uvidím třeba tuhle značku taky vyzkouším :).

    TheBlondieTale

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Je to relatívne nová značka, nemá ešte ani rok, len pár mesiacov :) Recenzie by mali byť čoskoro :)

      Odstrániť