F HAUL: Kozmetické "novinky" - Aďulik Sun

HAUL: Kozmetické "novinky"

Ahojte :)

Po veľmi dlhej dobe tu máme asi tento článok, či? Podľa mňa áno! Dávno som totiž nenakupovala len tak v drogériách, keďže som sama doma toho mala veľmi veľa. Ale, keďže som svoju "zbierku" pretriedila, posunula ďalej produkty, tak som zistila, že niektoré veci mi chýbajú a samozrejme sa vo mne nezaprel lovec po "novinkách", teda veciach, ktoré som doma ešte nemala a tak to aj skončilo. Rozhodla som sa, že vám tieto produkty ukážem a u niektorých bude aj špeciálny článok, samozrejme, keď to vyskúšam. A čo som si kúpila? 




  1. Ako prvými by som začala maskami, ktoré nikto nepozná. A to doslova. Keď som sa aj pýtala niekoho, tak nikto mi nevedel povedať, aké sú. Tak som po nich siahla ja! Masky na tvár od značky Bevola. Kúpila som ich v Kauflande asi za 50 centov, čo je 15Kč. Taká s oranžovým pruhom je na čistenie a je zľupovacia. Modrá je na hydratáciu pleti. Som na na veľmi zvedavá a ja mám takéto masky veľmi v láske, takže sa teším ♥ 
  2. Aby sme zostali v dianí, tak pokračujeme maskami na tvár. Tentokrát je to maska látková a to konkrétne táto ružová od značky Garnier. Tieto masky sú veľmi dobré a ja mám najradšej opäť tú modrú, no teraz je moja pleť úplne zbláznená, takže som sa rozhodla o upokojenie pleti, takže som siahla po tomto druhe. Stojí 3 eurá v Teta drogérii.
  3. Treťou maskou je na maska na tvár od značky Freeman. Keď som bola mladšia, tak som túto značku milovala a mám za sebou niekoľko masiek. Moja obľúbená bola avokádová maska, ktorá bola najlepšia. Teraz som siahla po antistresovej maske pre moju pleť, keďže teraz je na tom moja pleť veľmi zle a potrebuje pomoc. Ja som v 101 drogérii kúpila túto masku za necelé tri eurá. 
  4. Presuňme sa na telo. Tu som si kúpila sprchový gél od značky Palmolive. Ja som ho kúpila v Teta drogéria za 1 euro. Je to 250ml, takže taký priemer. Ja som čakala od tohto produktu asi viac. Neviem čo je so mnou zle, ale mne tento druh nesedí. Nevonia mi to. Asi som čakala od toho oveľa viac. Je to čokoládové, no je to taká horká čokoláda. Ako vonia to pekne, no ja nie som človek, ktorý ocení horkú čokoládu a kakao všeobecne. 
  5. Predposledným produktom je môj najväčší obľúbenec, ku ktorému sa vždy vraciam ♥ Je to kondicionér v spreji od značky Gliss Kur. Je na namáhané vlasy, farbené a často upravované vlasy a tiež sa po ňom lepšie rozčesávajú vlasy. Ja si vlasy žehlím raz do týždňa a verím tomu, že vďaka tomuto produktu sú moje vlasy stále v dobrej kvalite. Stojí do 5 euro a dá sa zohnať aj v akciách. 
  6. Posledným produktom je tiež sprej na vlasy, ale od značky Elseve. Tento mám prvýkrát. Mal by zhustiť vlasy, takže som zvedavá. Ja mám husté vlasy od prírody, takže ak im trošku pomôžem, tak sa dajú zlepšiť a o to viac vám môžem povedať čosi k tomuto produktu. Som veľmi zvedavá či mi pomôže... Stál 4 eurá a nájdete ho v každej drogérii.




Dúfam, že sa vám dnešný krátky článok páčil a možno ste získali aj tipy na ďalšie vaše nákupy. Do komentára mi môžete napísať, čo ste si vy naposledy kúpili? Teším sa na vaše komentáre...

xoxo
Aďka 

CONVERSATION

6 Comments:

  1. Spreje od Elseve jsou super. Doma jeden mám, ale jiný a jsem s ním velmi spokojená.
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. A aký máš? :) Kľudne mi napíš, alebo pošli na mail aj fotku :) Ja sa rada inšpirujem :)

      Odstrániť
  2. Nedávno jsem si pořídila sprchový gel od Palmolive, ale s vůni kokosu, tak jsem na něj zvědavá.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Teda já mám teď úplně nutkání zajít do nějaké drogerie... :D

    OdpovedaťOdstrániť