F RECENZIA: Avon kozmetika ♥ - Aďulik Sun

RECENZIA: Avon kozmetika ♥

Ahojte :)

Tentokrát sa spolu pozrieme na kozmetiku od značky Avon. Je to katalógová kozmetika, no dá sa zohnať aj online. Čo je v dnešnej dobe veľké plus. Chcem vám ukázať moje obľúbené produkty, ktoré som si naozaj zamilovala a poviem vám o nich trošku viac. Mne tieto produkty prišli už veľmi dávno, niektoré sú z vianočnej kolekcie, takže som mala fakt dlhý čas na vyskúšanie. Poďme už rovno na to! 




 Ako prvý tu je tento púder. Je to z vianočnej limitky a je to nude odtieň, určite je to ten najsvetlejší, keďže ja som skutočne veľmi bledá a to ešte viac v zime. Balenie na mňa pôsobilo veľmi príjemne a a fakt sa mi páčilo, keďže ja mám presne tieto veci rada. Obsahuje aj zrkadielko. Všeobecne púdre mám rada, keďže som ich vyskúšala viac, tak môžem porovnať. Tento sa mi páči oveľa viac ako tie pred tým. Podľa mňa je celkom dobre namletý a určite robí svoju prácu dobre. Ja mám v zime tendenciu používať iba korektor a tento púder a úplne mi to stačí. Pleť nemusím prepudrovať počas dňa. Ja mám stredne mastnú pleť, takže mne to stačí. Ja som z neho nadšená...


Ďalšími dvomi produktami sú tieto krémy. Jeden je na celú tvár, telo a druhý v tube je na ruky. Krásne vonia, balenie je podľa mňa dosť veľké a určite pomáha. Ja používam hlavne pre hydratáciu a som s  nimi spokojná. Na telo mám rada takéto ľahšie krémy, pleť po ňom nie je mastná a rýchlo zaschne. Pokožka je napriek tomu vyživená a aj na pohľad. Na dotyk je jemnejšia. Na ruky je tiež výborný. Netrpím na suché ruky (ja skôr na nohy), ale napriek tomu ocením krém, ktorý rýchlo sa vstrebe a ja nemám "mokré" ruky a môžem robiť čo len chcem. Všetky moje preferencie tieto krémy splňujú, takže za mňa určite áno. A povedala som, že krásne voňajú?



 Sprchových gélov nie je nikdy dosť. A nikdy nie je dosť práve týchto od Avonu. Ja ich milujem pre ich vôňu, no aj krásne penia. Je pravda, že veľa ľudí ich porovnáva s Baleou, no podľa mňa je na tom lepšie. Práve tieto od Avonu. Sú redšie, no penia oveľa lepšie. Voňajú tiež výborne.


 A k týmto sprchovým gélom je aj telové mlieko. Ja ich mám rada, no mám obľúbenejšie mlieka na telo. Toto sú také ľahké a vhodné na leto, kedy treba pleť odľahčovať a podobne.



A táto rada je moja najobľúbenejšia zo všetkých. Olej do kúpeľa akurát skúšam, no zatiaľ som veľmi spokojná.  Aplikácia je veľmi jednoduchá a určite neminiete toho veľmi veľa, stačí malé množstvo. Pleť nie je vysušená a rozvonia každý kúpeľ. Maslo obsahuje čiastočky, ktoré sú naozaj na pleti veľmi príjemné. Ja ho aplikujem večer a nechávam pôsobiť veľmi dlhú dobu a moje telo je oveľa jemnejšie, príjemnejšie na dotyk. A krém na ruky, tak ten mám v peračníku. Teraz som bola chorá a moja pleť bola absolútne zničená a toto mi ju pomohlo dať dokopy.





Určite sa môžete tešiť na spotrebované produkty, kde vám poviem o tom ešte viac, keď produkty miniem. Dúfam, že sa vám dnešný článok páčil. Do komentára mi môžete napísať či objednávate si produkty z Avonu a ak áno, tak čo konkrétne? Teším sa na vaše komentáre... 

xoxo
Aďka

CONVERSATION

6 Comments:

  1. Já z Avonu neobjednávám, ale ta poslední sada vypadá fakt dobře. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. a objednávaš z Oriflame? či vôbec tieto značky? :)

      Odstrániť
  2. Ty voňavé sprchové gely i mléka od Avonu mám velmi ráda. S tím mini krémem na ruce mám jenom dobré zkušenosti :)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Planet spa od Avonu mám moc ráda, jejich masky jsou hrozně bezva:).
    Windy pink style

    OdpovedaťOdstrániť