F RECENZIA: L'Oréal Paris Paradise Extatic - Aďulik Sun

RECENZIA: L'Oréal Paris Paradise Extatic

Ahojte :)

Máme tu nový článok a to znamená, že sa mi darí vám písať články aj pri učení. Je pravda, že dnes idem predpisovať nejaké články, aby ste ich tu mali, keďže mám trošku viac času pri starkej. A potom zas späť do učenia. Dnes si povieme snáď o najznámejšej maskare, ktorú poznám. Videla som veľmi veľa videí, článkov a reklamy na YT o tom, aká je skvelá. Narazila som asi na dva články, kde ju toľko nechváli. A ako to mám ja? To sa dozviete už nižšie v článku. Ešte také základné informácie na začiatok sú, že ja som ju dostala zo stránky notino.sk. A jedná sa teda konkrétne o L'Oréal Paris Paradise Extatic

Loreal_maskara_notinosk
Loreal_maskara_notinosk

Začala by som asi najviac kladnou vecou a to je  obal, resp. balenie. Celkové balenie, ale aj obal je krásne. Rosegold farba pôsobí veľmi luxusne a padne do očka nejednej z nás. Okrem toho, keď sa k tomu pridá tá kvantita reklamy, tak sa ani nečudujem. Také sme my ženy :) Čo sa týka aplikátora, tak presne tento typ ja milujem. Ani rovný, ani veľmi zahnutý. Stále sa držíme niekde medzi tým. Tiež je akurát dlhý a štetiny na ňom sú akurát dlhé - sú skôr kratšie. Samotná textúra maskary je hustejšia a zasychá celkom rýchlo. Cena maskary je necelých 9 euro. V drogérii ju zoženiete aj o čosi drahšie, aspoň u nás.
Loreal_maskara_notinosk

 Toto je moje už druhé balenie, keďže to prvé bolo asi zlé. Teda myslela som si to. Hneď toto prvé balenie malo také hrudky, čo môžete vidieť, aj na fotkách. Tieto hrudky sa mi prenášali na riasy a robilo to hrozný efekt. To druhé balenie bolo trošku redšie, no žeby bol efekt lepší sa nedá povedať. Ja mám krátke mihalnice a teda potrebujem ich predĺženie. Čo sa celkom aj dialo, mala som ich predĺžené, no objem sa mi nekonal. Moje riasy boli dlhé, no riedke. Redšie ako inokedy. Musela som vždy použiť viac maskár a to sa mi stáva málokedy. Ja mám s touto maskarou teda aj pozitívnu, no aj negatívnu skúsenosť. Ako predĺži riasy krásne, to sa jej musí nechať.

Loreal_maskara_notinosk

Dúfam, že sa vám dnešná recenzia páčila. Do komentára mi môžete napísať aká je vaša skúsenosť s týmto produktom? Teším sa na vaše komentáre... 

xoxo
Aďka

CONVERSATION

8 Comments:

  1. Tuto řasenku jsem nezkoušela. Škoda těch hrudek.
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ještě jsi mohla dát fotku před a po nanesení :) jinak vypadá fakt hezky a ty reklamy v televizi taky ale mě takhle nejde ovlivnit no :D já mám svoje 2 a jsem spokojená. Spíš se zaměřuji na séra na řasy.

    V3ronika life

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Už jenom to balení vypadá nádherně:D. Ale ty hrudky by mě asi štvaly:D.
    Windy pink style

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Řasenku jsem nezkoušela. Musím ale říct, že mě napoprvé zaujala, ale díky těm hrudkám už se i vůbec nelíbí. Jsem ráda, že jsem si jí nepořídila.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ako v tomto aj mňa sklamala... ale mohlo to byť iba chybné balenie.

      Odstrániť