F JARNÉ NOVINKY: Značka Nivea - Aďulik Sun

JARNÉ NOVINKY: Značka Nivea

Ahojte :)

Značka Nivea prichádza s novinkami aj na jar. Vždy tieto balíky veľmi potešia, lebo veď to balenie? Vždy je s niečím výnimočný ich balík a aj tentokrát to nebola výnimka. Keďže sa jednalo o jarný balíček a v podstate aj taký veľkonočný, tak balík prišiel v krásnej škatuli, kde boli okrem produktov aj pierka, ktoré to krásne vyzdobili. A aké novinky teda prináša značka Nivea na trh? Tak to sa dozviete už nižšie v článku... 




 Určite ste počuli o penách, ktoré sú vlastne sprchové gély. To bol veľký bum hlavne minulý rok, no pokračuje aj v tomto roku. A máme tu ďalšiu novinku. Tentokrát sa jedná tiež o peny, no sú to telové mlieka. Musím uznať, že ma to veľmi láka a je to niečo nové, výnimočné. Pena je veľmi ľahká a stačí jej naozaj veľmi máličko. sú dva druhy a to červené maliny a tiež uhorka a matcha tea. To je úplne super, lebo voňajú skutočne krásne. Mne viac sedí tá ružové verzia, no ani jedna nie je zlá. Zatiaľ som to skúšala iba raz, no pena nijako neletí a celkom rýchlo sa vsiakne. Určite vám dám časom vedieť oveľa viac. Myslím si, že to bude super hlavne na leto.




 A tiež prichádzajú aj s novými labellinami, čo je pre mňa skvelá správa, lebo ja som si toto zamilovala. Nové príchute sú kokos, vanilka a čučoriedky. Všetky opäť voňajú skvelo a balzam je tie tiež výborný. Najradšej by som ich zjedla, hlavne ten kokosový.




Dúfam, že sa vám dnešný článok páčil. Do komentára mi napíšte či máte radi túto značku a či vás novinky oslovili? Teším sa na vaše komentáre.. 

xoxo
Aďka

CONVERSATION

6 Comments: