F Látkové masky na pleť v rôznych variantách / part. 4 - Aďulik Sun

Látkové masky na pleť v rôznych variantách / part. 4

Ahojte :)

máme tu posledný diel zo série o látkových maskách. Celá táto séria mala celkom úspech. Premýšľam, že by som tie videá robila aj častejšie, celkom ma to začalo aj baviť. Určite mi napíšte do komentára či by ste chceli aj nejaké iné videá, blogy a podobne! :) A poďme späť k maske. Tentokrát sa spolu pozrieme na masku SOOTHING MASK. Opäť vás odporúčam na staršie diely, kde som rozprávala viac informácii. K základným veciam patrí to, že masky mám zo štartovacieho balíka a ten mám zo stránky www.nadherna-plet.cz. A aká bola táto maska? 




Táto maska je pre citlivú a podráždenú pleť a to my určite máme! Samozrejme, je vhodná pre všetky typy pleti. Mala by upokojiť a ošetriť podráždenú pleť. Postup je tiež rovnaký, tak to nemusím snáď opakovať a vidíte to aj vo videu, ktoré je nižšie! 

A výsledok? 
Maska skutočne pleť upokojila. My sme pleť pred tým skutočne vydrhli, lebo sme ju hĺbkovo čistili, takže bola dosť červená. Po maske pleť bola jemná, zmizli červené fľaky a bola napnutá. Takže za nás určite áno! 

Keďže je to posledný diel z tejto série masiek, tak sme sa rozhodli, že vám ich tu všetky zhodnotíme. Najlepšia podľa nás bola Balancing mask. Tá nás zaujala najviac. Ďalšie sú v poradí Soothing mask a Aqua mask, najhoršia p´bola podľa nás Refresh mask, ale určite nie je zlá. Hlavne sa jedná o subjektívny názor, keďže každý z nás má vlastnú pleť a to, čo sadne mne, vám zas nemusí. Takže je dobre vyskúšať všetky, napríklad aj v tomto  balíku a uvidíte samy, čo vám sadne! 


Tu je sľúbené video s poslednou maskou! 








Dúfam, že sa vám dnešný článok páčil a do komentára mi môžete napísať, ktorá maska vás zaujala? Teším sa na vaše komentáre... 

xoxo
Aďka

CONVERSATION

4 Comments:

  1. Vypadá moc dobře:). Pro mě bude asi spíš ta vyloženě hydratační, ale tuhle jednou taky vyzkouším:).
    Windy pink style

    OdpovedaťOdstrániť
  2. wau, masky vyzeraju skvelo :)

    https://barborasurakova.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť