F Látkové masky na pleť v rôznych variantách / part. 3 - Aďulik Sun

Látkové masky na pleť v rôznych variantách / part. 3

Ahojte :)

Máme tu už tretiu časť série, ktorá tak nepriamo začala. Opäť vás odvolám na články, ktoré už vyšli, aby sme sa tu nejako neopakovali. V krátkosti... V tomto článku ide o to, aby som vám ukázala jednu masku. ukážem a popíšem vám ju tu v článku, ale aj vo videu, ktoré je na konci tohto postu. Čo sa týka základných informácii, tak masky mám z eshopu, resp. stránky www.nadherna-plet.cz a testujem štartovací balíček, ktorý nájdete tu v hodnote 26 euro. Jedna maska stojí okolo troch euro, takže balíček sa oplatí - teda podľa mňa. Dosť slov na začiatok a poďme rovno už na článok a video! 



V tomto článku sa spolu pozrieme priamo na jednu masku. Konkrétne na AQUA MASK. V štartovacom balíčku sa nachádza každá maska dvakrát. A čo sľubuje táto maska? 


Táto maska je pre všetky typy pleti, no špeciálne pre suchú pleť. Obsahuje látku, ktorá je schopná udržať prirodzenú vlhkosť pokožky a pleť sa teda sama rýchlejšie obnoví a regeneruje. Je to teda hydratačná maska a má poskytnúť intenzívnu starostlivosť a vlhkosť pre suchú pleť. Postup je opäť rovnaký, teda na vyčistenú pleť nanesiete látkovú masku, potom necháte pôsobiť 20 až 30 minút a následne odstránite látku z tváre, pričom vmasírujete zvyšok produktu do pleti. 

A aký je výsledok? 

Pleť je skutočne vyživená, na prvý dojem pôsobí sviežo a zmizli suché miesta na pleti. Je veľmi podobná účinkom Balancing mask, aspoň nám sa tak zdá. Na pleti je veľmi príjemná a jemne chladí. 

A tu je už sľúbené video! 











Dúfam, že sa vám dnešný článok páčil. Do komentára mi môžete napísať či túto masku máte doma, či ste ju skúšali? Teším sa na vaše komentáre... 

xoxo
Aďka

CONVERSATION

8 Comments:

  1. Masku jsem už viděla, četla několik článků a zatím jen samou chválu, ale vyzkoušené je nemám. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Také se chystám, zítra mám volno tak jdu na to :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. To je přesně maska pro mě:D. Jestli po ní zmizí suchá místa, musím ji mít:D.

    Windy pink style

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Túto masku nepoznám,ale na prvý pohľad vyzerá fajn. Rada by som ju niekedy vyskúšala,takže ďakujem za tip,pretože masky zbožňujem :) . Pekný dník ti prajem!
    http://tmatejcikova.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť