F TRIP: Košice 2018 - Aďulik Sun

TRIP: Košice 2018

Ahojte :)

Hneď na začiatku tohto mesiaca som bola v Košiciach na výlete. Spravili sme si taký malý výletík. Cesta tam bola veľmi zaujímavá, keďže sme cestovali cca 5 hodín, pričom to bolo s tromi prestupmi. Verím tomu, že pre niekoho je to bežné, no pre nás veľmi nie. Uvedomila som si ako bokom žijem, keď ani vlaky nám sem dobre nechodia :) ale späť k výletu. My sme do Košíc prišli na otočku v podstate a tak sme boli iba na hlavnej ulici, kde je toho naozaj veľa. Či už najhlavnejšia pamiatka, kostol, veža ale aj množstvo ďalších kostolov a iných starších budov. Košice majú krásne historický nádych a mne sa tam vždy veľmi páči. Toto bola moja druhá návšteva. A užila som si to. Videla som najhlavnejšie pamiatky a išla som domov. Tiež som tam stihla ešte vianočné trhy, ktoré tam boli :) Počasie nám teda veľmi veľa neprialo, keďže bolo zamračená a miestami mrholilo. Ale to nám výlet nepokazilo. Cesta vlakom bola veľmi zaujímavá, keďže sa nám odkrývali krásny prírody ako Tatry. Neboli vidieť celé, ale aj tak to bolo krásne... A mám pre vás pár fotiek, tak poďme už rovno na tie. :) 









Dom sv. Alžbety :) 












Dúfam, že sa vám dnešný článok páčil. Do komentára mi môžete napísať či ste boli v Košiciach? Páčilo sa vám? Mne absolútne a toto mesto si ma získalo. Teším sa na vaše komentáre... 

xoxo
Aďka

CONVERSATION

4 Comments:

  1. ja som ešte v Košiciach nebola, ale veľmi by som sa tam chcela ísť tento rok pozrieť :)
    MakeupbyVeo

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Som z Košíc, síce momentálne žijem v Prahe. V Košiciach nie je veľa miest, kde sa ozaj oplatí ísť pozrieť ale podľa mňa je hlavná asi to posledné miesto kde by som šla. Ak ti môžem poradiť, tak si určite sprav výlet na vyhliadkovú vežu. Najkrajšie je aj tak okolie Košíc, Janošiková bašta, Sivec... a mnoho ďalších krásnych miest. Ak budeš mať cestu, tak na Ružíne je tiež neskutočné krásne ak vieš kam ísť. :)
    Kristyn Marama

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Určite si to zapíšem a navštívim pri najbližšom tripe :) Ďakujem za tipy!

      Odstrániť