F Vianočné darčeky od mojich spolužiakov ♥ - Aďulik Sun

Vianočné darčeky od mojich spolužiakov ♥

Ahojte :)

Tento rok som sa rozhodla, že vám práve v takomto článku ukážem darčeky. Ale ukážem vám len darčeky od mojich kamarátov, spolužiakov. Títo ľudia mi prirástli k srdcu a tak som im chcela aj s touto cestou poďakovať. Samozrejme, môžem vám ukázať aj ďalšie veci, ale tie asi neskôr alebo len na Instagrame v stories. Uvidíme... My sme si tento rok dávali darčeky - drobnosti, ktoré proste potešia. To som vám hovorila aj v mojich starších článkov. Dôležité sú drobnosti a samotný princíp toho, že si vlastne spomeniete na danú osobu. A to je to kúzlo ♥ 


A čo mi teda tento rok darovali? 


Chcela by som hneď na začiatku ešte raz poďakovať za všetky tieto veci. Tento rok bol výnimočný a ja som rada za každú jednu chvíľu, ktorú sme spolu prežili. Lebo viem, že bola plná smiechu a dobrej nálady! Prehĺbili sme kamarátstva a zistili sme, kto aký je. A to je iba dobré. Verím, že nám to vydrží :) A teda poďme už rovno na tie darčeky...



Sviečku a šálku aj skrytom som dostala od Simi, takže ďakujem! Ak ma sledujete dlhšie viete, že ja sviečky milujem a čajíkujem hlavne pri učení :)



Druhým darčekom od druhej Simonky bol tento sed šálok aj s lyžičkami. Vyzerá to super a už sa teším, keď si dám do jednej z nich kávu. :) 


 Tiež som dostala víno a ja víno milujem. Takže Peťo sa trafil a samozrejme som dostala ešte sladkosti, rovnako tak od Miška. Takže chalanom ďakujem :)


 Ďalší darček je skutočne trefný. Ja Paríž milujem a mojim snom je sa tam pozrieť. Chcem sa tam pozrieť ale s tým správnym človekom, takže verím, že sa mi to podarí raz. Táto drevená vec, sú vlastne puzzle. A ako zabavilo ma to asi na hodinu. A už má svoje miesto, ktoré si sama vybrala. Naozaj ďakujem ♥


Posledným spomenutým darčekom je tento balíček od Sveti, ktorá sa neskutočne tiež trafila. Ružu milujem a všetko, čo je s ňou spojené. Tiež mám rada ružu ako kvet. Veľmi kúzelný moment je napríklad, keď mi chalan donesie jednu  ružu. Je to krásny pocit. Ako to máte vy? Tiež mi napíšte do komentára. V balíku bol ešte rúž v červenej farbe a to ja milujem, ten sa nestratí a ešte dve mydielká. Takže balíček na jednotku. :) 


Dúfam, že sa vám dnešný článok páčil a do komentára mi môžete napísať čo ste dostali od priateľov vy? Dávate si medzi sebou darčeky? Aké? Teším sa na vaše komentáre.

xoxo
Aďka

CONVERSATION

4 Comments:

  1. to je krása pekne vecičky si dostala ja som dostala od kamaratky reiazku a ešte balíček mam po stromčekom necham sa prekvapiť zajtra:)) ty si z prievidze? :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. tak to je pekné :) Som z okolia Prievidze, prečo?

      Odstrániť
    2. len tak ja tiež byvam medzi handlovou a prievidzou:)

      Odstrániť
    3. jaaj tak, no ja bývam na stranu bojníc a podobne :)

      Odstrániť