F RECENZIA: Produkty s Chinínom - maska, tonik a šampón na vlasy - Aďulik Sun

RECENZIA: Produkty s Chinínom - maska, tonik a šampón na vlasy

Ahojte :)

Pred pár dňami som vám sľúbila článok, recenziu na produkty zo stránky expertnavlasy.sk.V minulom článku som vám predstavovala tento eshop a v skratke som vám povedala aj pár slov o produktoch, no dnes sa na ne pozrieme trošku hlbšie. Ja som skúšala chinínovú radu a dokonca si o dva produkty budete môcť aj zasúťažiť na mojej FB stránke (link nájdete v stĺpci na pravo). Dosť slov na úvod a ideme rovno na článok... 


Balíček prišiel dobre zabalený, v škatuli. Všetko bolo krásne zabalené a prišlo to všetko v poriadku. V balíku sa nachádzal šampón, tonikum a maska na vlasy. Pričom šampón a tonikum mi prišlo dvakrát a práve vy si budete o tieto dva produkty môcť zasúťažiť. Už čoskoro na mojej FB stránke... 



Vlasová maska s chinínom je prvým produktom, na ktorý sa pozrieme práve v dnešnom článku. Táto maska má 250g a stojí celých 10 euro. Na stránke sa môžete dočítať, že: 

" Originálny prípravok na oživenie a regeneráciu mastných a rýchlo sa mastiacich vlasov. Chinín stimuluje prekrvenie vlasovej pokožky, aktiváciu vlasových korienkov, čím podporuje rast vlasov a upravuje ich nadmerné padanie. Výluh z kôry chinínovníka má posilňujúce vlastnosti pre obnovenie hrúbky a energie rednúcich vlasov bez života. Podporuje mikrocirkuláciu pre zdravo vyzerajúce vlasy, posilňuje vlasový keratín pre viditeľnú hrúbku a vitalitu vlasov. Žihľava pri pravidelnom používaní reguluje tvorbu lupín a mazu. Efektívne pôsobí v boji proti padaniu vlasov, dodáva lesk a zdravý vzhľad vlasov. Mandľový olej je vhodný na starostlivosť aj o veľmi suché, kučeravé vlasy aj vlasy poškodené od nadmerného slnenia. Výrazne zlepšuje kvalitu vlasov, vyživuje a hydratuje vlasové korienky do hĺbky, dodáva vlasom výrazný lesk, obnovuje ich elasticitu a pevnosť. Vlasovú pokožku upokojuje, hĺbkovo hydratuje a ochraňuje ju pred nadmerným odmastením, čím zabraňuje vzniku suchých lupín. Mandľový olej patrí medzi najsilnejšie prírodné stimulátory rastu vlasov. "


Táto maska sa dá používať  hneď tromi spôsobmi. Prvý spôsob je ihneď po umytí vlasov, kedy máte naniesť do umytých vlasov, nechať pôsobiť 10 min a vlasy treba opláchnuť. Druhý spôsob je, že masku nanesiete v prípade mastných korienkov bez umývania vlasov priamo ku korienkom. Nanášate ako krém na pokožku a potom vlasy umyjete šampónom. Tretí spôsob je, že masku nanášate v prípade suchých vlasov. Kedy vlastne masku nanášate ako výživu, takže do končekov naneste masku a nechajte voľne pôsobiť, pričom už vlasy neumývate. 

Ja som vyskúšala všetky tri postupy a druhy nanášania. Najviac mi vyhovoval klasický spôsob, teda prvý spôsob. Maska vlasy nezaťažuje, dodáva jemný lesk. Krásne vonia a vlasy ešte voňajú približne 2-3 dni. Konzistencia je tak stredne hustá, pričom sa aplikuje veľmi pohodlne. Vlasy sa dobre rozčesávajú. Ak som masku nanášala druhým spôsobom, tak moje vlasy, resp. korienky vlasov a pokožka boli v pohode, žiadna alergická reakcia, ale nevidela som žiadny iný efekt, čo môže byť aj tým, že netrpím na mastenie vlasov. A tretí spôsob som skúsila, no mala som rýchlejšie mastné vlasy.
 -

Ja som s maskou spokojná. Určite vám ju môžem odporučiť. Maska je dobrá, aplikácia je veľmi jednoduchá a vlasy nezaťažuje. Za mňa určite veľké ÁNO! :)



Druhým produktom je šampón, ktorý tiež obsahuje chinín. Tento šampón má tiež 250g, pričom je v plastovej nádobe, ktorá sa dobre stláča. Hore sa nachádza otvor, cez ktorý vám nevyjde polka produktu, takže to hodnotím veľmi pozitívne. Cena za šampón je 7,50 eur. Na stránke sa nedočítate, že: 

" Originálny šampón pre mastné vlasy, problémy s mazotokom a podporu rastu vlasov. Chinín stimuluje prekrvenie vlasovej pokožky, aktiváciu vlasových korienkov, čím podporuje rast vlasov a upravuje ich nadmerné padanie. Výluh z kôry chinínovníka má preukázateľné posilňujúce vlastnosti pre obnovenie hrúbky a energie rednúcich vlasov bez života. Podporuje mikrocirkuláciu pre zdravo vyzerajúce vlasy, posilňuje vlasový keratín pre viditeľnú hrúbku a vitalitu vlasov. Pridaná soľ z mŕtveho mora vďaka jedinečnému zloženiu intenzívne hydratuje a regeneruje vlasovú pokožku. " 

Šampón sa používa úplne klasicky. Na obale nájdete odporúčanie, že by ste mali šampón používať primárne ku korienkom vlasov, kedy potom po umytí máte naniesť balzam alebo masku. Ja som skúšala aj takto, aj klasicky a rozdiel som nevidela, takže ho môžete používať úplne klasicky ako každý iný šampón. Vôňa šampónu je veľmi silná, no taká pekná. Mne chinín  všeobecne veľmi vonia, takže ani tento produkt nie je výnimkou. Textúra Šampónu je skôr redšia, pričom to vôbec nevadí. Na penu stačí málo produktu. Vlasy u po ňom umyté. Vlasy nie sú rýchlejšie mastné, takže za to veľké plus. Šampón skôr vysúša, resp. treba použiť po ňom masku, čo je prirodzené, keďže tam je chinín. Vlasy bez masky sú tvrdšie a neforemné, ťažšie sa rozčesávajú. Po použití hocijakej masky alebo balzamu je to hneď iné. Takže na to veľké pozor...



Tretím produktom je tonik na vlasy, tiež s obsahom chinínu. Tonik je vo veľkosti 150g, pričom je opäť v plastovej nádobe, ktorá sa dobre aplikuje. vôňa je opäť silnejšia a stojí niečo málo cez 5 euro. Na stránke sa tiež dočítate, že: 

" Originálny prípravok na stimuláciu a prekrvenie zdravej vlasovej pokožky. Chinín stimuluje aktiváciu vlasových korienkov, čím podporuje rast vlasov a upravuje ich nadmerné padanie. Výluh z kôry chinínovníka má posilňujúce vlastnosti pre obnovenie hrúbky a energie rednúcich vlasov bez života. Podporuje mikrocirkuláciu pre zdravo vyzerajúce vlasy, posilňuje vlasový keratín pre viditeľnú hrúbku a vitalitu vlasov. Pridaná soľ z mŕtveho mora vďaka jedinečnému zloženiu intenzívne hydratuje a regeneruje vlasovú pokožku. Výťažok z repkového oleja pomáha udržiavať vlasy hydratované, mäkšie a pružnejšie. Tonikum udržujte uzatvorené. " 


Jediné mínus, ktoré by som považovala je fakt, že aplikátor, tento priesvitný, je taký, že keď raz otvoríte, tak už nikdy poriadne nezavriete a ak sa vám to prekotí, tak sa môže stať, že si aj vylejete polku produktu. Inak čo sa týka samotného produktu, tak je dobrý. Pokožku jemne schladí. Vlasy sú silnejšie a na pocit sú pevnejšie. Neviem či mi vlasy po ňom rastú, ale vidím, že niečo sa mi s tými vlasmi deje - v pozitívnom zmysle. Takže za mňa ÁNO! :)


Dúfam, že sa vám dnešný článok páčil a teším sa už teraz na ďalší článok. Do komentára mi môžete napísať či používate chinínové produkty a ako ste s nimi spokojné? Teším sa na vaše komentáre... Za mňa vám môžem túto radu odporučiť. Je veľmi dobrá a vlasom prospieva. 

xoxo
Aďka

CONVERSATION

4 Comments:

  1. Já jsem četla, že chininové přípravky jsou na vlasy fajn, ale ještě jsem žádné nevyzkoušela. Vcelku mě tyto produkty zaujaly. Děkuji ti za tip :)
    http://life-by-marie.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Nemáš za čo :) Môžem tuto stránku odporučiť :) Aj balík bol rýchlo doma :)

      Odstrániť
  2. Taky používám šampony s chininem a jsem velmi spokojená. Je pravda, že dost vysušují, ale mým mastnějším vlasům to vyhovuje. A do délek vždy použiju něco výživného. Celá tato sada vypadá dobře a nejvíce mě zaujala maska. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť