F NOVINKY: Prevoňané Vianoce so značkou Nivea - Aďulik Sun

NOVINKY: Prevoňané Vianoce so značkou Nivea

Ahojte :)

Pred pár dňami mi prišiel krásny vianočný balíček od značky Nivea. Rozhodla som sa, že vám ukážem čo mi v ňom prišlo, keďže si myslím, že značka Nivea sa veľmi posunula v darčekoch a baleniach. Na prvý pohľad to hneď vyzerá super a ako ja som vždy nadšená a ďakujem za takúto spoluprácu. Vidieť, že si dajú záležať na každom detaile. A čo mi prišlo? 




Balíček bol opäť perfektný :) 


 Našla som tam hneď ponožky, ktoré sú extra teplé a huňaté :) Krása a už sa teším, keď si ich znovu dám... A ja navyše modrú milujem, takže určite nezapadnú prachom. Na fotke nižšie môžete opäť vidieť v skúmavke vanilku. Áno, skutočná vanilka, keďže celá táto rada je o vanilkovej vône, tak mi poslali aj jeden originál :) Vyzerá to skutočne dobre.



 Nechýbalo ani maslo na pery či balzam, ktorý je z vianočnej sady.



 Pena do sprchy, resp. sprchová pena je TOP a Nivea tento produkt skutočne vie. Ja som ich nich už mala jednu radu (bola taká ružová) a bola skvelá. A na fotke nižšie môžete vidieť telové mlieko tiež s vôňou vanilky. Krásne to vonia, veľmi decentne.


Dúfam, že sa vám dnešný článok páčil a do komentára mi môžete napísať či máte doma nejaký produkt od značky Nivea alebo aj konkrétne z týchto produktov? Teším sa na vaše komentáre... 

xoxo
Aďka

CONVERSATION

4 Comments:

  1. Tyhle výrobky jsem ještě neměla, kromě labella a ty ponožky jsou super. Moc krásný balíček. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
  2. ooo,tak tie musia nádherne voňať! a to, že do balíčku pribalili aj vanilku je naozaj super nápad! :) hneď by som si spravila nejaké vanilkové mlieko :)
    MakeupbyVeo

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ja akurát premýšľam, čo s tou vanilkou, tak Ďakujem za nápad :D

      Odstrániť