F Môj rok 2017: Každý rok má svoje príbehy - Aďulik Sun

Môj rok 2017: Každý rok má svoje príbehy

Ahojte :)

Rok sa s rokom stretol a oslavujeme Silvester, čo značí, že nový rok sa nám nezadržiteľne blíži. Mne to nedá a chcela by som sa vrátiť ešte späť k roku 2017, veď treba spomínať a kedy viac ako práve v tento deň? Keď tak nahrubo porozmýšľam, tak tento rok bol skutočne pestrý. Neviem či je to dobré alebo nie, no rozhodne som sa nenudila. Nediali sa nejaké prelomové zmeny, no skôr to vnímam ako rok poznania samej seba. Samozrejme, mám za sebou niekoľko skvelých zážitkov s priateľmi, rodinou, no prišla som aj na také veci, ktoré chcem dosiahnuť či naopak nechcem. Tiež som pochopila, kto je skutočný priateľ a tiež aj to, že nič nejde držať na silu a na všetko treba aspoň dvoch, čo sa týka vzťahov. Ja som vždy patrila k ľuďom, ktorí majú vždy ružové okuliare a veľmi ťažko ich skladajú dole. A spravia to až vtedy, keď je fakt zle. A potom sa len tak tak dávajú dokopy, ale to som už na konci roka, tak poďme sa spolu pozrieť, ako vyzeral môj rok 2017...


Rozhodla som sa, že článok opäť rozdelím podľa mesiacov, takže poďme rovno na to! 

Január:

Tento mesiac som venovala blogu, písala som nové články a snažila som sa dať dokopy aj vizuálnu stránku, no aj spolupráce. Veľa z nich som prerušila, no nabrala som aj nové, ktoré sú výhodné aj pre vás. V tomto mesiaci nám aj krásne snežilo a ja ako milovník snehu som si to patrične užívala. Tieto dni boli aj v znamení návštev a stále sme mali doma starkú, ktorá bola s nami až do Marca. Tento mesiac som párkrát navštívila aj mimo školy Partizánske za priateľmi, ktorí mi veľmi prirástli v tomto období k srdcu. Tento mesiac bol veľmi v znamení hádaniek. Tiež som mala skúšky v škole a to pre mňa znamenalo len jedno - STRES. Čoraz bližšie ku koncu tohto mesiaca bolo, tak Partizánske sa stávalo čoraz viac mojim domovom, takým druhým domovom. Bola som tu kvôli škole, potom kvôli priateľom a zrazu som tu bola častejšie ak doma - teda miestami. Bol to ale pre mňa taký relax, keďže doma som pracovala na blogu, pomáhala rodičom a nikdy som sa nezastavila. Ťažké bolo si nájsť čas aj ísť do toho mesta Partizánske. Moje narodeniny som oslavovala v Prievidzi s priateľmi presne v tento deň. Bol to skvelý deň, lebo som mala pocit, že som s ľuďmi, ktorí ma majú skutočne radi. Ja už nie som na veľké oslavy, takže sme len behali, prechádzali sme sa po meste. Páčilo sa mi to a už navždy moje 21.narodeniny budú späté s týmito ľuďmi. Ďakujem ♥ Na konci mesiaca sme prekonali na blogu 181 tisíc pozretí a ja som bola neskutočne šťastná. 

Február:

Na začiatku tohto mesiaca som sa zúčastnila natáčania show Uhádni môj vek, kde som si to užila. Bol to skvelý zážitok a vidieť také natáčanie niečoho do telky je veľmi zaujímavé. V tomto mesiaci som bola aj na koncerte Kaliho. Kto ma sleduje dlhšie tak vie, že ja ho milujem a poznám všetky jeho pesničky, takže si viete predstaviť, ako som sa zabavila. Bola som tam aj kamarátkou a stretla kamošov. Niekto mi tam chýbal, ale aspoň cez FB sme boli v kontakte, i keď to bolo iné...


Marec: 

Hneď prvý deň som si užila na akcii pre blogerky, ktorú organizovala spoločnosť fabulous, ktorá združuje blogerky. Bola to skvelá akcia a ja som si to strašne užila. S kamoškou, ktorá býva cez 100km odomňa, tak sme oslávili, že sa poznáme už 7 rokov. To je skvelé. V tento mesiac sme mali ísť na výstavu do Ba, ale nakoniec to z nejakých dôvodov nevyšlo, ale to nie je prvý a ani poslednýkrát, čo niečo takto nevyšlo s týmito ľuďmi, takže žiadne sklamanie. V tomto mesiaci som opäť navštívila klub a to konkrétne som chcela ísť na koncert Iné kafé, čo je moja obľúbená kapela. Vyrastala som na nich koncert to bol skvelý. Mám naň veľmi zaujímavé spomienky a asi na tento deň nikdy nezabudnem, keďže to zmenilo takmer všetko. Stretli sme sa s priateľmi. Tento deň som stratila hlas, takže som sa musela liečiť, keďže som rozprávala ako chlap, ktorý 80rokov fajčí a pije :) 


Apríl:  

Tento mesiac sa veľmi toho nedialo. Bol to skôr taký mesiac v znamení školy a robenia semináriek. Tiež som bola na oslave narodenín jedného super kamoša, takže super super. Tento mesiac bol ale hlavne náročný na psychiku, keďže bol plný stresu, skúšok a situácii, ktoré mi dávali zabrať. Čo vám poviem, niekedy je to lepšie v živote a niekedy horšie. Niekedy vás v živote ľudia sklamú, ale to neznamená, že sú zlí ľudia, len proste aj oni zlyhali. To sa stáva. Napriek tomu nie je dobré si nechať skákať po hlave. V tomto mesiaci sa odohrali veci, ktoré som sa dozvedela aj potom časom, takže mám z neho úplne zimomriavky. Ale som rada, že sa to stalo, lebo inak by som žila v klame... Ale ako sa hovorí, keď niečo odíde, tak niečo príde. Ja som získala v tomto období jedného človeka, ktorého si neskutočne vážim a som za neho a za všetko s ním vďačná.

Máj: 

Tento mesiac začal s akciou v Bojniciach, ktorá sa volá Strašidlá. Bola to skvelá akcia, takže som rada za ňu. Začiatok mesiaca bol povedzme veľmi depresívny, ale nie až tak, aby som sa nemohla nad to všetko povzniesť, aj keď to tak na prvý pohľad nevyzeralo. Časom to všetko zmizlo a vďaka priateľom som si uvedomila hneď niekoľko vecí a som rada, že pri mne stáli. Nie všetkým za zavďačíte a nemôžete sa o to ani snažiť. Je len na vás komu venujete pozornosť, koho ignorujete. Netreba veci živiť ak niečo nefunguje. Mesiac bol o znamení prerušenia vecí, ktoré nerobia šťastnými ani jednu stranu. S odstupom času som veľmi rada, že som to zvládla a že sa to vôbec stalo. Ono hovorím si... Karma je zdarma. A keď tak pozerám, tak vidím, že karma funguje. :) 



Mesiac Máj pokračoval v skvelom znamení a to akciou Spartan Race, kde  som si to skutočne užila. Bola to skvelá akcia a klobúk dole každému, čo prešiel cieľom. Odporúčam navštíviť alebo si pozrieť. Do konca mesiaca som ešte párkrát bola v škole a oslávila narodeniny mojej starkej, ktorá oslávila krásnych 89 rokov. 




Jún: 

Tento mesiac som oslávila MDD asi 10krát. Behali sme aj so šmýkalou, takže som si užila všetky deti, ktoré prišli. Oslávili sme aj založenie blogu, konkrétne 12.6.. Blog sme založili v roku 2014, takže už sme spolu veľmi dlho. Aspoň mne to tak príde. Vďaka blogu som toho veľa zažila a ja som strašne rada, že som cez to všetko prešla, naučila sa veci. Veľa mi to dalo, no aj vzalo. Ale to je tak vždy, keď niečo robíte. Či už píšete blog alebo robíte niečo iné. Ja mám v tomto mesiaci aj meniny, takže tie som oslávila s rodinou, no aj s kamarátmi. Prišiel aj kamarát z ČR, čo si vážim, takže sme oslávili všetko ako sa len dalo. Bolo parádne. Pomaly som sa už chystala na leto, dali sme si von na dvor bazén a začala som si užívať chvíle slobody a voľna.. 


Júl: 

Tento mesiac bol v znamení výletov s rodinou, priateľmi ale aj voľných dní, kedy som si uvedomila ako ja milujem slobodu a nemám rada, keď mi niekto "pristrihuje" krídla. Potrebujem jednoducho čas pre seba a je to pre mňa dôležité ako aj láska v živote. Veľmi tenká hranica, no stále potrebujem k životu obidve veci. Bola som napríklad v Detve. Bola som pozrieť kamaráta na jeho vlastnom koncerte, potom som bola na Hudbaťovke, kde bol koncert Zoči-voči. Na konci tohto mesiaca sme boli v Tatrách s rodinou, kde sme si to opäť užili. 








August: 

Tento mesiac bol zas v znamení festivalov. Ja som tento rok absolvovala hneď niekoľko - najviac sa mi opäť páčil v Žiari nad Hronom, kde som doobeda bola na kúpalisku a poobede som si užívala koncerty známych slovenských interpretov. Bolo tam opäť super a ja som si to užila. Tiež ma prišli pozrieť aj spolužiaci. Tiež som bola na akciách, kde som ani nevedela, že to robia. Ale všetky boli super a som rada, že mám priateľov, ktorí ma dostali von. Tiež ocino bol na majstrovstvách sveta v behu veteránov. 























September: 

Tento mesiac začal hneď jarmokmi a pokračovali aj celú jeseň. Tiež som sa zapísala do tretieho ročníka na VŠ, takže ma čakal najťažší ročník a snáď vám tu o rok budem písať, že som Bc. Dúfam! Tento mesiac som bola aj na mojom prvom stand upe so Sajfom, volalo sa to "Také zo života". Absolvovala som jarmok napríklad aj v Bošanoch či Púchove, Zlaté Moravce. Tento mesiac bol náročný hlavne psychicky, ale opäť som to všetko zvládla... 

 Október: 

Tu som išla do Budapešti na výlet s mojou sestrou. Tiež som bola na koncerte Majka Spirita v Bratislave a tiež na koncerte Hip -Hop live in Partizánske, kde bolo parádne! Tento mesiac bol pre mňa takým znovuzrodením a musím uznať, že som asi pochopila, kto je skutočný priateľ a kto nie. Kto to hral na dve strany a tiež aj to, že nie s každým človekom koho stretnem, musím byť kamoška. Ďakujem všetkým priateľom, ktorí sú tu pre mňa. Bolo to pre mňa naozaj oslobodenie. Ono, niektoré veci sú lepšie nepovedané a je lepšie, keď niekto nevie, že to viete a idete ďalej...






November: 

November bol pre mňa pochmúrnym mesiacom. Mám pocit, že stále iba pršalo, bolo zamračené a nejako sa mi to počasie veľmi nepáčilo. Nevadí... Aj v tomto mesiaci som si spravila radosť a bola som na koncerte Celeste Buckingham v Žiline. Tiež som opäť veľa premýšľala, ale prišla som tentokrát na zaujímavé fakty. O tých vám poviem v nejakom inom tematickejšom článku. V novembri som bola často aj v škole a opäť som sa vrátila do kolobehu Kanianka - Prievidza - Partizánske a späť. Bolo to náročné, no dá sa to ak vám za to tí ľudia tam stoja. A teda aj škola, samozrejme :) 






December: 










Tento mesiac som bola hlavne s priateľmi. Tiež som bola na koncerte Separa na jeho Pancier tour. Navštívila som aj konferenciu na našej škole, ktorá bola výborná. Malý výlet do Bratislavy sa hodil. Tiež som tam bola ešte asi dvakrát a to vždy v škole. Vianočné trhy boli v znamení a ja som ich navštívila hneď niekoľko. Stretávala som sa aj s priateľmi a stále som behala aj do školy, takže som bola vždy niekde na ceste medzi PD a PE :) Miestami to bolo komické... Vianoce ste moju už videli, takže o tých vám tu hovoriť nebudem. Prišla k nám aj starká, takže sme teraz opäť piati doma...


Musím si zaklopať na drevo, ale môžem povedať, že som spokojná. Do nového roku vstupujem s pokojným, krásnym pocitom. Viem, že som v roku 2017 spravila maximum a využila som každú chvíľu, čo som mohla. Ľudia prišli, odišli, no praví zostali. Uzavrela som kapitoly, odpustila druhým a odpustila sebe, že som im to vôbec dovolila. Do roku 2018 vstupujem s novým a čistým štítom otvorená novým príležitostiam. Vstupujem do nového roku silnejšia a s jasnejším pohľadom. Teším sa na to, čo mi rok 2018 prinesie. Viem, že to bude opäť jazda všetkých jázd a ja si ju naplno užijem. Rozhodujem sa vždy srdcom a preto môžem povedať, že presne takto som to chcela, hoci niektoré veci boli ťažké aj pre mňa. Som tu nová, pripravená... Teším sa na rok 2018, tak poďme na to!


Chcela by som vám zaželať ešte krásny koniec roka 2017 a tiež vám chcem zaželať ešte krásny aj začiatok roka 2018. Nech je rok 2018 pre vás plný úspechov a nech si ho naplno užijete. Verím, že sa budeme stretávať aj na blogu počas ďalšieho roka. A neprežeňte to s oslavou :)


Dúfam, že sa vám dnešný článok páčil a teším sa na ďalší článok. Do komentára mi môžete napísať aký zážitok je pre vás ten TOP za rok 2017? Teším sa na vaše komentáre... Pre mňa TOP zážitok, znamenie alebo celkovo bol vlastne celý rok. Hlavne tie ťažké obdobia, ktoré ma veľmi veľa naučili. Som vďačná za všetko dobré, no aj za to zlé. Tiež za každého jedného človeka. Ďakujem ♥

xoxo
Aďka

CONVERSATION

0 Comments:

Zverejnenie komentára