F Som na dne #20 - Aďulik Sun

Som na dne #20

Ahojte :)

Poznáte také tie dni, keď vonku prší a vy nemáte doma čo robiť? Všetko je už upratané, do školy či práce všetko pripravené, YT-videá už prehraté. Ja presne v tomto momente upratujem kozmetiku, triedim kozmetiku. Mám jej doma veľmi veľa a tak niekedy pretriediť je fakt už potrebné. Vtedy dávam súťaž alebo niečo darujem. A keď je už aj toto spravené, tak ide na rad kúpeľňa, kde vytriedim všetko minuté alebo pripomeniem veci, ktoré sú už pri dne, no treba ich ešte minúť. A to sa stalo aj dnes a preto tu máme zas všetko takmer z kúpeľne. Verím, že vás článok bude aj tak baviť, tak poďme na to... 


Začala by som hneď z ľavej strany. Tam sa nachádza mydlo z mandlí. Toto mydlo som našla v Lídli, kde stalo okolo 2 euro, pričom sa jedná o náplň. Mydlo je riedke, no nemám mu čo viac vytknúť. Vôňa je krásna a ruky nie sú vysušené... 

Pena do kúpeľa od značky Balea. Prvá je kokosová a druhá je malinová. Pena je bohatá. Pri tej malinovej som mala problém, že celkom málo penila a trebalo väčšie množstvo. Kokosová bola úplne v pohode a obidve krásne voňali. Pena je potom krémová. Jedno balenie stojí okolo 2 euro, čo je super cena. Ja už mám doma zase tú kokosovú, keďže som si ju zamilovala. 

Šampóny od značky Head and shoulders. Šampón je skvelý. Ja mám doma už ďalšie balenie a asi bude v ďalších spotrebovaných produktoch. Ja som si ho zamilovala. Je hustý, vonia dobre. Vlasy umyje a lupiny sú po ňom menej výrazné, až časom úplne zmiznú. Vlasy mi nejako nezaťažuje. 

Cien vatové tampóny. Tieto vatové tampóny stoja asi jedno euro. Podľa mňa sú dobre. Sú dookola prešité, takže sa mi nerozdeľujú na dva kusy. Ja som s nimi spokojná a kupujem si ich vždy, keď som v Lídli. 

Bioderma peeling. Zdá sa mi, že aj článok na tento peeling bol, minimálne som vám o ňom už hovorila. Ja mám rada krémové peelingy, keďže mi pleť toľko nevysušujú a toto je presne ten prípad. Je to drahší produkt, no stojí za to a ja si ho idem dnes kúpiť znovu. Moju pleť mi dal dokopy a to sa cení...


Catrice korektor. Tento korektor je môj must have. Ja ho používam na kruhy pod očami, no je dobrý aj na vyrážky. Záleží na tom, či máte radšej hustejšie alebo redšie konzistencie. Tento korektor podľa mňa patrí k tým hustejším konzistenciám, no stále je na pleti veľmi ľahký. Kryje veľmi dobre. 

Sprchový gél od značky Fa. Krásne voňal. Je s vôňou kokosu. Parádna vôňa. Penil krásne, bol super krémový. Bol super... Kúpila som ho niekde v 101 drogérii. 

Nivea sprchová pena. Trend tohto leta. Aspoň mne to tak príde. Voňala krásne, sladko. Ja nie som veľmi obľúbenec týchto pien, no bavilo ma to. Bolo to niečo iné ako všetky sprchové gély. Mne sa to páčilo. Konkrétne táto pena bola skutočne krémová, jemná a nijako nevysušovala. 

Posledným produktom je micelárna voda od značky Soraya. Stála asi 3 eurá. Bola dobrá. Odlíčila pleť, no nebol to žiadny zázrak. Je to také medzi. Napríklad klasická od Garnieru je oveľa lepšia a takmer za rovnakú cenu vo výpredaji. 



Dúfam, že sa vám dnešný článok páčil. Do komentára mi môžete napísať čo ste naposledy minuli vy? Teším sa na vaše komentáre... 

xoxo
Aďka

CONVERSATION

2 Comments:

  1. Penu do kúpeľa od Balei som ešte v žiadnej drogérii nevidela. :) Určite sa po nej popozerám. :)

    www.annslifea.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. majú ju iba v DM drogérii a väčšinou pri sprchových géloch :)

      Odstrániť