F Tipy na dve webstránky, ktoré som našla tento mesiac - Aďulik Sun

Tipy na dve webstránky, ktoré som našla tento mesiac



Ahojte :)

Vo svete internetu sa pochybuje hneď niekoľko stránok, ktoré vám ponúkajú služby, že vám vrátia peniaze z nákupu. Aj na mojom blogu bola jedna spomínaná. Dnes by som vám chcela ale ukázať stránku, kde nájdete kupóny na zľavu v rôznych eshopoch. Ak nakupujete cez internet, tak toto bude tá správna voľba práve pre vás. Tiež vám chcem ukázať aj tip na stránku, kde nájdete všetko – doslova. Nájdete tam doplnky, obuv, oblečenie pre ženy, mužov či dokonca aj deti. Nebudem to viac predlžovať a poďme rovno na tie tipy...



Ako prvý by som vám predstavila teda portál, kde nájdete všetko. Táto stránka sa volá topmoda.sk. Nájdete tu oblečenie, obuv a doplnky pre ženy, mužov, no aj deti z rôznych eshopov. Takýchto stránok je veľmi málo, kde oblečiete komplexne všetkých členov rodiny a za dobrú cenu.  Navyše, čo som pozerala, tak ani ceny fakt nie sú prehnane vysoké a pohybujú sa v takom priemere. Čo je skvelé. Značky sú tam tiež rôzne, no skôr také tie menšie, ako napríklad ONLY či Bench.  Okrem oblečenia nájdete na stránke aj parfémy od značiek, ako je napríklad Channel či Dermacol s ich novinkou vo forme vôní. Pri tých drahších značkách máte dokonca aj poštovné zdarma.  Keď prejdete rôznymi kategóriami, tak zistíte, že pri väčšine produktov máte poštovné zdarma, čo sa nevidí všade.  Okrem toho, na stránke nájdete aj magazín. Niečo ako blog. Magazín je plný článkov s tipmi, rozhovormi či plný zaujímavosti zo sveta módy. Myslím si, že väčšina z vás si tam nájdete niečo pre seba. Mňa najviac zaujala kategória lifestyle, kde nájdete články na účesy, ale aj tipy ako naložiť s nepoužívaným oblečením. Ale to je čisto príklad, nachádza sa tam množstvo článkov, ktoré sú skutočne zaujímavé. 


Za mňa vám môžem túto stránku skutočne odporučiť. Nachádzajú sa na nej rôzne tipy či už ohľadne módy alebo aj tej beuty sféry. A to sa cení vo svete, kde každý píše o všetkom a každý je odborník. Nájdete tam aj rôzne aktuálne trendy. A navyše, čo mňa zaujalo najviac je fakt, že stránka je prehľadná. Často sa mi stáva, že web, ktorý chce byť multifunkčný a chce tam mať všetko je zrazu neprehľadný. A to odrádza aj mňa čitateľa.  Táto stránka je prehľadná a čistá. Máte rôzne kategórie a nájdete v nich úplne všetko. Keď chcete nakupovať, tak si beháte po kategóriách a nevyskakujú na vás nejaké články, o ktoré ani nestojíte. A to sa cení. Jednoducho povedané, nie sú vám podsúvané články a informácie, ktoré nechcete vidieť. Ja tento portál hodnotím veľmi kladne. Navyše, teraz sa blíži pomaly ale isto aj obdobie Vianoc a aj na tejto stránke sa dajú nájsť krásne darčeky... Stránku nájdete na FB ale aj Instagrame.

Ako druhú stránku vám ukážem eshop, ktorý má veľa konkurencie, i keď sa nad tým zamyslíte, tak ani nie. Za posledný rok som si všimla veľký BUM stránok, ktoré ponúkajú vrátenie peňazí, keď práve cez ich stránku spravíte nákup na nejakom eshope z ponuky. Dokonca aj na mojom blogu ste mohli vidieť jeden tip na takúto stránku. Dnes vám ale chcem ukázať stránku, ktorá nie je až tak komplikovaná. Čo si budeme hovoriť. Spraviť nákup cez nejakú stránku, potom zaplatiť, čakať na vrátené peniaze a potom si to dať vyplatiť. To je veľmi zdĺhavé. Stránka, ktorú vám tu dnes ukazujem je o čosi jednoduchšia. Jedná sa presne o stránku zlavovekody.sk. Na túto stránku sa v podstate nemusíte ani registrovať. Stačí vyhľadať svoj eshop a pozrieť či náhodou nie je nejaký kupón práve na to, čo vy potrebujete. Často sú tie kupóny na nejaké značky a nad nejakú sumu, no to je taká klasika. Zľavy sú celkom vysoké, niekedy aj nad 15 % a to je pri takom väčšom nákupe pekné percento.  

Na stránke máte rôzne kategórie, napríklad sú to:

  • Drogéria a parfémy
  • Knihy a hudba
  • Šport
  • Zábava
  • Zdravie a krása
  • Obuv
  • Oblečenie
  • Cestovanie
  • Darčeky
  • Ostatné
  • A mnoho ďalších...


Stránka je opäť jednoduchá na ovládanie. Zvládne to tam úplne každý, Môj ocino sa tam tiež vyzná a vie s touto stránkou robiť a to má už dávnejšie po 50siatke. Takže nie je to nič náročné ani pre staršie ročníky. Na stránke nájdete rôzne eshopy, ktoré sú aj známejšie vo svete internetu, no aj tie menej známe, a sú to napríklad teda:

  • Alza.sk
  • Baťa
  • Notino.sk
  • Martinus.sk
  • Hej.sk
  • Footshop
  •  Nazuby.eu
  • Timestore.sk
  •  Topanky.sk


A mnoho, skutočne mnoho ďalších eshopov a firiem.  Je tam skutočne z čoho vybrať. Treba na to myslieť pri objednávke. Vlastne kód, ktorý nájdete na tejto stránke, tak ho zadáte pri objednávke do poľa „zľavový kód“  a percento sa vám automaticky odpočíta od sumy, ktorú máte zaplatiť. Ušetríte hneď, viete koľko a máte vybavené. Toto je asi najjednoduchší spôsob ako šetriť, ak sa teda eshop nachádza v ponuke.  Jedná sa teda o zľavy v internetových obchodoch. Kupóny neplatia v kamenných predajniach. Takmer som zabudla. Aj na tejto stránke sa nachádza taký malý blog, ktorý nazvali nákupný radca, kde nájdete nejaké články ohľadne tipov a podobne. Určite sa pozrite aj sem...  A budem sa opakovať, ale obdobie Vianoc sa blíži a ušetrené každé euro či koruna sa hodí. Na stránke navyše nájdete eshopy, ktoré sú známe u mladých ľudí a dá sa aj tu vybrať opäť nejaký krásny darček a pritom aj ušetríte, čo sa fakt hodí pri väčších nákupoch.


Dúfam, že sa vám dnešný článok páčil. Ak by ste chceli viac takýchto tipov na stránky a eshopy, tak mi určite dajte vedieť. Tiež mi môžete napísať do komentára či ste poznali tieto dve stránky? Nakupovali ste na nich? Poznáte stránku zlavovekody.sk? Čo si o nej myslíte? Teším sa na vaše komentáre. Za mňa určite áno obidvom webom.  Prvý je super praktický a druhý je zas výhodný. Je lepšie ušetriť rýchlo a hneď. Máte jednoducho istotu, že tie peniaze naozaj ušetríte. To mi príde lepšie a férovejšie, no nie? Čo si myslíte vy?

xoxo
Aďka

CONVERSATION

4 Comments: