F Som na dne #19 - Aďulik Sun

Som na dne #19

Ahojte :)

Po celkom dlhej dobe tu máme článok o spotrebovaných produktoch, ktoré sa mi nahromadili. Ja som upratovala opäť kúpeľňu a niečo som minula a niečo jednoducho už muselo ísť preč. Dnes to bude plné produktov, ktoré sú praktické a určite ich máte doma aj vy! Tiež máte pocit, že keď si upracete izbu, kúpeľňu, tak si automaticky upracete aj hlavu? Ja to tak mám vždy a možno práve preto rada upratujem. No dosť zamyslenia a poďme radšej ku článku. Tentokrát tu toho nebude veľa, no napriek tomu som sa rozhodla, že tento článok spravím už dnes... 




 Hovorím, že dnes tu toho nebude vôbec veľa, ale o to praktickejšie to bude :)


Micelárna voda od značky Garnier. Táto ružová je moja obľúbená. Ja si ju kupujem vždy dookola v DM drogérii, no zoženiete ju v podstate všade. Stojí okolo 6 euro, no dá sa získať často v zľavách alebo vo výhodných baleniach. Odlíči krásne, bez problémov a bez drhnutia očí či celkovo pleti. Trošku jej treba pomôcť s očným odličovačom, no to je normálne, keďže je určená hlavne na tvár. Ja som s ňou vždy nadmieru spokojná a môžem vám ju odporučiť. Mám túto ružovú variantu radšej ako tú zelenú. Táto nevysušuje a svoju prácu robí super. 

Pena do kúpeľa od značky Balea - táto pena je skvela. Ja mám radšej tieto so širokým hrdlom a tiež v tmavom hnedom balení. Zdá sa mi, že robia aj väčšiu penu ako tie klasické litrové. Toto je pollitrové balenie  a stojí okolo 2 euro. Som nadmieru, fakt nadmieru spokojná a kupujem vždy dookola. Krásne vonia a pena je skutočne bohatá. 

Čierna maska na čierne bodky. Ja mám túto z eshopu rosegal.com, no dá sa kúpiť aj na iných ázijských eshopoch. Stála okolo 3 dolárov a ja som s ňou bola spokojná. Netrhala vôbec pleť a dávala som dole super. Trošku som od nej viac čakala, no niečo dole z tých čiernych bodiek skutočne dala. Je otázne či vám to stačí. Keďže ja s nimi veľký problém nemám, tak mi to stačilo, no mohla byť dať aj trošku viac zo seba. Ja som si ju kúpila, lebo som ju chcela iba skúsiť. 

Suchý šampón na vlasy od značky Batiste. Toto je asi klasika a nemusím nijako predstavovať. Ja som s ním spokojná. mne vydrží veľmi dlho, keďže ho nepoužívam tak často - lebo nemusím. Používam ho, len keď fakt nestíham a musím mať vlasy fresh. 

Očný odličovač očí od značky Mincer. Tento odličovač je dobrý. Viac som k nemu písala v článku o doličovačoch na oči, takže určite mrknite tam. 

Denný krém od značky Dermacol. Tento krém je konkrétne mandľový a ja som s ním spokojná. Je hutnejší, čo mám ja radšej. Na pleti je veľmi ľahký, nezaťažuje pleť. Zanecháva mastný finiš. Nie je dobré hneď dávať makeup, treba chvíľu počkať. Inak je super. Cenu si nepamätám, keďže som ho kupovala veľmi dávno, no určite ho nájdete aj na eshope či v predajniach. 

Dermacol - báza pod make up. Táto báza je klasická silikonová. Ja som s ňou bola spokojná, no v poslednej dobe mi veľmi upchávala póry a začala som sa po nej vyhadzovať, takže som ju dala preč - aj tak som bola už na konci. Bola mastná. Celkovo je veľmi drahá a myslím si, že iné produkty s podobným účinkom vám spravia rovnakú prácu a nebudú toľko stáť. 

Maska na vlasy z Douglasu. Táto maska je skvelá. Ja mám iba toto malé balenie na jedno použitie, no som s ňou spokojná a keď pôjdem okolo predajne, tak určite kúpim znovu. Vlasy sú po nej veľmi jemné, na dotyk príjemné a také ľahké. Ja som z nej nadšená a táto vzorka stála asi 2 eurá sa mi zdá :)


Ceruzka na obočie od značky Catrice. Táto ceruzka mne osobne vyhovuje a z DM drogérie mi sadla úplne najviac. Je to klasická ceruzka, ktorá sa nevysúva. vydrží pomerne dlho a zatiaľ som lepšiu nenašla. Cena je skvelá a za produkt veľmi výhodná. 

Zubná pasta od značky Lacalut. Už minule som vám ju ukkazovala a je tu znovu. Ja ju milujem a milovať budem asi veľmi dlho. Mne osobne ja pomáha. Ak vám nepomáha táto, tak potom skúste Parodontax, ktorý je silnejší. Táto pasta chutí dobre, máte svieži dych a pomáha aj liečiť.Cena je okolo tých 5 euro, no dá sa zohnať všade za výhodné ceny. V lekárňach je klasicky vždy najdrahšia... 

Vlhké utierky od značky Babylove. Ja ich používam na odstránenie masiek z tváre alebo keď niečo fotím a musím utrieť, prípadne, keď ráno nestíham, tak rýchlo utriem tvár a nanášam zbytok make upu. Stoja okolo 2 euro, keďže ja ich vždy kupujem v dvojbalení, čo vychádza lacnejšie. Sú super a mne na toto vyhovujú... 

Vatové tampóny od značky Cien. Tieto vatové tampóny sú skvelé! Kraje majú zlepené, takže sa vám to netrhá a krásne držia. Stoja asi jedno euro a sú výborne. Odporúčam so všetkými 10timi prstami... :) 

A posledný produkt sú vlhké utierky, ktoré som kúpila v Kauflande. tieto utierky stoja asi 2 eurá, pričom nestoja za nič. Sú dosť vlhké, no všetko iba roztierajú a neutierajú. Ja som mala aj modré a tie boli oveľa lepšie ako tieto ružové, no zas krásne voňajú. 




Dúfam, že sa vám dnešný článok páčil a teším sa na ďalší článok, ktorý bude snáď čoskoro. Do komentára mi môžete napísať čo ste naposledy minuli vy? Teším sa na vaše komentáre... 

xoxo
Aďka

CONVERSATION

0 Comments:

Zverejnenie komentára