F RECENZIA: Yuven Lux 117 - parfumovaná voda - Aďulik Sun

RECENZIA: Yuven Lux 117 - parfumovaná voda

Ahojte :)

Určite ste zažili pocit, kedy ste túžili po nejakom drahšom parfume, no nemohli ste si ho dovoliť. Jasné, ani by som sa nečudovala. V dnešnej dobe človek platí za značku, flakón a vôbec nie za obsah vône. Je to trošku zvrátené, no je to tak. Preto, keď ma oslovili z eshopu www.krasnevune.cz či by som nechcela ukázať vám a skúsiť ich produkty. Neváhala som a skúsila som. Práve tento eshop sa venuje tomu, že vyrába parfumované vody, ktoré sa podobajú drahším značkám, no narozdiel od tých drahých, tieto sú cenovo naozaj dostupné. No viac už nižšie v článku... 




 Ak je vám tento eshop povedomý, tak to kvôli tomu, že s ním spolupracujú aj youtuberky, napríklad Carrie. Ako som spomínala vyššie, tak tieto parfumované vody sú cenovo dostupné, zoženiete ich na eshope za 299 Kč, pričom zasielajú aj na SR a jedná sa o 150ml. Na výrobu sa používajú rovnaké prísady ako do originálu, len jednoducho neplatíte za reklamu či flakón, resp. značku. Stránka je prehľadná a nájdete na nej rôzne vône, pričom pri každej sú aj spokojní alebo nespokojní zákazníci, ktorí si tam vyjadrujú svoje pocity. Väčšinou čo som pozerala, tak reakcie u veľmi dobré a ľudia potvrdzujú to, že vône voňajú rovnako ako originály. 


Ja mám konkrétne Yuven lux 117, čo má pripomínať Channel. V tomto prípade sa jedná teda o 150ml parfumovanú vodu. Stojí 299 Kč.  Na stránke nájdete ale aj novinky, resp. menšie balenia a to konkrétne 25ml a 200ml, pričom 25 ml stojí 129Kč a 200 ml stojí 399Kč. Vôňa je krásna, výrazná. Výdrž má tiež veľmi dobrú, aj keď sa jedná iba o parfumovanú vodu. Vydrží tých 5 hodín úplne pohode - jasno a silno cítiť. Stačí jej veľmi máličko pre chcený efekt. Pokojne aj iba jeden strek. Vôňa sa časom zjemňuje, no aj po celom dni je jemne cítiť na miestach streku. Na oblečení je cítiť aj niekoľko dní :) A to hodnotím veľmi pozitívne. 

Vôňa je zložená z kvalitných prísad, napríklad pomaranč, ruža či vanilka. Vonia naozaj výrazne a dostala som na ňu rôzne chvály. Ja mám radšej takéto ťažšie vône, no teraz na jeseň bude naozaj ako stvorená. Skutočne sa podobá aj Channelu, lebo som bola v jednej parfumérii pozrieť originál a mala som túto vôňu na sebe a predavačka mi povedala, že ak idem pre svoju vôňu, tak tá je v pravo hore a som sa tam pozrela a bol tam Channel. takže som oklamala aj predavačku a to je čo povedať :) :) :) Mňa aj dosť zaujal flakón, ktorý je naozaj pekný a jednoduchý zároveň. Viečko je plastové (veď to by sa aj isto rýchlo rozbilo, keďže večne padá) a inak je celý flakón sklenený. Obsahuje aplikátor - viď nižšie na fotke.



Dúfam, že sa vám dnešný článok páčil. Ja som s danou vôňou spokojná a aj celkovo s eshopom, určite vám môžem iba doporučiť. Ak patríte k tým, ktorí nemajú peniaze na drahé parfumy a pritom ešte aj nevedia či by ich vlastne chceli, tak určite je toto pre vás voľba. Ja som ten typ človeka, ktorého chvíľu baví niečo, o pár dní ho to prejde a začne ho baviť niečo iné. Pri drahých vôňach by som si to nemohla dovoliť, veď by som sa nedoplatila a takto mi aspoň takto umožňuje skúsiť aj niečo drahšie, resp. lacné no rovnako dobré. Určite ale verím tomu, že raz budem vlastniť originál Channel... to je taký sen. dovtedy aspoň takto, no ako hovorím... za mňa veľké ÁNO! :) 

Do komentára mi môžete dať vedieť čo na to hovoríte? Napíšte mi či máte doma nejaký originál alebo ste stihli skúsiť nejaký z tejto stránky? Teším sa na vaše komentáre... 

xoxo
Aďka

CONVERSATION

6 Comments:

  1. Tento e-shop vypadá dobře. Celkově nepotřebuji drahé parfémy, hezky voní i ty levné, ale nápad e-shopu je skvělý. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
  2. O těchto vůních jsem již několikrát slyšela a mamka s nimi má jenom skvělé zkušenosti :)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť
  3. O vůních jsem slyšela a určitě mám v plánu vyzkoušet. :)

    Čtu, maluju a tvořím

    OdpovedaťOdstrániť