F RECENZIA: Produkty zo stránky Babičkinazahrada.sk - Aďulik Sun

RECENZIA: Produkty zo stránky Babičkinazahrada.sk

Ahojte :)


Už dávno sme tu nemali recenziu na produkty z eshopu www.babickinazahrada.sk. Keďže som si uvedomila, že mi ešte tieto produkty ležia v priečinku "napísať recenziu", tak som sa rozhodla, že konečne vám o nich poviem. Používala som ich dlho, v podstate celé leto. Myslím si, že je to celkom dlhá doba na to, aby som vedela približne aké tie produkty sú a tak poďme rovno na článok, lebo mám pocit, že toho tu bude celkom dosť. Ešte by som ale na začiatok chcela povedať, že niektoré produkty sú v podstate vzorky, no aj tie som minula. Takže vám poviem aj o tých... A poďme fakt už na to!




Ako prvý produkt je tento Deodorant pazúch - ružová alej. Keď mi prišiel tento produkt domov, tak som si hneď povedala, že to asi dám ďalej... Ale nakoniec sa tak nestalo. A dokonca teraz doma, mám už druhé balenie a premýšľam, že kúpim aj vám do súťaže. Asi tieto veci predchádzajú a napovedajú tomu, že som si tento produkt obľúbila. On funguje vlastne na tom princípe, že sa roztápa. On je sám o sebe tuhý. Akonáhle vy s ním pošúchate o svoju pazuchu, tak sa začne jemne topiť vďaka vašej teplote (v lete sa sám od seba netopil, keď bol niekde položený). Stačí pošúchať tak dva, trikrát a máte to. Následne nanesiete toľko produktu, koľko potrebujete, no netreba ho veľa, keďže by sa mohlo stať, že sa toľko nevstrebe a zašpiní vám vaše oblečenie. Musím sa priznať, že toto bol môj prvý bio deodorant a bola som s ním spokojná, hoci som mu nedávala veľkú šancu. Naozaj som sa nepotila pod pazuchami a to aj v dňoch, keď boli fakt veľké horúčavy. Sama som sa čudovala, že to funguje a vďaka resp. práve tomuto som si ho zamilovala. On pod pazuchami nemá žiadnu špecifickú vôňu, takže sa tvári, že tam nie je a pritom ste chránené. Super! Inak takto keď čuchnete k nemu, tak vonia tak trošku drevom a ružovou. Veľmi príjemná vôňa, vôbec nie je veľmi intenzívna. Navyše obal je recyklovateľný, takže je to aj ekologické. Čo je tiež veľké plus... Tento produkt stojí niečo málo cez 7 euro.



Druhým produktom je Zubná pasta. Tu sa jedná iba o vzorku a túto vzorku si môžete aj vy zakúpiť za 80 centov. Táto pasta je bez fluoridu, čoho som sa ja bála, keďže ja si zvyknem kupovať zubné pasty práve s touto látkou. Nedávala som do toho veľké nadeje a asi som aj dobre spravila. Toto je jediný produkt, ktorý mi nesadol. Okrem toho, že pasta má fakt štipľavú, prenikavú vôňu, tak moje ďasná boli po nej veľmi citlivé, čo sa mi nestáva, hoci na citlivosť ďasien trpím, ale toto bol extrém. Preto som ju nepoužívala a skončila som asi pri druhej alebo tretej aplikácii. Táto pasta by mala byť na to, aby posilnila vaše zuby, ochraňovala ich a osviežila. Osviežiť ústa, resp. zuby.. to sa jej darilo. Balenie je ale veľmi pekné. Tento produkt je aj veganský. Je to teda bylinná zubná pasta, konkrétne z mäty, preto tá výrazná vôňa.



Tretím produktom je toto mydlo od značky MUSK. Ja mám túto značku rada a už som doma mala niekoľko mydiel práve od nich, preto vám dávam aj konkrétny link na mydlo s kakaovým maslom, ktoré je skvelé. Na fotke môžete opäť vidieť iba vzorku. Mydlá Musk sú vám asi veľmi známe, keďže je to pomerne slávna značka a blogerky s nimi často spolupracujú. Ak by ste ju náhodou nepoznali, tak je to značka, ktorá mydlá vyrába ručne. Je to opäť vegan produkt. Väčšinou sa jedná o kombináciu kokosového, slnečnicového a olivového oleja, pričom potom podľa vône a zamerania sa pridávajú látky. Mydlá Musk sú iba tuhé a s sú famózne. Naozaj sú skvelé. Pohybujú sa v cene od 4 euro a dajú sa zohnať bez problémov. Tým, že toto mydlo je robené ručne a prírodne, tak neobsahuje žiadne alergény, farbivá a podobné látky. A čo je najlepšie je to, že je to vyrobené na Slovensku. Funguje to ako klasické mydlo, keď sa dostane k vode, tak začne peniť Vhodné aj na citlivú pokožku. Pena je veľmi jemná a dostačujúca. Za mňa veľké ÁNO!



 Ďalší produkt, ktorý bol v balení je táto vzorka kokosového oleja, resp. to bola vzorka produktu na sladenie. Ja som to skúsila ale nebolo to bohviečo a nejako mi to moc ani nechutilo. Ja si radšej osladím čas s medom a kávu nesladím vôbec... Link na tento produkt som nenašla.



Ďalším produktom je slnečnicový olej a opäť je to vzorka. Možno si poviete, slnečnicový olej? A to na čo? Ani ja som nevedela, koľko má tento slnečnicový olej účinkov na našu pleť. Slnečnicový olej podporuje prekrvenie pokožky, čo je veľmi dôležité. Vďaka vysokému obsahu vitamínu E, pokožku rýchlo hojí. Dokonca je aj vhodný na ekzémy a akné. Ja som toto skúšala na pleť a bol dobrý. Bol ako taký priemerný krém. Vyživil tú pleť a na moje akné, ktoré mám prevažne na brade trošku posunul vzad. Takže určite niečo robí, len na to treba asi viac produktu. Na stránke ale nájdete aj iné oleje od značky Saloos, ktoré sú výborné a určite na ne mrknite.



Posledným produktom je vzorka tohto telového sufle.  Ja som túto vzorku ani neminula zatiaľ, keďže som ju nepotrebovala a zdá sa mi, že je tam toho veľmi málo. Moja kamoška si na takýchto produktoch potrpí a tak jej ho darujem. Hovorila mi, že ho mala aj v plnom balení a je skvelé toto sufle. Ona ho vraj miluje...


Dúfam, že sa vám dnešný článok páčil a teším sa už teraz na ten ďalší. Do komentára mi môžete napísať či by ste mali záujem o súťaž o nejaké produkty z tejto stránky a tiež mi napíšte či eshop poznáte, aké máte skúsenosti? Čo vás zaujalo najviac? Teším sa na vaše komentáre... 

Za mňa môžem tento eshop odporučiť. Komunikácia bola s nimi veľmi dobrá a ľahká. Produkty vyzerajú kvalitne a stránky majú prehľadné. Určite skúste a uvidíte... 

xoxo
Aďka

CONVERSATION

6 Comments:

  1. Z tohto všetkého mám doma iba pazúch od Ponia, ale zatiaľ čaká kým príde na rad. V lete som používala Blocker od Ziaje, takže sa naň pomaly chystám písať recenziu no a potom hor sa na Ružovú alej od Ponia :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Deodorant od Ponio som uz mala v nakupnom kosiku, ked ma odradil vyskyt mastenca (talc) v zlozeni. Skoda. Mozno casom Ponio vylepsi zlozenie.

    OdpovedaťOdstrániť