F Som na dne #18 - Aďulik Sun

Som na dne #18

Ahojte :)

Máme tu opäť spotrebované produkty na tomto blogu. Tentokrát toho nebolo vôbec veľa a tak sa na to pozrieme veľmi rýchlo. Nabehla som do kúpeľne a konečne som dokončila všetky produkty, ktoré boli pred koncom, takže toto je taký malý kúpeľňový špeciál, keďže sú tu iba šampóny, peny a pár výnimiek. A čo som teda minula? Aké produkty boli? To sa dozviete nižšie v článku... 




Začala by som rovno z ľavej strany a teda šampónom od značky Nivea. Tento šampón bol dobrý. Je to moje niekoľké balenie. Dodával vlasom lesk a pružnosť. Textúra bola hustejšia. Skvelo penil a stačilo malé množstvo produktu na skvelý efekt. Vlasy mi po ňom zostali čisté cca 4 dni. Potom sa postupne mastili od korienkov. 

Druhý produkt je sprchový gél s kokosom. Krásne voňal a robil bohatú penu. Nevysušoval a dodal oddych nie len telu ale aj mysli. Bol skvelý a vydržal veľmi dlho. 

Tretí produkt je maska od značky Gliss Kur. Ja som si túto masku zamilovala a doma mi leží už ďalšie balenie. maska je hustejšia. Vlasy sú po nej krásne, jemné a majú prirodzený lesk. Som s ňou nadmieru spokojná a tento produkt vám môžem odporučiť zo všetkých produktov najviac! 

Hneď pod maskou sa nachádza telové maslo od značky Dove. Toto telové maslo som nepoužívala na telo, ale na tvár. Ja mám radšej hustejšie krémy a toto bol presne ten prípad. Pleť bola krásne vyživená, rýchlo sa vstrebával. Bol super a je mi ľúto, že sa už minul. Bol z rady pre suchú a citlivú pleť. V tej rade je aj krém na ruky (ten je tiež super) či telové mlieko. 

Vedľa sa nachádza sprchová pena z obchodu Douglas. Ja mám iba maličké, cestovné balenie, keďže som si ho brala na cesty a bola dobrá. Spravila svoju službu. Bola sa mi zdá s kokosom, no nebol to žiadny zázrak, ktorý by som potrebovala hneď ísť kupovať. Bol to taký priemer a vzhľadom k cene si ju asi druhýkrát nekúpim, keďže iné a hlavne lacnejšie značky majú o 100% lepší rovnaký produkt. 

Ďalší produkt je pena do kúpeľa z Kauflandu. Táto bola s olivami. Bola dobrá, no trebalo pridať do vody veľa produktu, aby vytvorila bohatú penu. Keď už ju vytvorila, tak bola pena krémová, nevoňala. Hoci v krabici voňala krásne, no kúpeľ vám nijako neprevonia. Stála asi 2 eurá a napríklad Balea vám dá za tieto peniaze oveľa viac muziky. 

Malý, modrý sáčok na fotke je obal z kocky do vody na uvoľnenie nôh, ktorý som skúšala. Bol tiež z Douglasu. Voda po ňom bola biela (keďže produkt je s kokosom) a nohy boli zrelaxované, jemné. Neviem čo viac k tomu povedať. Bol to dobrý produkt na večerný babský večer, kedy si iba s babami nanášate masky na tvár a podobne. 

Šampón od značky Heand & shoulders bol super. Ja som dlho nevedela prísť na chuť týmto šampónom, keďže mi v minulosti robili skôr šarapatu na vlasoch ako osoh. A tak som skúsila po niekoľkých rokoch znovu a neľutujem. Vždy si kupujem iné balenie, no toto bolo skvelé. Vlasy sa po ňom nemastili, boli jemné na dotyk a netvorili sa mi ani lupiny. Super šampón za mňa... 

Ďalším šampónom v mojich spotrebovaných produktoch je šampón od značky Syoss. Tento šampón mi zachránil život už niekoľkokrát. Podľa mňa je super a je fakt silný. Neodporúčam niekomu, kto má veľmi jemné vlasy. Lupiny odstráni a zabráni aj ich vráteniu. Podľa mňa je mega super a vždy sa k nemu vrátim, keď mám pocit, že to potrebujem... 

Odbočíme z kúpeľne rovno na dekoratívnu kozmetiku. Tu máme jedného zástupcu a to konkrétne maskaru od značky Rimmel. Ja som si presne túto maskaru zamilovala. Je to tá, ktorá vonia ako uhorka, len je to odtieň ExtraBlack. Je skvelá a vraciam sa k nej stále... 

Rexonu vám asi nemusím predstavovať, lebo tá sa tu objavuje naozaj pravidelne. Je skvelá, spolieham sa na ňu a vždy mi pomáha. ani raz nesklamala... Odporúčam! Vždy skúšam nové a nové balenia a aj táto ne rovnako skvelá. 

Posledným produktom je kondicionér v spreji od značky Gliss Kur. Toto je ešte strá verzia z oranžovej rady a bol skvelý! Stačí nastriekať buď do mokrých alebo suchých vlasov a vlasy pôsobia žiarivejšie. Je super a momentálne mám doma tiež takýto produkt, no z novej fialovej verzie. 



Dúfam, že sa vám dnešný článok páčil a teším sa na ďalší článok, ktorý bude snáď čoskoro. Do komentára mi môžete napísať čo ste naposledy minuli vy? Ako ste boli s  tým produktom spokojní? Teším sa na vaše komentáre... 

xoxo
Aďka

CONVERSATION

6 Comments:

  1. Mně v poslední době nejvíce zaujala kosmetika od Yves Rocher a to konkrétně čistící gely na pleť :) jinak z tvého spotřebovaného se mi nejvíce líbí Gliss Kur, taky ty masky používám a jsem spokojená :)

    Lady Lenna

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak som rada, že si aj ty spokojná... Yves Rocher má super sprchové gély :)

      Odstrániť
  2. Tá špirála vyzerá super! <3

    www.annslifea.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Masky od GlissKur miluju! Taky je používám:)
    FASSHION MIND

    OdpovedaťOdstrániť