F RECENZIA: Značka Sesderma C - VIT (sérum a krém) - Aďulik Sun

RECENZIA: Značka Sesderma C - VIT (sérum a krém)

Ahojte :)

Pred už takmer viac ako 2 mesiacmi som dostala ponuku, že by som mohla vyskúšať krém a sérum od značky Sesderma z eshopu www.notino.sk. Konkrétne som skúšala kozmetickú sadu, ktorá pozostávala z krému a séra. Táto sada patrí k drahším produktom, keďže stojí 43 euro. Celkovo značka Sesderma patrí do tej vyššej cenovej línie. A ako som bola s týmto produktom spokojná? To sa dozviete už nižšie v článku! 


Začala by som všeobecne značkou Sesderma, keďže si myslím, že veľa ľudí tento brand nepozná. Značka Sesderma nie je na Slovensku veľmi dlho. Patrí ešte k mladším značkám vo svete, keďže bola založená v roku 1989. Založili ju profesionáli, ktorí sa pohybovali medzi pacientmi a tak vedeli, čo konkrétne trápi ľudí. Začala sa predávať v Španielsku, kde sa stala prvou spoločnosťou, ktorá vyrábala krémy s kyselinou glykolovou. Táto značka má dnes veľmi veľké spektrum produktov na rôzne kožné problémy, nedostatky. Predáva sa vo viac ako 40tich krajinách sveta. 

Vo všeobecnosti musím povedať, že značka na mňa spravila dojem. Hoci patrí medzi drahšie na SR a ČR. Je na každom jednom či do toho pôjde alebo nie. Za vyskúšanie to určite stojí. Mňa zaujali na prvý pohľad balenia, ktoré vyzerajú naozaj luxusne. Obidve balenia sú zo skla a majú zlaté detaily, ktoré navodzujú luxusný pocit. Obidva produkty majú krásnu vôňu.


Ako prvý produkt tu máme sérum, ktoré mi veľmi dlho nemohlo prísť na chuť. Hneď vám aj vysvetlím prečo tak bolo. Toto sérum má pôsobiť na pleť, aby sme ju rozjasnili. Takéto produkty mám celkom rada. Vonia dosť výrazne, no nie je to niečo, čo sa nedá prežiť. Časom si na vôňu aj zvyknete. Aplikácia je tiež veľmi jednoduchá, keďže ako môžete vidieť na fotke nižšie, sérum obsahuje aplikátor, niečo ako pipeta. Teraz veľmi moderná hlavne na mejkapy. Pred použitím treba produkt zatrepať. Ja som si túto aplikáciu užívala a dosť ma to bavilo. Balenie je veľké 30ml, čo bohato stačí. Ja som to používala skoro dva mesiace a stále som ešte pred polovicou, keďže denne použijete len zopár kvapiek. Textúra je pomerne riedka. Ja som ho používala ráno aj večer, keďže som chcela jemne urýchliť nejaké výsledky. Najskôr som ho teda používala iba ráno, pred líčením, s tým, že som samozrejme čakala, kým sa plne vstrebe - sú prázdniny a mala som čas. Ja mám celkom citlivú pleť. Sérum obsahuje vitamín C. Čo sa týka výsledkov, tak ráno, keď som ho naniesla pred maľovaním, tak pleť bola jasnejšia a mne vyhovoval ako podkladová báza. Nebol lepkavý, no pleť rozjasnil a mejkap (v mojom prípade BB krém) na ňom držal a nijako sa nezlieval. Večer na vyčistenú pleť bol dobrý, no nejaké výsledky som nespozorovala. Pleť bola jemnejšia na dotyk.




Druhý produkt v balení je krém, ktorý je hydratačný. Krém má opäť príjemnú vôňu. Vytvára stredne matný finiš. Krém je veľmi ľahký na pokožke. Textúra krému je skôr jemnejšia, redšia. Krém je celkovo jemný a ľahký. Na tvári vytvára lepkavý finiš, takže ho môžete používať aj ako podkladová báza. Lepkavý finiš zmizne až po niekoľkých minútach. Vstrebáva sa veľmi pomaly, pokojne aj 30 minút. Výsledky som spozorovala takmer hneď. Krém som používala každé ráno. Pleť bola vyživená a príjemná na dotyk (až na ten lepkavý finiš). Po mesačnom používaní som si všimla, že mi zmizli červené miesta so suchou pokožkou v oblasti nosa a miesta pod očami (nad lícnymi kosťami). Veľmi ma prekvapil...



Dúfam, že sa vám dnešný článok páčil a teším sa na ďalší článok, ktorý bude snáď čoskoro. Za mňa vám môžem túto značku odporučiť. Ja som bola s ňou v konečnom dôsledku spokojná. Do komentára mi môžete napísať či ste o tejto značke niekedy počuli? Teším sa na vaše komentáre... 

xoxo
Aďka

CONVERSATION

4 Comments: