F PHOTO DIARY: VYSOKÉ TATRY - ŠTRBSKÉ PLESO - Aďulik Sun

PHOTO DIARY: VYSOKÉ TATRY - ŠTRBSKÉ PLESO

Ahojte :)

Po roku opäť. Leto. Leto pre mňa znamenajú Tatry. Naše slovenské Tatry. Áno, ja sem rada chodím cez leto, i keď v zime to má tiež svoje čaro. Už sa sem vraciam tretí rok za sebou a je to moja malá tradícia. Ja toto miesto milujem... Letné Tatry sú krásnym prostredím pre turistiku, no aj len na prechádzanie, keďže bohato stačí výhľad zdola. V dnešnom článku vám pridám fotky zo Štrbského plesa a potom ďalší článok bude o ďalšej časti Tatier. 



Milujem toto miesto a je to láska zo srdca, ktorá je skutočná. Vždy sa sem rada vraciam a budem sa sem vracať ešte veľmi dlho. Krásne miesto. Krásna atmosféra. Raz sem zoberiem aj svoje deti a viem si tu predstaviť aj celý život... Neskutočné miesto :) 


Nikdy som nebola typ, ktorý by miloval turistiku. Ja som skôr ten "komerčný" turista a idem skôr za atrakciami, i keď nepohrdnem ani krásnou prírodou. Ak na Štrbskom plese je niečo pre ľudí ako som ja. Dajú sa tu prenajať člnky na hodinu a môžete sa člnkovať. Už som vám o tom rozprávala aj minulý rok, kedy som túto "atrakciu" aj absolvovala.  Zážitok na celý život...




 Pri prechádzke okolo Štrbského plesa nájdete pár miest, ktoré sú spravené presne pre fotku. Je ich tam hneď niekoľko a vznikajú tam fakt super zábery. Ja sa vždy kochám výhľadom, keďže pohľad na hory milujem. V okolí plesa je aj malý bufet a pre náročnejšie typy je tam aj reštaurácia či rovno wellness a hotely.





Dúfam, že sa vám dnešný článok páčil a teším sa na ten ďalší článok. Do komentára mi napíšte či ste boli v Tatrách a ak áno, tak kde presne? Teším sa na vaše komentáre... 

xoxo
Aďka

CONVERSATION

4 Comments:

  1. Hezký článek a krásné fotky. Na Slovensko jezdím každý rok, ale v Tatrách jsem ještě nebyla, no musím to změnit.
    BLOG: Svět nad hlavou

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Nikdy jsem tam nebyla, ale vypadá to tam nádherně :)

    Little Dreamer

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To áno, je to tam kúzelne... Ak budeš mať cestu, tak určite sa zastav :)

      Odstrániť