F RECENZIA: Ikarov - Rose water & golden jojoba oil - Aďulik Sun

RECENZIA: Ikarov - Rose water & golden jojoba oil

Ahojte :)

Konečne po dlhšej dobe tu máme recenziu. Konkrétne sa jedná o produkt zo stránky www.bioruza.sk. Tentokrát som si vybrala čistiacu pleťovú vodu Ikarov. Vyskúšala som už veľmi veľa produktov, ktoré majú slúžiť na čistenie pleti, proti akné, vráskam. Mám toho za sebou už naozaj veľa a práve preto ma zaujal práve tento produkt, ktorý som našla na spomínanej stránke. Ja mám značku Ikarov rada a doma mám už niekoľko produktov a vždy som bola takmer na 100% spokojná. To ma viedlo k objednaniu práve tohto produktu a či som bola spokojná aj teraz, tak to sa dozviete už nižšie v článku... 




"Čistiaca vodička  - prírodný dvojfázový produkt z jojoby a ružovej vody. Čistí delikátne pokožku do hĺbky, vhodná na odstránenie make-up. Nedráždi oči a jojoba jemne vyživuje riasy. Poskytuje sviežosť pokožky a komfort. "

Presne tieto slová nájdete na eshope pri tomto produkte. Produkt je naozaj dvojfázový, hoci olejovej časti je tam skutočne o dosť menej. Tento produkt stojí 6 euro a je vo veľkosti 125 ml. Čo je taký priemer. Disponuje pekným balením - modrá nádoba, ktorá sa dá stláčať. Jeho aplikácia je tiež veľmi pohodlná, keďže má na "aplikátore" len maličkú dierku (viď fotka nižšie). Nevyleje sa vám zbytočne veľa produktu, čo je super. Čo sa týka samotnej aplikácie na tvár, tak tá je bežná - nalejete produkt na vatový tampón a prechádzate po tvári a očiach. Tento produkt je vhodný aj na oči, čo je super, keďže máte takto dva produkty v jednom. Vďaka tomu, že obsahuje olej, tak nevysušuje. Ja som mala malý problém v očiach, keďže zo začiatku mi ich dráždil tento produkt, no po pár použitiach sa to prestalo prejavovať. Produkt treba veľmi, ale fakt silno zatrepať pred použitím, keďže sa ťažko spájajú dve zložky. Okrem oleja obsahuje aj ružovú vodu, takže je to vhodný produkt aj na len dočistenie pleti, kedy sa jedná skôr o uzavretie pórov a tonizáciu. Pleť je po použití jemná, na dotyk trošku mastná, no po oplachnutí vodou sa tento finiš hneď stratí. Na dotyk pôsobí vyživene a netvoria sa suché miesta na pleti. Pleť vyčistí a oči tiež - v podstate odmastí, no nerátajte s nejakým odlíčením alebo podobne. To zas neurobí... Možno ľahký mejkap ale oči určite nie. Vôňa je veľmi silná, takže ak nemáte radi parfumované produkty, tak toto nebude vaša šťastná voľba, keďže vôňa je skutočne silná a aj mne dlho trvalo, kým som si na ňu zvykla. Inak som s týmto produktom nemala žiadny problém.



Dúfam, že sa vám dnešný článok páčil a teším sa na ďalší článok, ktorý bude snáď čoskoro. Do komentára mi môžete napísať či používate takéto produkty alebo sa im skôr vyhýbate? Teším sa na vaše komentáre... Mimochodom, momentálne skúšam z tejto stránky aj takú vodu na strie, takže sa môžete tešiť aj na tento článok, len to si chcem nechať ešte čas, keďže tam je nutné používať produkt trošku dlhšie, kým uvidím či to niečo robí alebo nie. 

xoxo
Aďka

CONVERSATION

0 Comments:

Zverejnenie komentára