F NOVINKY: Značka Nivea - Teplé a voňavé leto - Aďulik Sun

NOVINKY: Značka Nivea - Teplé a voňavé leto

Ahojte :)

Pred pár dňami mi prišiel balíček, ktorý mi poslali vrámci spolupráce. Obsahoval letné novinky od značky Nivea. Určite ste si všimli, že toto leto prichádza táto značka s tromi novinkami. Konkrétne sa jedná o telové mlieko, sprchovú penu a sprej proti poteniu. Všetko je to v krásnych kvetinových tónoch. A ako presne balík vyzeral? To sa dozviete už nižšie v článku... 





Ako prvý produkt je pena do sprchy. Pena je vo veľkosti 200 ml. Krásne, letno a sviežo vonia. Má "príchuť" rebarbory a listy maliníka. Je to krásna, výrazný vôňa. Ja si toto leto užívam peny do kúpeľa, sprchy. Posledný rok je to veľmi in a stále nové a nové značky prichádzajú práve s týmto produktom na trh. Je vidieť, že sa jedná o naozaj veľmi obľúbený produkt medzi ľuďmi. Aplikácia je klasická ako pri penách na holenie - pretrepať, stlačiť pumpičku a hotovo. Môžete nanášať penu na telo. Je to naozaj takmer zážitok...



Ďalšou novinkou je telové mlieko s arganovým olejom, čo je teraz na leto veľmi dobrá voľba. Hlavne v lete je pokožka namáhaná či už slnkom, ale aj celkovo životom, teplom. Ja si hlavne v lete dávam záležať na hydratácii a na toto sa veľmi teším. Dúfam, že sa bude dobre vstrebávať. Textúra je stredne hustá, takže si myslím, že to bude super voľba aj pre mňa, keďže netrpím suchou pokožkou, no sem tam chcem a potrebujem dopriať aj ja svojej pokožke niečo viac. Aplikácia je tiež veľmi dobrá, teda bude dobrá... Balenie opäť obsahuje pumpičku. Ja toto milujem, keďže pri nanášaní mám pochopiteľne mastné ruky a takto sa mi to aspoň celé nezašpiní. Je to jednoducho pohodlnejšie. Balenie je veľké 200ml a krásne vonia. Mal by nechávať pokožku krásne zamatovo jemnú a hebkú, pričom výživa pleti by mala trvať 24hodín.



A posledným produktom v tomto krásnom balíku je tento cute antiperspirant. Má vydržať 48hodín, čo je asi nereálne, no táto značka vie robiť tieto produkty a takže nejaký ten deň to isto dá. Okrem toho, že má krásne balenie, tak vonia jemne po kvetinách, no nie je to žiadna výrazná, sladká vôňa. Tiež som rada, že otváranie/zatváranie má na "zámok", takže sa nemôže stať, že sa vám v taške vystrieka alebo podobne - na cestovanie veľmi praktické.


Veľmi by som sa chcela poďakovať značke Nivea za balíček, ktorý mi vyčaril úsmev hneď zrána. Toto je asi najviac prepracovaný balíček, ktorý mi kedy prišiel. Škatuľa obsahovala živé (áno, fakt živé) kvety a mach, čo dodalo baleniu krásnu atmosféru. Skvelá práca! Dúfam, že sa vám dnešný článok páčil a novinky vás zaujali. Mňa najviac zaujalo telové mlieko, ktoré v týchto horúčavach určite využijem a potom samozrejme pena do sprchy. A čo zaujalo vás? Napíšte mi do komentára. Teším sa na ne! :) 

xoxo
Aďka

CONVERSATION

8 Comments:

  1. Vyzerá úžasne.Skvelé produkty,novinky vždy potešia.Top Nivea

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tenhle balíček se Nivee moc povedl, je nádherný! ♥

    Another Dominika

    OdpovedaťOdstrániť
  3. tá pena vyzerá super, určite sa po nej popozerám :)
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť
  4. To tělové mléko určitě vyzkouším, vypadá mooc dobře:)

    http://windypinkstyle.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja ho už skúšam (to z balenia) a je super! Určite môžem odporučiť :)

      Odstrániť