F RECENZIA: Krémové produkty od značky Revlon - Aďulik Sun

RECENZIA: Krémové produkty od značky Revlon

Ahojte :)

Pred pár dňami som vám publikovala článok o rúžoch od značky Revlon. Dnes v článku podstate pokračujeme. V tomto "diely" si povieme niečo viac o krémových produktoch, ktoré si táto značka pre nás pripravila. Konkrétne sa jedná o lícenky INSTA- BLUSH, INSTA- FIX (rozjasňovač), INSTA-FIX make up. Aké odtiene si pre nás pripravila táto značka? Aké produkty sú? To sa dozviete už nižšie v článku... 




Ako prvými by som začala práve s lícenkami. Musím sa priznať, že ja lícenky často nepoužívam. Či už krémové alebo púdrové. Viem, že je to práve in a používa sa to, ale nie je to môj štýl. Trošku sa aj bojím, lebo to nechcem prehnať, ale zdá sa mi, že moja tvár má stále ešte prirodzenú farbu a nemusím ju dokresľovať. Snažím sa používať čo najmenej produktov na denný make up, takže lícenka mi tam nepasuje. Napriek tomu som to párkrát skúsila, aby som vám mohla dať vedieť paŕ slov o týchto produktoch. Na fotke môžete vidieť tri lícenky (z ľavej strany do pravej strany) v odtieňoch 320 Berry Kiss, 310 Candy Kiss a 300 Rose Gold Kiss. Mne najviac sadol práve posledný odtieň, ktorý je veľmi prirodzený a jemný. Nedá sa to s ním nejako veľmi prehnať. Čo sa týka pigmentácia, tak tá je veľmi slušná - aspoň podľa mňa (viď obrázok). Všetky tri produkty sa krásne a pohodlne roztierajú a nerobia žiadne šmuhy na tvári. Jediné,  čo mi na nich vadí je vôňa, keďže mi to jemne zapácha, no na tvári to potom nie je až tak cítiť. Balenie je opäť jednoduché a typické pre krémové produkty. Žiadna novinka. Čo sa týka výdrže, tak vydržali pohode 5 hodín, potom to trebalo zafixovať ešte raz alebo obnoviť celé. Na slnku sa v baleniach dosť topia, takže s nimi opatrne, aby ste si ich hneď nedolámali.




 Ako druhé krémové produkty sú mejkapy a jeden rozjasňovač. Práve rozjasňovač môžete vidieť na fotke nižšie. je v odtieni 210 Gold Light. Je veľmi prirodzený a nerobí žiadny fľak. Tiež sa dobre zapracuje do pleti. Tiež sa mi páči, že vám nevytvorí zlatý pás, ktorý je hneď vidieť, ale pôsobí veľmi prirodzene po zapracovaní. Pigmentácia je stredná, no hodí sa skôr na opálenejšiu pokožku ako na nejakú bledú - aspoň podľa mňa. Výdrž je priemerná, takže pár hodín to dá, no nie je to nejaký zázrak. Hlavne teraz v lete sa mi zdá, že to vydrží menej, čo je asi prirodzené, keďže to nie je vodeodolné a v týchto horúčavách sa človek potí.



 Ako ďalšie tu máme mejkapy a korektory. Teda na obaloch je napísané, že všetko sú mejkapy, no ja som automaticky tie tmavšie odtiene začala používať ako produkty na kontúrovanie. Balenie je opäť jednoduché, no niekedy je to lepšie. Vhodné aj do kabely či na cestovanie. Pigmentácia je veľmi dobrá a pracuje sa s nimi tiež super. Roztierajú sa po tvári veľmi pohodlne, nerobia šmuhy. Pozor pri produktoch na konturovanie, kde stačí naozaj iba jemná čiara, aby ste neskončili s dvomi fľakmi po bokoch tváre. Výdrž je výborná! Tieto produkty mi dajú pohode aj celý deň. Ak je deň trošku teplejší a ja sa potím, tak stačí obyčajne prepudrovať. Nezlievajú sa mi do vrások alebo do záhybov na tvári. Nerobia masku a podľa mňa vyzerajú veľmi prirodzene. Chystám aj make up inšpiráciu práve s produktami od značky Revlon, takže sa určite máte na čo tešiť a uvidíte tieto produkty priamo v akcii. Ak nie ste na krémové produkty, tak značka Revlon má aj tekutý make up, ktorý je tiež výborný, no o tom neskôr v inom článku :)


Dúfam, že sa vám dnešný článok páčil. Snažila som sa byť stručná a jasné, no ak máte otázky tak mi neváhajte ich napísať do komentára alebo na mail! Do komentára mi môžete napísať či používate krémové produkty? Ak áno, tak aké a ak nie, tak prečo? Teším sa na vaše komentáre... 

xoxo
Aďka

CONVERSATION

4 Comments: