F RECENZIA: Gliss Kur (celá rada) - Aďulik Sun

RECENZIA: Gliss Kur (celá rada)

Ahojte :)

Pred pár asi už aj mesiacmi som vám predstavovala novinky od značky Gliss Kur. Dnes by som vám chcela povedať v krátkosti moje dojmy z celej rady, keďže som už v každom produkte za polovicou a niektoré som už aj minula. Táto rada je stále k dostatiu v drogériách. Ak by vás zaujímali základy, tak sa určite pozri na môj prvý článok - TU. A teraz poďme už priamo na článok. 


V tejto recenzii budú chýbať iba recenzie na farby na vlasy, keďže ja si vlasy nefarbím a posunula som ich mojej mamine, ktorá ich zatiaľ  neminula. 



Všetky produkty obsahujú OmegaPlex. Šampón mám v množstve 250 ml, čo je akurát. Stačí veľmi málo produktu a vytvorí bohatú penu. Má krásnu vôňu. Konzistencia produktu je hustá, mne vyhovuje. Vlasy po ňom nie sú zaťažené a krásne voňajú. Vlasy sú umyté a nie sú nejako nepoddajné na úpravu. Majú prirodzený lesk. Vlasy nevysušuje, rovnako ani pokožku. Kondicionér je v množstve 200 ml. Tento kondicionér ešte stále mám a stále som neprišla na to, ako ho minúť spolu so šampónom. :) Má rovnakú vôňu, konzistencia je tiež hustejšia. Vlasy sú ľahšie, dobre sa rozčesávajú a nelámu sa. 


 Kondicionér v spreji je produkt číslo 1 v mojom živote. Môže sa používať aj na suché vlasy, no aj na mokré. Vlasy sa dobre rozčesávajú a majú prirodzený lesk. Ja používam tento produkt aj z iných rád a som úplne spokojná. Používam to fakt pravidelne, napríklad aj keď mám vlasy umyté, no strácajú lesk. Nastriekam a oni sa prispôsobia a všetko je dobré. Čo sa týka regeneračného oleja, tak ten tiež milujem. Páči sa mi, že tam ja aplikátor (viď na fotke nižšie), ktorý je dobrý na manipuláciu. Musím fakt povedať, že vlasom pomáha. Na prvý pohľad vyzerajú lepšie, sú pružnejšie. Verím tomu, že sú aj chránené, čo sľubuje samotný produkt. Vlasy sa po týchto dvoch produktoch nemastia. Maska je vo veľkosti 200ml, čo považujem za taký priemer. Textúra je hustá, no nejako nezaťažuje vlasy. Moje vlasy sú po nej jemné na dotyk a tento efekt sa mi fakt páči.



 Celá táto rada ma veľmi prijemne prekvapila. Vlasy sú naozaj na prvý pohľad pevnejšie, jemné na dotyk, dobré sa rozčesávajú. Naozaj som veľmi spokojná a môžem vám odporučiť so všetkými desiatimi prstami. Dúfam, že sa vám dnešný článok páčil a teším sa na ďalší článok. Do komentára mi môžete napísať či máte radi túto radu, či ju používate? Teším sa na vaše komentáre... 

xoxo
Aďka

CONVERSATION

4 Comments:

  1. Garnier je moje oblíbená značka. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tá značka má teraz novinky, mala si aj tie? Sú dobré? :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. O této řadě jsem ještě ani neslyšela. Možná to bude tím, že jsem tak nějak začala ignorovat drogerkové šampony a věci na vlasy, začala jsem nedávno používat jen přírodní šampony a jsem spokojená :)

    Little Dreamer

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak to bude asi tým :) A aký prírodný Šampón používaš?

      Odstrániť