F RECENZIA: FM parfumy - Aďulik Sun

RECENZIA: FM parfumy

Ahojte :)

V poslednej dobe sa mi zdá, že online svet sa posúva diametrálne ďalej. Ľudia predávajú, kupujú. Je jedno či sa jedná o šaty, topánky, materiálne (hmotné) doplnky či práve vône. Človek sa potom stráca, čo je originál, čo nie je originál. Ľudia si závidia a snažia sa nájsť vhodné alternatívy, len aby zapadli do tohto systému. Ťažko povedať či je to dobré a či nie. O tomto tento článok nie je. Tento článok je o stránke, kde sa dajú kúpiť kvalitné parfumy. Prečo som písala tieto tie slová vyššie? Jedná sa o stránku, kde nájdete kvalitné parfumy, ktoré sa s istým spôsobom prikláňajú k drahším parfumom. Ale pozor! Nejedná sa o žiadnu napodobeninu, ani fake produkt. Ak by ste chceli viac informácii, tak tu je článok priamo na stránke eshopu - Parfumy FM.




Začala by som priamo eshopom, stránkou. Stránka je prehľadná a podľa mňa sa každý na nej dokáže zorientovať. Má fialové detaily a tým si ma získala,  no to nie je veľmi podstatné. Na stránke je aj možnosť nechať správu a oni vám odpovedia, prípadne poradia, čo je super. Ceny sa tam pohybujú rôzne. Konkrétne tento, ktorý mám ja stojí niečo málo cez 14 euro, čo je celkom prijateľná suma. Aspoň podľa mňa. Parfum prišiel krásne zabalený, nič sa mi nestalo a cestu prežil. Doma som ho mala do 2 dní, čo je extra rýchla cesta. 

Parfum je ešte v škatuľke, ktorá pôsobí veľmi elegantne (to bude asi tou bielou farbou). Veľkosť parfumu je 30ml. Je to super vôňa do kabely. Ja mám konkrétne FM 98. Toto je taká krásna vôňa. Ja som si myslela, že bude sviežejšia, keďže v srdci zloženia obsahuje ružu, konvalinku. Ale je to príjemná, ľahká vôňa. Je trošku výrazná, no nie je to žiadny extrém, ktorý je cítiť ešte 10 minút, keď okolo niekoho prejdete. Čo sa týka výdrže, tak ma milo prekvapila táto vôňa. Na tele ju cítiť cca 5 hodín - čas v škole mi pohode dá. Keď sa prestriekate, tak to vydrží ešte dlhšie samozrejme. Teraz na leto bude úplne super a teším sa už teraz. Tiež to tak máte, že máte určité leto spojené s danou vôňou? Ja to tak mám posledné roky stále a už teraz viem, že toto bude vôňa tohto leta pre mňa. Ja som s ňou naozaj veľmi spokojná. Dostala som aj pár pochvál na parfum, takže som sa veľmi potešila.
Samotný flakón danej vône je veľmi jednoduchý. Aj také heslo alebo motto tejto stránky je, že platíš za kvalitu a nie za balenie. Takže nečakajte nejaké veľmi prešpekuľované flakóny. V jednoduchosti je ale krásna, no nie? Zlaté detaily na priesvitnom flakóne dodávajú pocit luxusu. Čo sa týka priamo zloženia parfumu, tak obsahuje citrón, čierne ríbezle, bergamot, konvalinku, ružu, jazmín, santalové a cédrové drevo a ambru. Je to skutočne krásne prepojené a vôňa teda nie je ani ovocná, ani kvetinová. Je to niečo medzi tým. Veľmi ľahká, príjemná vôňa aj na denné nosenie.


Dúfam, že sa vám dnešný článok páčil. Teším sa na vaše komentáre. Do komentára mi môžete napísať či poznáte tento eshope a akú vôňu máte na jar/leto najradšej? Ďakujem vám za tipy. 

xoxo
Aďka

CONVERSATION

2 Comments:

  1. O e-shopu jsem už četla, ale jinak s ním nemám žádné zkušenosti. Nejraději mám svěží vůně a možná by mi i tenhle parfém voněl. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Toto je pekný parfúm, ale ak máš rada fakt svieže vône, tak by som asi siahla po niečom inom :) Ako je svieži, ale poznám svieźejšie ak sa hovorí :D

      Odstrániť