F NOVINKY: Značka Revlon - rúže - Aďulik Sun

NOVINKY: Značka Revlon - rúže

Ahojte :)

Pred pár dňami (skôr už týždňami) mi prišiel domov balíček od značky Revlon. Ja nemám veľké skúsenosti s touto značkou, hoci pár produktov doma mám. Bola som rada, veď skúšanie nových vecí ma baví. A tak som sa pustila rovno do testovania. V tomto článku by som vám chcela predstaviť ich novinky, čo sa týka rúžov. Prišli mi aj iné krémové produkty, no na tie sa pozrieme v druhom článku. Tento článok bude iba o ich nových krémových rúžov. Aké sú? Moje dojmy? Moje skúsenosti? To sa dozviete všetko nižšie v článku... 



Musím hneď na začiatok povedať, že som si ich zamilovala. K dispozícii je 8 odtieňov. Pričom v ponuke nájdete aj nude odtiene, ale aj výraznejšie farby, ktoré sú vhodné teraz na leto. ALE pozor! Teraz v lete sa dosť topia, keď ich necháte na teple či slnku, takže veľmi opatrne. Nenechajte sa oklamať aj balením. Hoci je balenie krásne, jednoduché, tak dosť nepraktické, keďže balenie je veľké okolo 10 cm a vnútri je rúž, ktorý je cca polovičný. Nič iné im nemôžem vytknúť.

Farby v ponuke sú krásne. Rúže sú krémové s typickou vôňou, ktorú má Revlon. Výdrž je tiež veľmi dobrá. Je jasné, že keď je to krémový rúž, tak nebude držať večne. Vydrží ale dosť dlho, mne dá pokojne aj školu (6 hodín). Áno, odtlačí sa na pohár či fľašu, ale stále máte vrstvu na perách a tiež sa dá dobre doplniť, opraviť. Nerobí žiadne fľaky pri opravovaní.  Čo je veľké plus!

Na fotkách nižšie som sa rozhodla vám ukázať pár odtieňov, ktoré zaujali mňa. Musím sa priznať, že tie Nude odtiene mi prídu veľmi podobné, no tie farebné? Úplne TOP. Nude odtiene sú vhodné do kabelky, kedy potrebujete iba "niečo". Farebné odtiene budú úplne úžasné na leto! Mňa najviac zaujali práve tie farebné, keďže sú krásne pigmentované a netreba 5 vrstiev, aby sa chytili na pery a mali jasnú, silnú farbu. Najviac ma zaujal červený rúž, keďže mi príde veľmi ženský a toto je presne ten odtieň, ktorý sadne asi všetkým ženám. Inka odporúčam nosíť k týmto rúžom konturky.

Ktorý rúž mi sedí najviac? Určite mi napíšte do komentára. Tiež máte niekedy taký ten pocit, že vám nič nesedí? Ja to tak mám pri rúžoch. Na verejnosť nosím väčšinou nude odtiene, no niekedy sa odhodlám aj na niečo výraznejšie, no necítim sa moc komfortne. Vždy mám pocit, že sa na mňa všetci pozerajú a tým pádom mám niečo zlé na perách. Možno to je iba pocit, no bráni mi to. Snažím sa to zmeniť, tak hádam to raz budem nosiť ako bežnú vec. Rúže mi prídu ako skvelý pomocníci, keďže vám stačí maskara, trošku zakryť nedokonalosti a dať výrazný rúž. Hotovo! Vyzeráte, že máte premyslené líčenie a pritom ste ráno nestíhali :) Milujem to... To isté platí aj s nude rúžom nemusí sa jednať iba o výrazný odtieň.


Toto je odtieň 730.


Toto je odtieň 745. No nie je krásny?


Toto je odtieň 705.


Toto je odtieň 740.


Toto je odtieň 720.


Toto je presne ten odtieň, ktorý musíte mať v kabelke. Taký môj must have už na celý rok.


Dúfam, že sa vám dnešný článok páčil a teším sa na ďalší článok, možno aj o ďalších novinkách tejto značky. Do komentára mi môžete napísať či túto značku milujete, poznáte? Teším sa na vaše komentáre...

Ak by ste chceli iný pohľad na tieto rúže, či konkrétne odtiene, tak krásne to spracovala Veronika - jej článok.

xoxo
Aďka

CONVERSATION

8 Comments: