F RECENZIA: L´Oréal Paris False Lash Architect (maskara) - Aďulik Sun

RECENZIA: L´Oréal Paris False Lash Architect (maskara)

Ahojte :) 

Pred pár dňami, no už aj týždňami som dostala na vyskúšanie maskaru. Dostala som ju z eshopu www.parfemy-elnino.sk. Cez leto by sa lepšie skúšala, no ani teraz to nebolo nejako nemožné. Vonku pršalo, bolo vlhko a mne sa to teda fakt dobre skúšalo. Táto maskara by mala byť vode odolná. Nájdete ju presne tu - L´Oréal Paris False Lash Architect. A ako sa mi pozdáva? Som s ňou spokojná? To sa dozviete už nižšie v článku.




Táto maskara má dlhší aplikátor, kde sa nachádzajú relatívne husté vlákna, no na mňa sú stále dosť od seba. Táto maskara má za úlohu spraviť efekt umelých rias. Má ich zhustiť, predĺžiť a zvýrazniť. Je pravda, že riasy zvýrazni. Ja mám svoje riasy relatívne krátke, takže s mojimi mihalnicami ma každá maskara čo robiť. Táto maskara stojí niečo málo cez 6 euro, čo je super cena.

Podľa mňa je táto maskara dosť tekutá. Trvá mi dlhšie, kým zaschne. Tiež mám s ňou problém, že moje riasy nenatočí, nezhustí a ani nič nespraví. Len ich zvýrazní, keďže je extra čierna. Inak mi s mojimi mihalnicami nič nerobí. To ma naozaj mrzí a sklamalo ma to. Moja sestra ju skúšala tiež a tej pi niekoľkých vrstvách začala trošku robiť hustejšie riasy. Tiež ale musela vrstviť. Čo sa týka jej vodeodolnosti, tak táto informácia je pravdivá. Naozaj! Skúšali sme to.

Tento produkt vám môžem odporučiť, ak máte dlhšie mihalnice (ako moja sestra). Inak to asi nebude produkt pre vás. Určite mi napíšte do komentára či ste ju skúšali, či ju máte radi alebo aké máte skúsenosti s týmto produktom? Teším sa na vaše komentáre...

xoxo
Aďka

CONVERSATION

2 Comments:

  1. niekedy som tieto maskary mala rada, ale už som ich dlho nepoužila...od L´oréal keď tak Miss Manga alebo Miss Hippie :)
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť